Unimog Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Imi cer scuze pentru cei care ar fi dorit sa vina dar ne este imposibil de organizat acest eveniment pentru ca - bugetul este 0 - un numar insemnat de membri ai clubului s-au evaporat cand au vazut ca offroadul inseamna si munca nu numai distractie - numarul redus de echipaje care pot sa vina ( dovada o fac toate concursurile care au fost anul acesta cu un nr. cam jumatate de masini fata de cele din 2009) -supraincarcarea costurilor cu taxe organizatorice Inca odata scuze pentru toti cei interesati Vesti bune Vom organiza prieteneasca in spiritul Bogata 2009 in perioada 20.09-20.10.2010 data exacta se va comunica in 2 sapt. 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Re: Cupa Brasov anulat Hotarirea voastra vine absolut firesc in situatia economica de acum. Noi va multumim inca odata pentru evenimentul de anul trecut unde ne-am simtit foarte bine si inca mai povestim despre focul de tabara si gulas...si daca situatia economica ne va permite incercam sa ajungem si la prieteneasca. Tot respectul CLUB 4X4 BRASOV:h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Re: Cupa Brasov anulat De evaporat nu sa evaporat nimeni doar ca s-au retras din organizarea de concursuri pe BANI :uameni; cei asa zisi evaporati ne ocupam de promovarea Clubului cum putem si stim mai bine si nu dam vina pe ceilalti , asa ca incearca sa iti asumi esecul cum ti-a placut ca vezi si succesul care in marea masura sa datorat ECHIPEI din CLUB 4X4 BRASOV Sa auzim numai de bine :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Re: Cupa Brasov anulat Probabil sunt subiectiv, Gabi, pentru ca l-am cunoscut pe Unimog, dar cred ca ai fost inutil de malitios. 1. Ai folosit iconita :uameni in legatura cu ideea de concursuri "pe bani". Cine sunt acei :uameni? Unimog? FRAS-CNOR? Noi? Forma actuala de competitii, cu cerinte, licente, aprobari, umbrela ipotetica a unui minister si a unei federatii nu sunt ideea lui Unimog, iar tema a fost rasdiscutata. 2. Unimog a zis ca aveti zero fonduri. Bate cu ce ai zis ca nu va bagati la competitii "pe bani", nu? A zis, la nervi, ca v-ati fi dat in laturi de munca. De la munca poate nu, de la bani probabil da, ceea ce in conditiile actuale nu e nici de mirare, nici de condamnat (exceptand cazul in care s-au facut promisiuni lasate descoperite) 3. Nu tin minte ca Unimog sa-si fi arogat merite acum un an, dar pentru ca a anuntat anularea, esecul de acum imi pare ca si l-a cam asumat. Pana la urma el a dat mesajul trist si a oferit si alternativa. Esenta problemei e pana la urma alta: in anul "intrarii in legalitate" citesc de a treia competitie care nu se poate organiza. FRAS-scepticii au ceva dreptate, anul asta nu pare a fi cel mai fericit pentru reorganizare. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Re: Cupa Brasov anulat eu nu spun decat atat....costurile de organizare a unei etape de genul cupei....necesitau cheltuieli mai mari decat anul trecut...autoritatile locale avand acum alte targeturi financiare...daca ma pot exprima asa....de restul ...nu comentez.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: Cupa Brasov anulat Mai oameni buni ...v-ati lovit la cap? Ce are hobby-ul (intalnirea prieteneasca) cu "oficiala" (concursul oficial) ... Citesc cu mahnire in ultimul timp de tot mai multe anulari ... Ce s-a ales din acest minunat spirit? Ptr ce va f...ti intre voi? CARE E MIZA? Exista o echipa minunata acolo la Brasov si asta am simtit anul trecut la Covasna si in celelalte intalniri unde cu placere am facut echipa cu voi ...in teren, la bautura, la caterinca ...cunoscatorii stiu! Doar o vorba am de zis: Linistiti-va, adunati-va, consultati-va si dupa aia faceti un anunt care va bucura toata suflarea tiripliceasca ... Deci ... :y consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate