Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce reprezinta?

ekkakon

Postări Recomandate

O tanti mondena in varsta se intanleste cu o prietena dupa o serie de operati estetice

-Vai fata, am auzit ca ti-ai facut operatie, ce bine arati... dar ai un cos pe obraz...

- Nu e cos.. e sfarc.

PS.. cine s-a lovit la cot.. sau cucui?

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O tanti mondena in varsta se intanleste cu o prietena dupa o serie de operati estetice

-Vai fata, am auzit ca ti-ai facut operatie, ce bine arati... dar ai un cos pe obraz...

- Nu e cos.. e sfarc.

PS.. cine s-a lovit la cot?

Si nevasta-mea cand a vazut poza a zis ca e "un cot"... sau poate din variantele posibile era cel mai usor de acceptat pentru ea... :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

a. asta era intrebarea???? ce ESTE OBIECTUL? nu CE REPREZINTA?

lol..... eu care ma strofocam sa inteleg simbolistica fructului acru in legatura cu portocaliul de pe ambulanta si "demitizarea exhaustiv cromatica" :P :P :P

Suzuki Vitara

sa sara noroiuuu'

Link spre comentariu

a. asta era intrebarea???? ce ESTE OBIECTUL? nu CE REPREZINTA?

lol..... eu care ma strofocam sa inteleg simbolistica fructului acru in legatura cu portocaliul de pe ambulanta si "demitizarea exhaustiv cromatica" :P :P :P

HMMMMM.... La asta nu m-am gandit!

De fapt cred ca MERITA dezbatut subiectul... Fructului !

Oare sigur ADAM a muscat dintr-un "mar" si nu dintr-o "lamaie" ?! Daca tot a cazut "in pacat"...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare