Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pierdut lichid de frana !! ofer recompensa

Vizitator razbur

Postări Recomandate

Vizitator razbur

salutare tuturor

am o problema care nu pot sa o inteleg, deci am o toyota land cruser 2004 swt automata si acu' vreo doua saptamani s-a aprins martorul franei din bord deschid capota ma uit la rezervorul lichidului de frana nivelul era sub minim, zic eu nenorocitii de la toyo motor (tocmai ii facusem revizia si imi schimbasera placutele de frana) au scapat vre un pistonas afara si nici macar nu au bunul simt sa completeze innapoi lichidul. Duminica dimineata cand sa plec martorul stralucea in toata splendoarea lui completez inca odata lichidul de frana care era sub minim totul pare ok.

ma duc la toyo motor sa faca o constatare

concluzia lor : trebiue schimbata pompa de frana si pompa de servofrana este foarte periculos sa mai circulati cu masina si piesele vin in doua saptamani la un pret de 4700 ron+tva + manopera

eu: bine bine dar unde se duce lichidul de frana ca nu am nici o scurgere pe nicaieri totul arata perfect?

raspunsul lor: in pompa de servo!!!

fratilor nu mai inteleg nimic... ce ma fac?

multam

razvan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, in oala aia de la servo se duce lichidul

eu am intalnit asta la dacii si la alte masini mai vechi de `90.

ciudat e ca se intampla la o masina asa de noua...

de obicei se schimba pompa, e putin probabil sa gasesti nu mai setul de garnituri.

BAFTA!

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

4700 ron+tva + manopera :hm. Nici macar nu pare scump. Ce rost are sa iti cumperi doar garniturile cu cateva sute de mii vechi? Cat despre pompa de servo am mari indoieli ca ar fi defecta. Roaga si alt mecanic sa verifice. Pompe de servo se monteaza pe masini de zeci de ani in concluzie nu va pune probleme de diagnoza nici unui mecanic cat de cat priceput. Stiu masini care au servo original de peste 30 de ani....

Tico

BMW 525d

Mercedes 412

Terrano2 2.7 TD

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare