Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O mica buba - suportul de etrier

Balauru

Postări Recomandate

Va salut domnilor,

Sambata din dorinta de a scapa de caldura Bucurestiului m-am gandit impreuna cu colegul orzgam ca ar prinde bine o iesire pe la Brebu cu rusoaica si la o :2dr dupa. Toata bune si frumoase am ajus acolo am lasat bagajele si am plecat la plimbare...buuuuun....dupa ce ne-am facut damblaua prin noroaie ne-am retras, pe drum zgomot ciudat, am crezut ca e grupul pe fata am ajuns usurel pana la locul de baut am dat noroiul jos si am luat-o la puricat, constatand ca suportul de etrier nu mai avea un surub iar unul era retezat. Rugamintea mea catre dvs. esta sa-mi spuneti ce suruburi se potrivesc sau daca este cineva care poate sa ma ajute cu 2 buc suroabe:tk

Editat de Balauru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: O mica buba - suportul de etrier

vin in complectarea colegului, avand in vedere ca suntem la inceputul inceputului, adica eram la a doua iesire (prima facuta cu garnitura de chiuloasa ciupita) iar cea de a 2-a eream "in rodaj" dupa segmentare, schimbare garnitura etc, aveam o mare dezamagire gandindu-ne ca avem probleme cu grupul (un sunet infernal, ciudat era ca nu era carcasa sparta) si asta inseamna sa mai stea o perioada pe dreapta. Am avut o mare satisfactie :xcand am vazut ca este vorba doar de un surub rupt de la suportul etrierului. Speram sa gasim suruburile si sa ne reluam activitatea de weekend. :)

Toate bune,

Razvan

“Ne-am nascut in pieile goale si tot ce avem pe noi e de castig.”
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare