Vali alias Babu Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Kamikaze Off Road Club, doreste sa va instiinteze asupra faptului ca din motive independente de dorinta si vointa noastra, Cupa Kamikaze, programata sa se desfasoare in perioada 3 - 5 septembrie 2010, nu va mai avea loc. Ne cerem scuze fata de cei care doreau sa participe la aceasta competitie. In speranta ca anul care va veni, va fi unul mai prielnic pentru toata lumea. Promitem pentru la anul, o competitie sub alt format fata de cel precedent. Cu respect, Valentin Alexandroae KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Cupa Kamikaze Anulata Pacat, ca a avut un inceput promitator. Sa speram ca anul viitor va fi mai lejer pt toata lumea si vom putea ca sa ne facem evenimentele asa cum trebuie. Bafta! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Cupa Kamikaze Anulata Precedentul a fost creat si lumea vorbeste frumos despre ce s-a intamplat anul trecut acolo....Cred ca o sa lipseasca la multi atmosfera de acolo.Dar sa fim sanatosi si sigur la anul va fii!:y FORTA KAMIKAZE!!!!!!!!!!!!!!!!!! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Cupa Kamikaze Anulata Chiar imi pare rau sa aud asta pentru ca offroad pentru mine a inceput in aceasta competitie anul trecut si m-am distras foarte mult, atat de mult ca m-am transformat intro unu dintre voi. Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Cupa Kamikaze Anulata Intelegem foarte bine contextul in care s-a luat aceasta hotarire. Oricum a fost unul din cele mai bune evenimente de anul trecut si vom astepta rabdatori vremuri mai bune:h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 Re: Cupa Kamikaze Anulata ... si uite cum CRIZA face ravagii ... pacat, sper sa reveniti la anul cu SuperCupa Kamikaze... sunteti datori acuma ! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: Cupa Kamikaze Anulata Pacat, mare pacat! Clar e un an greu ptr toti ...dar trebuie sa ne adunam si ne aducem aminte ptr ce ne stangem aici si ptr ce ne intalnim in teren! E un spirit in care credeam cu totii si in care unii chiar inca mai cred ... Nu lasati acest spirit sa moara ... Ati luptat mult, ati pus suflet, v-ati lasat prin sleaurile din padure multe bucati de anvelope, s-au consumat tone de carburant sa faceti oameni fericiti ...si ati reusit anul trecut asta ... Sa va spun o poveste adevarata foarte frumoasa... Acu' la MMOF au fost niste polonezi ... In prima zi au rupt masina deci nu au terminat traseul, a doua zi idem ...Cu ajutorul prietenilor si organizatorilor din Baia Mare au reusit in fiecare zi sa repare masina inainte de start! A treia zi cand toata lumea pleca acasa stiti ce au facut? Au luat RB din a doua zi si au terminat traseul ...Ieri undeva la ora 21.00 ...cand marea majoritate a participantilor de la MMOF erau deja ajunsi acasa ne-au sunat sa ne spuna ...ca intr-un final au terminat acel traseu ... Morala ...orice vis cat de imposibil ar parea daca continui sa crezi in el si vei lupta din rasputeri ptr infaptuirea lui va deveni realitate! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Cupa Kamikaze Anulata Principalul inamic este lipsa timpului....ne vom reorganiza si vom face anul viitor totul asa cum ne place noua adica trasee frumoase si lumea care doreste sa vina sa se simta bine atit in teren cit si la:x Pina atunci ne vom vedea sanatosi voiosi prin paduri si prin noroaie:banana zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Cupa Kamikaze Anulata Bah Yoane... tu vorbesti din carti... dar vorbesti adevarat Orice vis isi are implinirea lui mai devreme sau mai tarziu... atata timp cat ai prietenii cei buni pe langa tine... Niciodata sa nu uitam asta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Cupa Kamikaze Anulata Ma Flashule, Se duce incet si sigur pe apa sambetei spiritul si tot ceea ce aveam in comun si ce ne unea odinioara! Si asta ptr ce? Reciteste topicurile de acum 2-3 ani ... o sa vezi ca "vorbitul din carti" are intradevar un sens ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 Re: Cupa Kamikaze Anulata Uite mai Yoane ca sa nu zici tu ca un vis nu se poate implini mai devreme sau mai tarziu, eu promit ca am sa fac in curand o petrecere de pomina care sa ramana in istoria 4x4 cu cei mai buni prieteni pe care ii am::cl Unde sa curga bautura si mancarea valuri, unde sa ne distram ca intre frati de suferinta si unde v-om urca muntii cu masinile impreuna, fara a fi nevoiti sa ne gandim la ziua de maine!!! Ma gandesc la ceva simplu, intr-o locatie apropiata de toti!!! Asta va promit!!! Dar credeti ca ar vrea cineva sa fie alaturi de mine la o asa petrecere???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: Cupa Kamikaze Anulata Bah Flash,am fost la Agnita unde a curs bautaura si mincare in valuri,au fost munti si veselie....cum nimeni nu a zis nimik de doua zile,zic eu..... Eu vin la petrecerea ta!Bine asa? Astept detalii cind si unde ! :h5 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: Cupa Kamikaze Anulata Mai stau o zi doua pe ganduri si va anunt.... am niste ganduri negre cu niste butoaie de bere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate