Klez Postat Mai 29, 2008 Partajează Postat Mai 29, 2008 Re: Renault EXTREM Si ce-am putea sa facem? Proteste cand ne luam tzepe? Mai degraba ne angajam la OPC :grin: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Mai 29, 2008 Autor Partajează Postat Mai 29, 2008 Re: Renault EXTREM Si ce-am putea sa facem? Proteste cand ne luam tzepe? Mai degraba ne angajam la OPC :grin: A nuuuuuuu! Pur si simplu ii dam in judecata... :h5 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 29, 2008 Partajează Postat Mai 29, 2008 Re: Renault EXTREM ....sunt si service-uri care fac treaba buna....si este o mare placere sa revii pe la ei....unul este in Deva....service-ul Volvo.....altul in Sf Gheorghe.....service Bogyo.....care intre noi fie vorba da clasa la o gramada de service-uri cu pretentii....la polul opus se afla service-ul Contempo ....am spus de acestea ptr ca le-am trecut pragul in calitate de client.....poate ca mai sunt si altele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Mai 29, 2008 Partajează Postat Mai 29, 2008 Re: Renault EXTREM Cei din Deva sunt obligati sa fie buni.. :grin: Parca acolo au sediul si una dintre cele mai mari detinatoare de part de transport. Nu sti de ce... dar cred ca sunt Volvo. Daca ar face treaba nasoala...ar inchide servicele. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 29, 2008 Partajează Postat Mai 29, 2008 Re: Renault EXTREM Corect....Volvo....Edy Spedition.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danyel Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Renault EXTREM Corect, mie mi-a placut la Fiat si la Scoda in servis, serveau baietii cafea la discretie si ....... cam atat. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Renault EXTREM Topic din 2008, raspuns nelegat in vreun fel de tema originala "Renault extrem" :uameni Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Re: Renault EXTREM Topic din 2008, raspuns nelegat in vreun fel de tema originala "Renault extrem" :uameni un reno pe cocllaurile mioritice Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Re: Renault EXTREM Sa-ti fie de bine :) ! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate