ekkakon Postat Decembrie 10, 2007 Partajează Postat Decembrie 10, 2007 Cine poate spune ca un Renault Fidji 1,5dCI , nu poate face offroad ? :grin: :h5 :c Iata cateva imagini cu FIARA dupa actiunea umanitara EMA din 9 decembrie ! http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Decembrie 23, 2007 Partajează Postat Decembrie 23, 2007 Văd că i-ai lipit ÅŸi nota pe geam ca să vadă toată lumea :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tano Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 vezi ca ai forum pt renault lasa-te de astea........ TOYOTA LAND CRUISER LJ 70 2,4 2-LT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 vezi ca ai forum pt renault lasa-te de astea........ Parcă văd la vreo competiÅ£ie (Doamne fereÅŸte, nu zic ci numa glumesc ÅŸi eu) că se zgârie ÅŸi vine medicul (ekkakon) ÅŸi-i răspunde: "vezi că aici e concurs offroad nu competiÅ£ie de julituri. Lasă-te de astea" ÅŸi pleacă mai departe :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 prietene esti tare ;te asteptam la arad in deschidere ai vointa.vad bine cu ce faci offroad sau sant obosit? :x 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 prietene esti tare ;te asteptam la arad in deschidere ai vointa.vad bine cu ce faci offroad sau sant obosit? :x Robert, trebuie sa-mi fac comanda de niste BFG-uri si un kit OME... :grin: :grin: :grin: :h5 :-P :-P :-P http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tano Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 In primul rand voi poate nu stiti ce inseamna offroad, pt parerile voastre de 2 lei despre masini de 2 lei exista forum special http://www.renault.forum.ro TOYOTA LAND CRUISER LJ 70 2,4 2-LT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 si daca am urcat la munte pe forestier cu tico?....nu e off road ? e on road? sau ...? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 prietene esti tare ;te asteptam la arad in deschidere ai vointa.vad bine cu ce faci offroad sau sant obosit? :x Robert, trebuie sa-mi fac comanda de niste BFG-uri si un kit OME... :grin: :grin: :grin: :h5 :-P :-P :-P :hi :h5 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 si daca am urcat la munte pe forestier cu tico?....nu e off road ? e on road? sau ...?[/quot tico e 4x4? :banana 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tano Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 :h5 TOYOTA LAND CRUISER LJ 70 2,4 2-LT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 In primul rand voi poate nu stiti ce inseamna offroad, pt parerile voastre de 2 lei despre masini de 2 lei exista forum special http://www.renault.forum.ro @tano...aici sunt masini si de 2 lei si de 5 lei si de 10.000 de lei. Si toti au loc. Topicul e deschis asa pentru amuzament asa ca mai dezumflate nitel si nu trata lumea asa. Parerea mea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 A existat si o versiune 4x4 a lui tico din cate stiu eu, binenteles ca nu la noi.. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 de tico 4x4 nu am auzit, dar tico cu cutie automata chiar au fost la vinzare in ro (cica vreo 10 bucati) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 nu vorbeam de tico 4x4, ci de tico simplu care a facut fata la un drum neasfaltat in mijlocul lunii noiembrie pe drumul de la sibiel la cabana fantanele, si nu era on road, nici masina off road , oricum bv max ...ai dat raspunsul potrivit... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Mai 26, 2008 Autor Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Renault EXTREM De fapt, abia acum imi dau seama ce inseamna EXTREM la Renault... :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: o POVESTE INTERESANTA... http://www.fundatiaema.ro/Presa/-Greu-d ... tea-1.html http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: Renault EXTREM Doctore cine te-a pus sa-ti iei masina frantuzeasca/turceasca. Plus ca toate asa zisele serviceuri care asigura garantia fac la fel. Stiu un exemplu de pe la Toyota , si ma stiu pe mine cu Nissanu,si sant sigur ca oricine are masina in garantie pateste ceva similar , mai mult sa mai putin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: Renault EXTREM In Romania, garantia este un termen relativ. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: Renault EXTREM Noroc ca la Toyota nu prea ai treaba cu garantia pentru ca nu ai nevoie de ea! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Mai 27, 2008 Autor Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: Renault EXTREM In Romania, garantia este un termen relativ. :grin: Nu e vorba de masina sau de garantie... Orice masina se strica la un moment dat. Problema este cum esti servit pe banii tai intr-un service ! Ca nu cred ca daca mergi la un restaurant si chelnerul iti tranteste farfuria in fata, mai mergi a doua oara acolo. Astia cu service-ul auto insa, te "prind" la faza cu garantia si isi permit orice, pentru ca n-ai unde merge in alta parte (cel putin cat e in garantie masina). Si sa fim seriosi... la Mercedes spre exemplu, esti respectat! Deci se poate si altfel decat la Renault! :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator FINU GHITA Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: Renault EXTREM Si sa fim seriosi... la Mercedes spre exemplu, esti respectat! Deci se poate si altfel decat la Renault! :grin: te inseli... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Mai 27, 2008 Autor Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: Renault EXTREM Si sa fim seriosi... la Mercedes spre exemplu, esti respectat! Deci se poate si altfel decat la Renault! :grin: te inseli... Nu stiu... eu am zis ce mi s-a zis de catre posesorii de Mercedes! :roll: Plus ca stiu personal un caz cu niste nemti carora li s-a aprins Mercedesul la cativa km de Radauti, acum ceva ani in urma, au trimis dupa ei un avion pe aeroport la Suceava, i-a dus in Germania, le-a dat alta masina noua si inca 20.000 de marci germane. :h5 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Re: Renault EXTREM Aia erau NEMTI , tu ca ROMAN o sa apelezi la o firma ROMANEASCA care te va servi ROMANESTE . Ai nostrii nu se misca decat cand ai ameninti ca ai reclami la firma mama ,Am un prieten care i-au luat la Opel vreo 3000 euro pentru computerul de la cutia automata si masina tot nu mergea ,cand s-a pus pe scris la Opel a primit si banii inapoi si masina rezolvata in timp util. Ca paranteza la cum se misca reprezentantele firmelor din strainatate in ro va spun o mica poveste cu o firma de asigurari. Pleaca mama in Canada in vizita , face asigurare medicala,dupa cateva zile tranteste nu stiu ce la inima si spital ,operatie si doctori de acolo ai monteaza un stimulator cardiac. In mod normal asigurare trebuia sa plateasca spitalul.Ai nostrii nimik ca nu era nevoie de stimulator , ca a fost bolnava de inima mai demult etc.etc.Concluzia era ca nu vor sa scoata banii si sa platim noi si erau nustiu cate zeci de mii de $ In disperare de cauza se pune a mea surioara pe telefon, suna in SUA la firma mama de asigurari, vine doctorul din state in 24 H si dispune plata spitalizarii. Deci ai nostrii o su...au o zi frumoasa la toata lumea si sa nu aveti nevoie de reparatii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Re: Renault EXTREM Doctore cine te-a pus sa-ti iei masina frantuzeasca/turceasca. Plus ca toate asa zisele serviceuri care asigura garantia fac la fel. Stiu un exemplu de pe la Toyota , si ma stiu pe mine cu Nissanu,si sant sigur ca oricine are masina in garantie pateste ceva similar , mai mult sa mai putin Am luat in 2005 un Clio exact la fel, 1.5dci direct din reprezentanta. La o luna si unpic, aveam cam 3200 km si pe un drum foarte bun asfaltat (cam rar gasesti) am facut explozie pe dreapta spate (gume Good Year). Am sunat a doua zi la reprezentanta si m-au lamurit: " Consumabilele nu fac parte din garantie ". Clar ca gumele sunt consumabile. Dar daca iei un cauciuc re-esapat SH de la vulcanizare, iti da 6 luni garantie. La unul nou, 1 an sau 2. Dar daca iei masina cu tot cu gume noi, iti da..... Unde mai adaugam ca pe lista consumabilelor fara garantie la un Q7 nou, fac parte printre altele si: pompa injectie, injectoare, AC si alte chestii. Vorba lui Max: In Romania, garantia este un termen relativ. :grin: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Mai 28, 2008 Autor Partajează Postat Mai 28, 2008 Re: Renault EXTREM Oare ce ar fi daca am face o "Asociatia Proprietarilor de Autovehicule" ? :h5 sau ceva de genul asta... http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate