soimu Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Re: Vopsea mata eu am 2 M uri care trebuiesc vopsite...deci pana acum suntem 3 soimu` soimu` vlady_V forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Re: Vopsea mata Eu am luat vopseaua de la Sovecord Slatina - colaboram cu ei demult. E o firma cu capital francez si mi-au zis ca vopseaua asta o vand in Franta si Germania pentru armata. Pe 5 litri de vosea+intaritor si solventul ei am dat cam 300 ron. Pentru mai multe detalii pentru cei interesati pot sa cer lamuriri la fabrica sau pot sa comand. Ca sa vedeti rezultatul cautati la Discovery - Bator reloaded.:h5 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vlady_V Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Re: Vopsea mata Eu vreau 3 L vopsea kaki mat. Prietenul meu nu isi ia nimic acum. Astept sa vedem cum facem cu banii si transportul:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Februarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Vopsea mata Poze domnilor, dupa terminarea lucrarii, daca va rog frumos? Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutt daniel Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 Re: Vopsea mata Cel mai simplu cred ca ar fi cu un colant, chiar personalizat. Cu ocazia asta salvezi si vopseaua actuala daca este ok si mai ales daca este originala. Te poti adresa firmelor care fac operatiunea pentru taxi, am vazut ca rezista destul de bine. Hyundai Terracan 2.9crdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate