Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

CIOBANESC GERMAN

cocherul

Postări Recomandate

pt thunder rock....dar si pt altii va arat cel mai bun caine al meu.

Dora von Bienenwald: RJCh, LOC 3 juniori Camp. Nat. CNCG 2005 , 3xRPJ, 12xCAC, 5xCACIB, 13xBOB,

4xRBOG, 4xBOG, 1xBIS, HD-a1, Campion Europa Centr si de Est 2005, Invingator

Turneul Campionilor 2006, Locul 7 Top TEN 2006

http://www.pedigreedatabase.com/gsd/ped ... 90104.html

Panda 4x4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: CIOBANESC GERMAN

pt thunder rock....dar si pt altii va arat cel mai bun caine al meu.

Dora von Bienenwald: RJCh, LOC 3 juniori Camp. Nat. CNCG 2005 , 3xRPJ, 12xCAC, 5xCACIB, 13xBOB,

4xRBOG, 4xBOG, 1xBIS, HD-a1, Campion Europa Centr si de Est 2005, Invingator

Turneul Campionilor 2006, Locul 7 Top TEN 2006

http://www.pedigreedatabase.com/gsd/ped ... 90104.html

Frumos animal.

Cred ca numai ABS si ESP ii lipseste din indicativele alea. :ga

Link spre comentariu

sa vad daca sunt ok. le fac la cluj la facultate.

pentru stampila pe pedigree in ungaria, sau in germania...

Te am intrebat ca am auzit ca ar fi la M Ciuc unul acreditat venit din Germania si le ar face la preturi mai romanesti(150RON)cu atestare la nemti mai apoi .....

I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
nu vreau sa fac aici reclama, dar acum chiar am pui de vanzare din Dora, daca doreste cineva.
mai ai cateii de vanzare?! as vrea si eu unul daca se poate!!!! mai am acasa un ciobanesc german care mi lam luat din germania numai ca nu e aproae mai deloc lasat de spate?! de ce oare? cineva mia spus ca e de linie veche?!

uite aici la aproae 8 luni,oricum mi se par cei mai inteligenti caini posibili!

http://up.picr.de/724659.jpg

http://up.picr.de/724663.jpg

PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000
Link spre comentariu

salut

cainele tau e din linie veche sau din linie de lucru.

mai am de vanzare o femeluta de 3 luni, sau doua femele mai mari , de 10 luni si de 1an si 5 luni, din linii de show.

pt mai multe detalii tel. 0722-652165, 0745-132321.

am sa te sun acuma in ianuarie cand ajung in ro!! ai eventual niste poze?! masculii nu mai ai?!
Link spre comentariu

salut

mai am de vanzare o femeluta de 3 luni, sau doua femele mai mari , de 10 luni si de 1an si 5 luni, din linii de show.

Catelusa de 3 luni cat costa?

Link spre comentariu

salut

Catelusa de 3 luni cat costa?

pe aia as fi vruto si eu :D oricum vreau o catea pt cainele meu se simte cam singur :D
Link spre comentariu

va spun eu cum e cu ciobanescu german

la incepun era un ciine de tale mare avea la greaban in jur de 60-70 cm sau chiar mai mult cu spatele drept cu un latrat de iti spargea geamurile iar cu timpul au ajuns la concluzi ca e prea mare pentru serviciul care il desfasura (folosit in general in politie) si incetul cu incetul au schimbat linia cinelui transformindu-l intr un ciine cu linia spatelui lasata si cu un latrat care seamana mai mult a scheunat mai exact arata ca o vulpe

Mie personal nu imi mai plac

Am avut o femela din vehea rasa si un mascul din noua rasa dar era destul de masiv iar in concursuri nu prea a excelat

despre inteligenta lor :... nota 1000

acum am cibanesc de bucovina (ca duar traiesc in bucovina )

un ciine de talie mare cu un latrat frumos numai bun pt paza

Link spre comentariu

va spun eu cum e cu ciobanescu german

la incepun era un ciine de tale mare avea la greaban in jur de 60-70 cm sau chiar mai mult cu spatele drept cu un latrat de iti spargea geamurile iar cu timpul au ajuns la concluzi ca e prea mare pentru serviciul care il desfasura (folosit in general in politie) si incetul cu incetul .....

GRESIT TOTAL

Ciobanescul german nu a fost mare la inceput ... tendintele de gigantism au aparut muuult mai tarziu ... cam odata cu liniile de "show" ...un caine energic cu o dinamica buna nu poate fi nici mare si nici "lasat"

Daca vrei sa vezi protectie, baga o cautare - schutzhund

Daca ma gandesc bine, nici ciobanescul nostru nu a fost mare pana nu au inceput vanzatorii sa-i imperecheze cu caucazieni si saint-bernarzi.

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

nu confunda rasa de ciobanesc rominesc cu ciobanesc de bucovina

Cum ai spus si tu vinzatori de ciini probabil ca au vindut si cite sarle dar ciini care cit decit au o linie poti gasi la nr de tel 0745993707 dorin giuta

uitate la poza asta si zim si mie unde vezi tu ciini mici sau corciti cu saintbernard

http://www.bucovinadogs.ro/index.php?pa ... tem=70&p=0

http://www.bucovinadogs.ro/index.php?pa ... tem=15&p=4

http://www.bucovinadogs.ro/index.php?pa ... item=9&p=5

ultima poza este din 73' fotografie facuta in gura humorului

Link spre comentariu

In al treilea link e mai degraba un Alabai decat un bucovin ...si culoare si roba il tradeaza...dar tinand cont de data tarzie de reglementare a standardului.....

Robele uniforme (fara pete), de culoare integral alba sau neagra, sunt acceptate dar nu cautate.

I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane
Link spre comentariu

alabai e o rasa turceasca iar in 73 comertul intre bucovina si turci a era forte dezvoltat se importau ciini in special

ca sa pui la punct o rasa trebuie sa faci metis pt ca unile linii se pierd

dupa cite vad eu rasa asta de ciini provine din alabai caucazieni si saint-bernarzi.

Link spre comentariu

mai oameni buni !

nu am sa inteleg niciodata de ce tot ce este romanesc este de cacat pentru uni oameni !

ca ne-a traso imperiu roman am inteles ca ne-a futut turcu iarasi am inteles dar ca ne-a futut si caini asta este tare de tot !

o fi fost pe la Plevna vre-un turc inpreuna cu cainele lui futacios care a corcit cainii din bucovina ! :ga :ga

dar ce naiba sa nu uitam ca suntem romani si numai noi ne putem caca in propria oala cu mancare !

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare