miu Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: roof rack + proiectoare pajero Mai are cineva vreun model de portbagaj pt pajero? Ce idee -mi dati sa-l montez daca nu am acele bari longitudinale ? Eu am gasit acest model ,vreau sa-l confectionez ,are cineva cotele masurate pt un pajero scurt?Merci!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miu Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: roof rack + proiectoare pajero Cred ca -mi dau singur raspunsul ,postez si pt cei care au aceasta dilema ,totodata e inca un model destul de rezistent si dragut. Va salut !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: roof rack + proiectoare pajero Salut pentru cei inca interesati va prezint un roofrack facut de mine asta vara, pretul materialelor (cu tot cu vopsea :wink: ) a fost de aprox 100 euro desi parca nu am atins acest prag deci, cred ca puteti sa gasiti un portbagaj serios pe la 200 de euro, itr-adevar nu se compara ca look cu unul de 300-400 de euro dar nici cu 300 de lei nu veti avea un roofrack poate doar un portbagaj vechi de dacie adaptat pentru masina dumneavoastra. Cotele nu le mai am dar nu este greu daca masurati cu atentie, materiale folosite teava rectangulara 20x20x2 iar ca picioare 50x30x3 taiata pe din doua si indoite la 90 de grade. Proiectoarele Vessem cu pozitie, din vitan 200lei set 2 buc, sunt f bune daca le da-ti cu putin silicon pe la imbinari altfel intra apa. Concluzii: 1- daca gasiti unul cat de cat profi la 300 euro e parfum, 2- daca aveti timpul si indemanarea necesara 100 de euro sunt de ajuns 3- la 300 de lei materiale+manopera=exclus Am pus o poza cu roofrack-ul meu (nu gasesc altele acm dar daca gasesc le pun aici) si o schita de roofrack care daca nu ma insel este pentru patrol y60. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate