Renegate_01 Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Salutare la toata lumea! Sunt proaspat posesor de Nissan Terrano II. Din 2002, inmatriculat in 2005, 83.000 km, 3000 cmc, 5 usi, 7 locuri. Arata si merge bine, bine. Sa apuc sa il testez in teren si mai revin cu impresii. Daca aveti sfaturi, le accept cu placere. Momentan nu am decat aceste doua poze. Am sa mai fac. O zi faina la toata lumea. Daihatsu Feroza F300 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: M-am pricopsit cu un Nissan Terrano II s-o stapinesti sanatos! incaltz-o si vino pe la iesirile de weekend sa vedem ce poate http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: M-am pricopsit cu un Nissan Terrano II sa va poarte fara probleme pe unde vreti voi! da' cand o uzi?? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: M-am pricopsit cu un Nissan Terrano II foarte frumos! amu ii mai trebuie cizme si la treaba cu ea :wink:. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: M-am pricopsit cu un Nissan Terrano II Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!!:D Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Renegate_01 Postat Februarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: M-am pricopsit cu un Nissan Terrano II Se pare ca in curand va trebui sa pun un anunt de vanzare cu masina. Asta este viata. Vom vedea ce se mai intampla. Daihatsu Feroza F300 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popik_50 Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Re: M-am pricopsit cu un Nissan Terrano II Re: M-am pricopsit cu un Nissan Terrano II Se pare ca in curand va trebui sa pun un anunt de vanzare cu masina. Asta este viata. Vom vedea ce se mai intampla. Pai ai probleme cu masina sau cu banii?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Renegate_01 Postat Februarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2011 (editat) Re: M-am pricopsit cu un Nissan Terrano II Masina merge foarte bine. Cu banii...ca toata lumea pe criza. Am acum inca o masina de la job si asta sta in fata blocului. Am pus anunt sa vedem ce iese : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61392-Vand-Nissan-Terrano-II-din-2002 Editat Februarie 15, 2011 de Astral Daihatsu Feroza F300 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: M-am pricopsit cu un Nissan Terrano II Sorry......asta e topic de prezentare a masinii , nu de urari de bine..... Va rog, incetati ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate