Lipoveanu Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 (editat) Posibil o coborare pe Nera cu barca pe 08-09 august , un traseu de 1 zi si anume 30-40km , traseu care va include Cheile Nerei , scaldat, poze , pluta pe spate .........caci de pescuit nu e timp .... ... fratele adrianudeanu se afla deja in Apuseni - Arieseni , cu cativa amici , iar eu si inca o masina vom pleca sambata dimineatza spre ei pentru cateva trasee interesante ....... dupa consumarea weekend-ului ne vom indrepta spre Nera http://www.xtrem.ro/articole/1164/cu-lindabii-la-rafting-pe-nera.html sau http://www.google.ro/images?hl=ro&rlz=1T4GGLL_roRO342RO342&q=cheile+nerei&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=sv9aTOKTNI-mOKTj4L0P&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CC8QsAQwAw&biw=1644&bih=904 http://www.cheilenerei-beusnita.ro/atractii.htm .... fara ceaun .... doar pastrama de oaie la tzacalie .... Editat August 24, 2010 de Miron Sorin cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 Re: Coborare pe Nera cu barci gonflabile frate...n-am cuvinte:D pun poze sa vada oamenii ce au ratat:h5 mult prea tare FRATE:D am uitat sa scriu pe forum ca mi-am schimbat distributia si fratele LIPOVEANU m-a ajutat mult. multumesc frate:*:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Coborare pe Nera cu barci gonflabile in drum spre Groapa Ruginoasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Coborare pe Nera cu barci gonflabile Groapa Ruginoasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Coborare pe Nera cu barci gonflabile faine locuri....si mai zic unii ca am avea o tara de kk bravo voua ....stiu ca plictiseala n-a fost cu voi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Coborare pe Nera cu barci gonflabile stana de vale, izvorul minunilor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Coborare pe Nera cu barci gonflabile prima incerca spre Padis, din Stana de Vale, esuata pentru ca drumul era inchis...copaci cazuti, alunecari de teren... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Coborare pe Nera cu barci gonflabile vf. Curcubata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Coborare pe Nera cu barci gonflabile Rosia Montana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Coborare pe Nera cu barci gonflabile iesind intr-o dimineata din casa, in parcare 4 polonezi se uitau la NISSAN (sunt modest, dar si la izv minunilor am avut fanii mei;)) ), 2 intr-un y60 frumos si 2 pe motociclete. m-am urcat in masina si au plecat dupa mine, m-am oprit si i-am invitat sa ma urmeze in ceea ce urma sa fie asa cum mi-au spus, experienta vietii lor;)). am plecat in a doua incercare de atingere a padis-ului, din stana de vale, cu o harta pe care nu erau trecute toate drumurile si;)) ce e mai frumos, ne-a prins noaptea. poze de acolo va voi arata mai tarziu, din alta zi, cand am repetat traseul cu @lipoveanu cand, stie el, a fost FTF:h5 ....pentru ca m-am plictisit sa incarc cate 5 poze...le pun pe photobucket Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Coborare pe Nera cu barci gonflabile iaca si pozele, pentru cei care vrei sa aflati pe unde sunt facute, pm, va voi spune ce si cum:h5 http://s809.photobucket.com/albums/zz20/adrianudeanu/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Coborare pe Nera cu barci gonflabile Daca ajungeti in Padis nu ratati cetatile ponorului (putina miscare nu strica) si daca va intoarceti pe la Alba nu ratati cheile rametului Distractie placuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Coborare pe Nera cu barci gonflabile :h5multumim, multumim;)) am fost data trecuta pe acolo. acum am revazut Groapa Ruginoasa, pestesa Ursilor, pestera Meziad, cascada valu miresei, cascada iadolina, cheile galbenei, rosia montana, padis, izvorul minunilor, vf curcubata, muntele gaina (am fost off-road intre curcubata si gaina, superb!) si altele:):h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Coborare pe Nera cu barci gonflabile faine locuri....si mai zic unii ca am avea o tara de kk bravo voua ....stiu ca plictiseala n-a fost cu voi :grin: Oooo Mariuse...nu peisajele sint de kk:grin: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Coborare pe Nera cu barci gonflabile e, unii asa cred:) dupa cativa ani in care mi-am petrecut vacantele colindand lumea, mi s-a facut dor de apusenii nostri...zona s-a dezvoltat mult, e plin de pensiuni (cazare de la 50-100-150 de lei pe camera pe noapte), pentru cei care vor sa mearga. DAR!!! faceti rezervare dinainte, ca altfel nu se trezesc aia sa va primeasca, noi n-am avut rezervare si abia am gasit la o pensiune, am ajuns acolo la 4 dimineata...cat despre weekenduri, daca nu faceti rezervare, sansele sa gasiti camere sunt mici, pesiunile sunt pline in perioada asta. cat despre mancare, recomand pensiunea "mama uta" din garda de sus (spre arieseni), si in Beius, daca vreti sa mergeti la stana de vale, opriti-va la principesa margareta, sunt 2 locuri cu mancare de nota 10:) daca va luati harta cu muntii bihor (detalii, 1:60.000), mergeti pe drumurile marcate ca si "drum de care", sau "drum de tractor", daca vreti putina adrenalina si offroad serios. so, am fost placut impresionat de cum s-a dezvoltat zona...o fi bine...o fi rau...Daca mergeti in perioada asta, e plin de afine, mure si zmeura. cat despre benzinarii (ca trebuie sa si alimentam) exista un petrom la iesirea din beius spre oradea (cam 30-40 km fata de arieseni), si cateva benzinarii "no name" in orasul campeni, eu am alimentat de acolo si nu am avut probleme. la cele din campeni, pentru ca oamenii nu sunt deschisi, nu se poate plati cu card bancar, so....luati cash. sunt MULTE, dar MULTE de vazut in zona, pe o raza de 100 km in jurul orasului campeni. aaa, tot in perioada asta, pentru cei care vreti sa scapati de caldura;)), aflati ca noi, sapt trecuta ne cam lipeam de calorifere noaptea:d(dadeau cei de la pensiune caldura la greu). in speranta ca v-au fost de folos cele spune de mine, si imaginile postate in link (aveti rabdare si treceti peste primele pagini, ca sa vedeti noroi;)) )va doresc o seara frumoasa!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 23, 2010 Autor Partajează Postat August 23, 2010 Re: Coborare pe Nera cu barci gonflabile super iesirea ..... insuficiente cele 4 nopti .... am remarcat locuri ideale de stat la cort .... mult prea misto pentru a mai cobora in vai la pensiuni ... imi pare rau ca nu am timpul necesar de a relata excursia .... .... postez o poza facuta de un maestru .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: Coborare pe Nera cu barci gonflabile :h5prea tare poza frate! se vede ca te pricepi! tin minte, era bezna acolo, nu? genial:D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
David Robert Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: Iesire in apuseni ai dreptate adi,niste peisaje de neimaginat sint in zona aia si eu am bunici in avram-iancu la 10 km de muntele gaina,din curte se vede varful,stiu bine zonele astea,tre sa facem odata o adunare mare in zona asta,merita :W mai pun cateva poze din zona sa vedeti,salutari:h5 Suzuki Vitara 1.6 '94 Audi 80 1.9 tdi '93 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Re: Iesire in apuseni f frumoasa localitatea .... chiar pe acolo am si coborat , dupa ce sa terminat asfaltul am traversat muntii din V. ariesului mic spre V. ariesului mare ... indrumati de locuitorii ultimelor case ... un drum de piatra extrem de frumos ... ca si Avram Iancu de altfel .... sat unde se termina asfaltul ... incercam mereu sa-mi imaginez cum o fi iarna cu zapada acolo ..... mmmmm cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Iesire in apuseni O sa urmaresc cu atentie detaliile despre traseele din zona Apusenilor. Intentionez o vizita in zona pe la sfirsitul lui octombrie. Daca nu va supara, o sa va contactez pentru informatii. O zona absolut superba ! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Iesire in apuseni oricand, cu cea mai mare placere!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: Iesire in apuseni Multumesc frumos!:tk In 2007 am incercat sa vizitez toata zona, dar din pacate , din cauza ploilor torentiale am fost nevoit sa abandonez. Sper ca anul acesta sa reusesc.:al Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
David Robert Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Iesire in apuseni Vorba lui Adi,oricand, eu am bunici in zona,Adi stie :wink:,hai linistit,ai ce vedea,facem o iesire adevarata :y :h5 Suzuki Vitara 1.6 '94 Audi 80 1.9 tdi '93 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Septembrie 11, 2010 Partajează Postat Septembrie 11, 2010 Re: Iesire in apuseni Va contactez dupa jumatatea lui octombrie! Multumesc mult! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate