Balauru Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 (editat) Va salut domnilor, Sambata din dorinta de a scapa de caldura Bucurestiului m-am gandit impreuna cu colegul orzgam ca ar prinde bine o iesire pe la Brebu cu rusoaica si la o :2dr dupa. Toata bune si frumoase am ajus acolo am lasat bagajele si am plecat la plimbare...buuuuun....dupa ce ne-am facut damblaua prin noroaie ne-am retras, pe drum zgomot ciudat, am crezut ca e grupul pe fata am ajuns usurel pana la locul de baut am dat noroiul jos si am luat-o la puricat, constatand ca suportul de etrier nu mai avea un surub iar unul era retezat. Rugamintea mea catre dvs. esta sa-mi spuneti ce suruburi se potrivesc sau daca este cineva care poate sa ma ajute cu 2 buc suroabe:tk Editat August 4, 2010 de Balauru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
orzgam Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: O mica buba - suportul de etrier vin in complectarea colegului, avand in vedere ca suntem la inceputul inceputului, adica eram la a doua iesire (prima facuta cu garnitura de chiuloasa ciupita) iar cea de a 2-a eream "in rodaj" dupa segmentare, schimbare garnitura etc, aveam o mare dezamagire gandindu-ne ca avem probleme cu grupul (un sunet infernal, ciudat era ca nu era carcasa sparta) si asta inseamna sa mai stea o perioada pe dreapta. Am avut o mare satisfactie :xcand am vazut ca este vorba doar de un surub rupt de la suportul etrierului. Speram sa gasim suruburile si sa ne reluam activitatea de weekend. :) Toate bune, Razvan “Ne-am nascut in pieile goale si tot ce avem pe noi e de castig.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Balauru Postat August 4, 2010 Autor Partajează Postat August 4, 2010 Re: O mica buba - suportul de etrier Numai ''rodaj'' nu s-a putut numi ce am facut noi...:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Balauru Postat August 6, 2010 Autor Partajează Postat August 6, 2010 Re: O mica buba - suportul de etrier Nici o idee? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 (editat) Re: O mica buba - suportul de etrier Nici o idee? pieselada.ro aici gasesti ce vrei si ce nu vrei, de la suruburi piulite pana la caroserie stopuri bafta la noroi Editat August 6, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Balauru Postat August 6, 2010 Autor Partajează Postat August 6, 2010 Re: O mica buba - suportul de etrier Multumesc colegu, am incercat si la ei dar asa ceva nu au. Trebuie sa o iau la colindat sa caut ceva asemanator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate