dulceanu ionel Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 (editat) Saptamana viitoare plec in expeditie pe munte cateva zile prin muntii patriei.Masina fiind scurta si spatiul de bagaje limitat trebuia sa-mi fac un portbagaj pe care sa arunc din bagaje.Masina mea fiind cocosata trebuia sa ma inalt cu sistemele de prindere.La prima vedere executia pare usoara dar nu a fost chiar asa si a necesitat timp mai mult de executie .Mie imi place cum a iesit va pun cateva poze. http://lh4.ggpht.com/_trA1IzR9b6Q/TFMw5VGnaVI/AAAAAAAAABE/A3c43lmuopk/s720/poze%20mare.jpg http://lh4.ggpht.com/_trA1IzR9b6Q/TFz4vkp9PPI/AAAAAAAAAB4/a8eEI4XLqnQ/s640/060820102050.jpg http://lh6.ggpht.com/_trA1IzR9b6Q/TFz4vOAJvMI/AAAAAAAAAB0/IGEvd3RSM9A/s640/060820102049.jpg http://lh4.ggpht.com/_trA1IzR9b6Q/TFz4u6ZEFYI/AAAAAAAAABw/u5717STmYig/s640/060820102048.jpg http://lh5.ggpht.com/_trA1IzR9b6Q/TFz4ufgvCdI/AAAAAAAAABs/khRn4yxEVU8/s640/060820102047.jpg Editat Ianuarie 29, 2011 de Yonutz Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Re: M-am apucat de roof rack Frumoasa lucrare, mai trimiti poze!!!! felicitari tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 7, 2010 Autor Partajează Postat August 7, 2010 Re: M-am apucat de roof rack Urmeaza sa mai pun dupa ce-l vopsesc si il montez.In fata vor fi montate 4 proiectoare dreptunghiulare si in spate 2 . Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Re: M-am apucat de roof rack Salut.Vreau sa-mi construiesc si eu unul.Ce teava ai folosit 1/2 sau 3/4.In fotografia nr 4 roof rackul pare a fi foarte aproape de acoperisul masinii,exista riscul de lovi in plafon? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 7, 2010 Autor Partajează Postat August 7, 2010 Re: M-am apucat de roof rack Salut.Vreau sa-mi construiesc si eu unul.Ce teava ai folosit 1/2 sau 3/4.In fotografia nr 4 roof rackul pare a fi foarte aproape de acoperisul masinii,exista riscul de lovi in plafon? Am folosit teava de 3/4.Portbabajul este intradevar jos pt ca masina fiind cocosata nu am vrut sa ma inalt foarte mult dar are o toleranta si in plus o sa pun si plasa deasupra.Poti folosi si teva de 1/2 dar depinde la ce masina.Patrolul fiind o masina masiva ar fi aratat urat. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Re: M-am apucat de roof rack Si la mine cred ca se preteaza mai bine teava de 3/4.Multumesc pentru informatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
George08 Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Re: M-am apucat de roof rack Felicitari pentru lucratura. Mi-ai dat si mie niste idei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Re: M-am apucat de roof rack Frumoasa lucrare !!! Cum ai indoit teava la capetele porbagajului ? jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Re: M-am apucat de roof rack Frumoasa lucrare !!! Cum ai indoit teava la capetele porbagajului ? De unde stau eu, se vede ca sunt sudate coturi si apoi luata buza cu flexul. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 9, 2010 Autor Partajează Postat August 9, 2010 Re: M-am apucat de roof rack Am folosit coturi ,le-am sudat si le-am polizat.In functie de cata rabdare ai le finisezi de zici ca-s dintr-o bucata. Am vopsit portbagajul si l-am si montat urmand sa fac instalatia electrica pt proiectoare si sa-i pun sufe de copac. http://lh5.ggpht.com/_trA1IzR9b6Q/TF-T-ma_UoI/AAAAAAAAACg/21TfE2YbvaM/s640/080820102054.jpg http://lh3.ggpht.com/_trA1IzR9b6Q/TF-UFn4ZkFI/AAAAAAAAACk/3CTDvjwNkcs/s640/080820102056.jpg http://lh6.ggpht.com/_trA1IzR9b6Q/TF-UJZXN_dI/AAAAAAAAACo/DG1BmYqgdpc/s640/080820102057.jpg http://lh4.ggpht.com/_trA1IzR9b6Q/TF-UMpAq3oI/AAAAAAAAACs/Z3aGdXsU3rU/s640/080820102058.jpg http://lh3.ggpht.com/_trA1IzR9b6Q/TF-UQ1xA1-I/AAAAAAAAACw/0aJmhLtNPj8/s640/080820102059.jpg http://lh5.ggpht.com/_trA1IzR9b6Q/TF-UUDhZ_AI/AAAAAAAAAC0/8ax-356aQgo/s640/080820102060.jpg http://lh3.ggpht.com/_trA1IzR9b6Q/TF-UYm3twGI/AAAAAAAAAC4/zbFg9DBLEH8/s640/080820102061.jpg Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: M-am apucat de roof rack Mare meserias :br Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: M-am apucat de roof rack S-au folosit coturi pentru ca presa de curbat se lasa asteptata , ca toate alea bune in viata .E o solutie rapida , daca sudezi tehnologic corect . Te scuteste de ceva bataie de cap , insa te ingradeste in creatie... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Re: M-am apucat de roof rack Frumoasa lucrare,si adevarul este ca da bine pe masina. Ce dimensiuni are roof rack-ul ?L,l, h. Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Re: M-am apucat de roof rack Pe langa partea practica, arata si bine :br Parerea mea ca e pacat sa ai un 4x4 (indiferent de marca) si sa nu`i pui un roof rack ... :y:h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: M-am apucat de roof rack Felicitari pentru lucrare! Este functional dar in acelasi timp arata si bine, "combinatie" care nu le iese multora! Presupun ca l-ai facut din otel normal, nu inox. Atunci macar tot ce este suruburi, piulite si saibe pune-le din inox. De curiozitate, la ce greutate a ajuns (cu tot cu plasa care o vei pune)? Nu este asa de esential pentru un Patrol, dar sunt si eu in faza de a-mi finaliza un portbagaj pentru un Pajero scurt. O mica sugestie (de si merge f. bine si fara asta): la picioare, in zona indoiturii intre zona verticala cu cea orizontala, eu asi fi facut o mica vuta, in limita in care permite caroseria, adica un adaus tesit, cate 2 la un picior, pe laterale, cu aceiasi tabla, ar fi devenit mai rigide si nu ar fi afectat designul . Am avut un portbagaj (original Land Rover) la fostul meu Defender, la care picioarele (si acolo, rezemarea se facea pe acel colector de apa, picioarele fiind inalte) aveau aceste tesituri la imbinarea intre vertical si orizontal si totul era foarte rigid. Dar poate deja l-ai vopsit asa ca este tardiv ce-ti spun eu! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: M-am apucat de roof rack Revin cu o problema care ma intereseaza: Cele 2 proiectoare din spate, ma gandesc ca le-ai pus pentru a-ti lumina "tabara" la popas, adica au lumina cu spot larg si scurt, nu concentrat. De unde le-ai luat? Vreau sa-mi pun si eu unul in spate. Pentru cele din fata, pe unde vei face alimentarea? Din compartimentul motorului pe langa snorkel? Si inca o sugestie: la rezemarea picioarelor in acel sant de apa, le poti suda niste cupoane din otel rotund cu ceva mai lungi decat latimea picioarelor pentru a nu zgaria tabla de acolo, putand in timp sa apara rugina la caroserie Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yety Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: M-am apucat de roof rack @ Stanley Cele doua proiectoare sunt de fapt "lampi de lucru" pentru tractoare si alte utilaje grele ... Le gasesti la magazinele cu piese pentru camioane si tractoare . Pot sa spun ca sunt ideale pentru pus pe spate (eu am 2 chiar si pe fata , dar rotunde) . Firma producatoare este Wesem. Costa in jur de 4 - 500.000 rol/bucata. Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: M-am apucat de roof rack @ Stanley Cele doua proiectoare sunt de fapt "lampi de lucru" pentru tractoare si alte utilaje grele ... Le gasesti la magazinele cu piese pentru camioane si tractoare . Pot sa spun ca sunt ideale pentru pus pe spate (eu am 2 chiar si pe fata , dar rotunde) . Firma producatoare este Wesem. Costa in jur de 4 - 500.000 rol/bucata. Am intrat pe net la "WESEM", are o lampa din gama work lamps (de lucru) cu dublu articulatie, perfecta pentru pus pe spate si un cod echivalent de la HELLA, dar cei care aduc HELLA in Timisoara (Augsburg si ATP Exodus) o aduc la cca 125 lei cu TVA inclus. Ma mai interesez! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: M-am apucat de roof rack Cam ala e pretul cu factura. Sub 100 ron nu gasesti "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: M-am apucat de roof rack Foarte misto lucrarea, a iesit foarte misto!!!! Felicitari si bafta pentru urmatoarea lucrare. :h5:h5:h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: M-am apucat de roof rack @ Stanley Cele doua proiectoare sunt de fapt "lampi de lucru" pentru tractoare si alte utilaje grele ... Le gasesti la magazinele cu piese pentru camioane si tractoare . Pot sa spun ca sunt ideale pentru pus pe spate (eu am 2 chiar si pe fata , dar rotunde) . Firma producatoare este Wesem. Costa in jur de 4 - 500.000 rol/bucata. Am intrat pe net la "WESEM", are o lampa din gama work lamps (de lucru) cu dublu articulatie, perfecta pentru pus pe spate si un cod echivalent de la HELLA, dar cei care aduc HELLA in Timisoara (Augsburg si ATP Exodus) o aduc la cca 125 lei cu TVA inclus. Ma mai interesez! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 14, 2010 Autor Partajează Postat August 14, 2010 Re: M-am apucat de roof rack Am fost plecat prin muntii patriei si acuma am ajuns. Portbagajul are lungimea de 190 cm si latimea de 120 cm. Proiectoarele sunt wesemuri si fata si spate.cele mari din fata costa 110 ron/buc si cele de lucru din spate 45 ron/buc.Are cos priectoare de lucru hella si cele de la wesem sunt identice cu ele.Wesenurile sunt un compromis bun calitate/pret. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Re: M-am apucat de roof rack Asi avea nevoie de 2 bucati WESEM exact ca ale tale pentru montat sus in spate pe care sa le montez suspendate (crezi ca ar fi o problema?). Imi sugerezi ceva pentru procurare(la magazine in Timisoara nu am gasit)? Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 15, 2010 Autor Partajează Postat August 15, 2010 Re: M-am apucat de roof rack Trec pe la magazin si daca mai au cumpar 2 si ti le trimit prin curierat.Lasa-mi pe pm nr de tel. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Re: M-am apucat de roof rack Trec pe la magazin si daca mai au cumpar 2 si ti le trimit prin curierat.Lasa-mi pe pm nr de tel. Ionel, te felicit pt lucrare.:h5 Faina, rau, mai ales si cu proiectoarele. Ma bate si pe mine gandul pt unul. GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate