Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

CIOBANESC GERMAN

cocherul
 Share

Recommended Posts

Ciobanescul de Asia Centrala este clasificat ca fiind originar din Rusia, deoarece, in 1989 (data omologarii), fosta URSS ocupa o mare parte din teritoriul de bastina al Ciobanescului de Asia Centrala.

Insa..... Datorita numeroaselor zone geografice pe care era raspandita, rasa a fost (si este in continuare) cunoscuta sub mai multe denumiri, ce difera de la o regiune la alta. Astfel, in Turkmenistan i se spune Alabai, considerat a fi numele real al rasei, si, in consecinta, o specie ce-si trage sevele din aceasta neimblanzita regiune.

I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane

Kato avem si noi cainii nostri(la propriu) dar si cu Ciobanescul Mioritic,Ciobanescul Romanesc Carpatin, daca nu ne grabeam un pic ni-l omologau rusii...asa ca astia suntem vrand nevrand
I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane

Scuze de deranj, dar diferentele dintre ciobanesc de bucovina, carpatin sau mioritic nu le cunosc indeajuns ca sa ma pot contrazice .... dar, ca idee, imperecheri aiuristice am vazut la greu in zona Rucar ...

Eu ma atac cand vad CG super mari, frumosi cu funda rosie care in 500 de m dau in primire si ii tareste handlerul prin ring ....

Astia sunt ai mei .... mici si rai 8)

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa

mai oameni buni !

nu am sa inteleg niciodata de ce tot ce este romanesc este de cacat pentru uni oameni !

......

dar ce naiba sa nu uitam ca suntem romani si numai noi ne putem caca in propria oala cu mancare !

Ti-ai dat singur raspusul ...

Ref la rasele romanesti in curs de omologare o sa vezi peste cativa ani daca se vor pastra trasaturile cu care au fost inregistrate initial ..... si nu din cauza turcilor!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa

• 2 weeks later...

Eu sint LEC !

Pe asta l-am gasit eu acum vreo 4 ani,bolnav,se tira pe strada, nu prea il mai tineau picioarele sa mearga,plini de rani si atit de slab ca 2 luni dupa ce "a intrat in gestiunea mea" mi-era rusine cu el pe afara..in sensul ca cine ne vedea impreuna ar fi putut lesne sa se gindeasca:uite-l pe nenorocitul ala,tine ciine si in ce hal il infometeaza...

Un catel super cuminte si afectuos! 50% el e vinovat ca am cumparat masina 4x4,m-am gindit ca i-ar face multa placere sa mai scape din imputitul Bucuresti

IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE !

• 6 months later...

Re: CIOBANESC GERMAN

Noua ne plac toti ciinii si mai ales cei fara stapini care se bucura la un cuvint blajin si o mingiiere....Am avut 2 Ciobanesti Germani..tata si fiu care mi-au murit amindoi in brate pe rind rapusi de boala...primul cancer hepatic la 10 ani si cel de al doilea la 14 ani...

Nu am inteles niciodata de ce se bate atita moneda pe "singele albastru" cind am vazut o gramada de ciini mult mai destepti decit stapinii lor....

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.

• 4 weeks later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use