Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

La multi ani Luigi!

zippo

Postări Recomandate

Re: La multi ani Luigi!

Va multumesc tuturor pt urari!

Mi-am petrecut ziua de nastere in mod offroad, cu o echipa de oameni minunati, carora le multumsc, dar in special

- lui goganu 24cm pt ca initiat actiunea, o plimbarica usoara, pe un traseu pe care cica l-a mai facut, ulterior dupa cateva ore de trolieri extreme s-a prins ca nu ala era drumul:banana.

- lui Mugur, care da o noua dimeniune motorului de 2,8TD cu roti de 37.

- lui Miron Sorin , impreuna cu care am executat DANSUL MORTII gonind impreuna la sufa pe urcari de 45 grade in ac de par.

Echipa de copiloti a fost extraordinara, au executat mai bine de 8 ore trolieri la greu si apoi, cand ne-am plictisit sa-l injuram pe nefericitul 24cm , ne-au coborat la sufa masinile de pe munte

Damage report:

- bara directie indoita, volanul sta la 45 grade si anvelopele fata fluiera la viraje

- aripa stg spate

- aripa dreapta spate

PS Anvelopele Bridgestone Dueler sunt de mare rahat. Se incarca cu noroi instant si nu descarca decat cand ajungi inapoi pe asfalt. Am facut cu ele niste drifturi incredibile, ajungand cu masina in niste pozitii de necrezut !!!!

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare