Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

roof rack + proiectoare pajero

sixone

Postări Recomandate

vreau sa fac nu roof-rack home-made pentru pajero-ul meu mk2 lwb. m-am uitat pe ceva modele de la arb in principiu si am cateva intrebari, daca a mai confectionat/montat cineva:

- aveti niste planuri, ma refer la materiale folosite, dimensiuni, etc..

- cat de lung sa fie, adica spre partea din fata pana unde ar trebui sa ajunga? vreau sa montez probabil 4 proiectoare pe el si am inteles ca daca-s puse prea la margine se reflecta lumina in capota si deranjeaza.

- ce proiectoare sa montez pe el? (exista fog lights si driving lights cred), banuiesc ca driving lights, wesem am vazut ca-s bune si se gasesc in vitan, dar stiti un model sau cum fac diferenta intre fog lights si driving lights, asta daca nu scrie pe ambalaj ?

- care-i cel mai simplu/bun traseu de a trage firul de la proiectoare in masina?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: roof rack + proiectoare pajero

nimeni n-a montat portbagaj pe un pajero? am fost in targ sa caut proiectoare, dar nu-mi dau seama care se potrivesc mai bine, dreptunghiulare sau rotunde?

am gasit wesem dreptunghiulare, cu becuri h4 si 2 faze, or fi bune?

sau mai bine zis imi sunt utile 2 faze sau ajunge una?

Link spre comentariu

nimeni n-a montat portbagaj pe un pajero? am fost in targ sa caut proiectoare, dar nu-mi dau seama care se potrivesc mai bine, dreptunghiulare sau rotunde?

am gasit wesem dreptunghiulare, cu becuri h4 si 2 faze, or fi bune?

sau mai bine zis imi sunt utile 2 faze sau ajunge una?

MK2 e V20?

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

da, al meu e din 98 singura diferenta e ca are un facelift la aripi.. cred ca voi merge pana la urma pe cele dreptunghiulare ca se pot incorpora in portbagaj.

mai ramane sa ma hotarasc daca sunt utile sau nu 2 faze. exista cu becuri h4 si becuri h3 (o singura faza)

Link spre comentariu

DA , MK2 este V20 .

nu exista portbagaj HD pt acest model de masina (gen ARB, AFN) ci numai bare firave gen Thule.

In acest moment avem desenat un model de portbagaj, cu niste prinderi adaptate pt V20 si V60, pe care il bagam in productie in decursul lunii septembrie. Cand prototipul va fi gata o sa pun ceva poze.

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

Link spre comentariu

Si pe mine m-ar interesaun portbagaj pt un Pajero MK II din 95.

Un pret aprox. se poate spune sau eventul trimite pe privat?

Multumesc

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

mda, eu vreau sa-l fac home-made, doar ca "home-ul" e un vecin :grin: care se pricepe la suduri, fiare, etc..

mi-a cerut cam 3 mil (materiale+manopera). eu zic ca-i decent, avand in vedere ca ceva de "firma" e 200-300 euro..

asteapta sa-i duc proiectoarele ca sa le incorporeze si pe alea, dupa ce-l face o sa pun si eu niste poze aici.

ps: va fi un fel de copie dupa un arb

Editat de sixone
Link spre comentariu

mda, eu vreau sa-l fac home-made, doar ca "home-ul" e un vecin :grin: care se pricepe la suduri, fiare, etc..

mi-a cerut cam 3 mil (materiale+manopera). eu zic ca-i decent, avand in vedere ca ceva de "firma" e 200-300 euro..

asteapta sa-i duc proiectoarele ca sa le incorporeze si pe alea, dupa ce-l face o sa pun si eu niste poze aici.

parerea mea e ca vecinul se "inteapa" la 75E/portbagaj, ori nu stie ce vorbeste. Mai bine il face pe gratis , macar va sti ca e pomana.........

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

Link spre comentariu

Acuma sunt in lucru cu un portbagaj de nissan y60 si bugetul a ajuns deja la 4 mil fara vopsit in conditiile in care manopera este a mea.Poti sa faci unul si cu buget redus dar va arata gen portbagaj de dacia 1300.Am sa fac un topic la nissan cu lucrarea.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

hmm.. pai eu i-am dat pozele cu niste portbagaje arb, el a calculat materialele iar la manopera cred ca nu s-a aruncat..

nu stiu cat costa materialele, a zis ceva de bara de 20 parca cadrul si 10 traversele din interior puse la 10-15 cm parca.

pretul e fara vopsit, asta cred ca-l fac eu..

o sa pun si eu poze dupa ce-l face..

Link spre comentariu

o sa pun si eu poze dupa ce-l face..

Astept cu interes pozele, si de asemenea si pe cele ale colegului Dulceanu.

Si eu am in plan montarea unui roof rack si va rog sa intrebati pe cel care vi-l confectioneaza daca ar fi dispus sa mai faca inca unul si la ce pret.

De asemenea la ce proiectoare v-ati orientat si la cat ajung?

Multumesc.

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

Astept cu interes pozele, si de asemenea si pe cele ale colegului Dulceanu.

Si eu am in plan montarea unui roof rack si va rog sa intrebati pe cel care vi-l confectioneaza daca ar fi dispus sa mai faca inca unul si la ce pret.

De asemenea la ce proiectoare v-ati orientat si la cat ajung?

Multumesc.

de confectionat, daca iti va place al meu cred ca mai poate confectiona, nu stiu cat de avantajos este transportul.

referitor la proiectoare, inca stau pe ganduri daca sa aleg rotunde sau dreptunghiulare. cred ca le voi lua pe cele din urma. pretul la proiectoare variaza intre 50 si 80 lei (wesem), deci un set de 4 proiectoare ar fi cam tot 3 mil cat si roof-rackul. mai trebuie buton, relee, fire, etc.. inca vreo 50 lei probabil.

Link spre comentariu

Salut.

Si eu am cochetat cu ideea de a imi pune un portbagaj home made sau cumparat la un pret decent.Pana la urma am montat 4 bare transversale de la Cruz destul de rezistente (au si roof rack-uri dar pretul e destul de piperat) pe care am montat un portbagaj aerodinamic. Pe prima din ele am montat proiectoarele care intradevar lumineaza capota motorului dar nu sunt jenante la ochii (ale mele sunt cu led dar nu cred ca are vre-o importanta asta ba din contra lumina este mult mai puternica decat la unele normale cu halogen si normal ar fi sa orbeasca mai tare).Daca ai trapa poti trage firele pe sub chederul trapei dar trebuie sa faci o mica taietura in tabla sau mai ai o solutie de a da gaura in plafon si monta o presetupa prin care treci cablurile, lucru pe care nu cred ca ai vrea sa il faci in caz ca vre-o data vrei sa le dai jos si plus ca apare riscul de a intra apa inauntru.

Atasez cateva poze poate te ajuta.

"Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now."

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

arata cool, cum lumineaza proiectoarele cu led, de unde le-ai luat si eventual cat au costat? poti merge cu ele aprinse pe drum sau ii deranjeaza pe cei din fata?

lumina e foarte puernica,alba nu galbena ca la halogen despre pret cauta pe net marca Truck Lite sectiunea militara iar despre mersul pe strada cu ele aprinse este total NERECOMANDAT, prin constructia oglinzilor emit un fascicol de lumina foarte concentrat pe distante foarte marii ceea ce duce la orbirea soferilor ce vin pe contrasens,in functie de cum le reglezi unghiul din balama pot devenii si mai "domestice" dar nu prea mult.

"Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now."

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

salut,

me se pare imposibil la bani asta nu ajunge materiale!!!

eu construiesc ........dar la bani asta nu stie de ce este vorba!!

bafta

tel. 0785 366 599 (mauri)

dreamservice2005@yahoo.com

Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Un portbagaj de Y60 sau Y61 normal, clasic din teava cu plasa sudata in partea de jos si prinderi ptr proiectoare, ajunge undeva la 150-200 de Euro (pretul materialelor). La care se mai adauga manopera bineinteles. Se vinde pe piata undeva la 300-400 euro in functie de indicele Rasdaq si IQ-ul cumparatorului! :y

Proiectoarele ptr practici undeva la 50-100 Ron / buc (Wessem, unele sunt chiar misto cu pozitie) sau de la 250 ron in sus ...marci de renume!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

mar interesa si pe mine sa-mi fac poze mai detaliate ce ai folosit tevi.... de unde ai luat proiectoare..ms anticipat

Mitsubishi L200 <>2005

hyundai accent 1.5 crdi 110 cp

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Si pe mine m-ar interesaun portbagaj pt un Pajero MK II din 95.

Un pret aprox. se poate spune sau eventul trimite pe privat?

Multumesc

sorin

daca primesti ceva schite da si mie de veste

vreau sa pun si eu pe al meu y60 long

sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin!
Link spre comentariu

sorin

daca primesti ceva schite da si mie de veste

vreau sa pun si eu pe al meu y60 long

Salut Ovidiu,

Saptamana acesta as vrea sa incep lucrul la el, si pe masura ce avansam lucrul am sa postez si imagini.

Am sa te tin la curent.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare