LorDeko Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 As vrea sa reeditam traseul prin Baiului . Urcarea o facem printr-o padure mai interesanta cu ceva noroi. Cine vrea sa vina sa aiba MT neaparat si ceva sufe :tk:cl Punctul de intalnire e tot la Petromul de langa Metro la ora 8 dimineata. Eu zic sa luam si ceva de pus pe un gratarel daca e vreme buna.Pe langa astea mai luam si ceva ca aperitiv pana gasim un loc de gratar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Re: Muntii Baiului 8.08.2010 Duminica Am inteles ca e o intrare frumoasa pe culmea baiului din azuga, din dreptul ultimului pod de pe dn1 inainte de a intra la dreapta in azuga; Eu din pacate nu cred ca pot veni weekendul asta dar va urez 'sufa intinsa' Si namol in simexuri http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Re: Muntii Baiului 8.08.2010 Duminica cred ca asta este intrarea din Azuga..........intradevar f. frumoasa...... bafta......maine (07.08.2010) vom fi si noi 4x4Mania pe muntii Baiului......:2dr Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat August 6, 2010 Autor Partajează Postat August 6, 2010 Re: Muntii Baiului 8.08.2010 Duminica Multumim. Drum bun so voua maine si sa ne lasati un semn ceva pe langa gondola:wink:. @georgei23 Vezi cum te impaci cu timpul si poate ne insotesti si tu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Re: Muntii Baiului 8.08.2010 Duminica I''m in! La 8.....of Eko ce ne faci tu noua OK! Am si copilot! il iau pe fratemiu....abia astept sa-l vad in noroi.....stai asa nu te baga ca nu mai iesi....:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Re: Muntii Baiului 8.08.2010 Duminica vin si eu sigur daca mai mergeti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Re: Muntii Baiului 8.08.2010 Duminica mai mergeti ma? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat August 7, 2010 Autor Partajează Postat August 7, 2010 Re: Muntii Baiului 8.08.2010 Duminica Da bre, la 8 sa fi la Petromu de la Metro Ploiesti! O:h5 ti pe centura si ne vezi in parcare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Re: Muntii Baiului 8.08.2010 Duminica ati fost pina la urma?..publicul asteapta poze... http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat August 9, 2010 Autor Partajează Postat August 9, 2010 Re: Muntii Baiului 8.08.2010 Duminica Da am fost:banana. Si a fost super frumoasa urcarea prin padure. Dificila pot zice din cauza noroiului. Noroiul nu era mare sa intrii cu juma de roata sau etc.Era micut stratul si foarte lipicios.Se incarcau repede simexurile ,dar am ajuns intr-un final in golul aplin:grin:. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat August 9, 2010 Autor Partajează Postat August 9, 2010 Re: Muntii Baiului 8.08.2010 Duminica alte poze....:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat August 9, 2010 Autor Partajează Postat August 9, 2010 Re: Muntii Baiului 8.08.2010 Duminica inca un set.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat August 9, 2010 Autor Partajează Postat August 9, 2010 Re: Muntii Baiului 8.08.2010 Duminica In drum spre casa am mai urcat putin pana la Cabana Ciucas sa vb cu Nea'Alexe sa vedem cand e gata cabana sa incingem niste gratare.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: Muntii Baiului 8.08.2010 Duminica Intradevar urcarea a facut toti baniii... Frumoasa iesirea, din pacate nu prea am avut timp de poze....nu de alta din cauza noroiului.... Revin si eu cu poze diseara :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: Muntii Baiului 8.08.2010 Duminica ca sa nu uit....ce noroi nesimtit.....cu dintii se tinea de jantele mele... abia astept sa-i dau un Karcher in dinti :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat August 9, 2010 Autor Partajează Postat August 9, 2010 Re: Muntii Baiului 8.08.2010 Duminica Da. Afurisit noroi. :) Peste tot asa se intampla.Cand trebuie filmat nu ai cum ca ba impingi de masina ba esti prin noroi ba dirijezi. :h5. Spre pranz pun si filmarile:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: Muntii Baiului 8.08.2010 Duminica bag seama ca ati reusit sa gasiti namolul mai tare decit simexul..felicitari!...cit de lunga e legendara urcare de la azuga pe culmea baiului? v-ati mai si troliat pe bucata asta? http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 (editat) bag seama ca ati reusit sa gasiti namolul mai tare decit simexul..felicitari!...cit de lunga e legendara urcare de la azuga pe culmea baiului? v-ati mai si troliat pe bucata asta? din ce vad eu nu au avut troliu Asi fi mers si eu cu cea mai mare placere dar nu ati fost prezenti pe forum decat dupa ora 18;00 cand deja imi schimbasem planurile (plecasem la peste) Daca nu aveti stare weekendul asta poate mai faceti o iesire ca tare sunt amator de asa ceva. sa auzim de bine:wink: Editat August 9, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: Muntii Baiului 8.08.2010 Duminica foarte fain, dar bine ca nu am venit :grin: dupa ce-mi incalt masina corespunzator, ma bag si eu :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: Muntii Baiului 8.08.2010 Duminica Bravo bajetii mei.super tare iesirea:h5, din pacate pt noroiul asta noi am fost la peste.O sa revin si eu cu niste boze. davema emanoil tibone adi bacu..........aaa banu va salutam si ne vedem la iesirea urmatoare asa ca EKO vezi ce traseu gasesti.:h5:ypu:ypu:ypu Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat August 9, 2010 Autor Partajează Postat August 9, 2010 Re: Muntii Baiului 8.08.2010 Duminica din ce vad eu nu au avut troliu Asi fi mers si eu cu cea mai mare placere dar nu ati fost prezenti pe forum decat dupa ora 18;00 cand deja imi schimbasem planurile (plecasem la peste) Daca nu aveti stare weekendul asta poate mai faceti o iesire ca tare sunt amator de asa ceva. sa auzim de bine:wink: Pei in general seara dupa ora 17 ajunge omu acasa de la munca si intra pe forum daca are timp. Noi te-am asteptat 30min. Eu chiar am ajuns mai devreme. Pe viitor lasi un numar de tel si te sun. Sau daca chiar esti interesant sa vi ma suni.Tot nr ala il am 0724 201 374. :tk Foarte bine ca v-ati distrat tibi. Sa vedem cum stau treburile sapt asta si poate in weekend facem iar un off interesant cu intoarcere acasa dupa 9 seara :D sa fie drumul mai liber.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: Muntii Baiului 8.08.2010 Duminica daca nu e prea 'hardcore' (ca mi-e lene sa pun simexurile) we asta ma bag si eu; de preferat pe linga valea prahovei ca we asta vreau sa ma retrag la racoare ....... http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: Muntii Baiului 8.08.2010 Duminica sa va fie de bine oameni buni. un track cu traseul se poate? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: Muntii Baiului 8.08.2010 Duminica din pacate nu se poate un track, am avut GPS dar nu am instalat softul pe calculator sa il descarc mai imi trebuiesc niste coduri si mereu zic sa le fac rost...si ..nu le-am facut rost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: Muntii Baiului 8.08.2010 Duminica poze noi si de la mine:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate