Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Y60: M-am apucat de roofrack

dulceanu ionel

Postări Recomandate

Re: M-am apucat de roof rack

Trec pe la magazin si daca mai au cumpar 2 si ti le trimit prin curierat.Lasa-mi pe pm nr de tel.

Ti-am dat un pm

Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 6 luni mai târziu...

Re: Y60: M-am apucat de roof rack

Foarte frumos lucrat si adaptat;

Poate iti vine ideea sa treci la fabricarea pe scara mai larga,daca ai 'doritori':grin:

Oricum,felicitari!

Ai gandit foarte bine tot,in amanunt!

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Re: Y60: M-am apucat de roof rack

Salut , imi spui te rog ce dimensiune au proiectoarele fata dreptunghiulare ?:tk

Felicitari pentru roof rack !

CSB

Mitsubishi Pajero 4

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Re: Y60: M-am apucat de roofrack

Ms .pt apreciere.Am facut si montat pt mai multe masini dar de aici din zona noastra.La cat de mult costa motorina in zilele astea ca sa vi pana aici la Galati cred ca nu renteaza mai ales ca cei mai mari meseriasi tot pe acolo la voi se invart.Daca ai drum pe aici cu placere.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

te cred, dar aici adaosul este mai mare cala paris:)))

lumea nu mai cunoaste valoarea banului, cred ca daca vrei sa-ti satisfaci un hobby esti plin de cashhhh:grin:

Editat de Astral
Link spre comentariu

la ce bani ar iesi un portbagaj din acesta?

te cred, dar aici adaosul este mai mare cala paris:)))

lumea nu mai cunoaste valoarea banului, cred ca daca vrei sa-ti satisfaci un hobby esti plin de cashhhh:grin:

se vede ca nu ai mai trecut demult pe la Paris.... acolo nu vezi asa ceva pe strada... Numa Porsche si Jag si Bentley umbla pe acolo. O "pleoapa" de far de Panamera costa cat un bullbar+troliu+ portbagaj. Pe aici , hobby-urile astea sunt inca ieftine, zau ...

Editat de Astral
Link spre comentariu

se vede ca nu ai mai trecut demult pe la Paris.... acolo nu vezi asa ceva pe strada... Numa Porsche si Jag si Bentley umbla pe acolo. O "pleoapa" de far de Panamera costa cat un bullbar+troliu+ portbagaj. Pe aici , hobby-urile astea sunt inca ieftine, zau ...

ce am zis eu era o parabola!

ce zici tu nu are nicio legatura cu asta...spor la treaba!

Link spre comentariu

@dulceanu

zi si mie daca nu e secret cum ai facut sau din ce ai facut piciorele de la roof rackul din primul post , se vad bine in a doua poza :h5

Cu mult migala,de fapt acolo este cea mai grea munca.Sunt facute dintrun profil rectangular de 120x40 parca,l-am taiat facand un profil U 120x20,si cu flexul in zona de indoire faci vreo 8-10 taieturi si incepi sa-l curbezi cat vrei tu dupa care sudezi taieturile si le polizezi cu grija.In functie de cata rabdare ai asa iti iese si treaba de zici ca sunt turnate.La un moment dat facusem cu Cos o presa ca sa nu ne mai chinuim dar am stricat-o par ca am vruta sa indoim teava.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...
  • 9 luni mai târziu...

Felicitari pentru lucrare, se vede pasiunea si priceperea. Ma intersau si pe mine picioarele cum sunt facute, am vazut comentariul mai sus dar ma interesa si grosimea profilului folosit(2 sau 3mm)

TODAY IS A GIFT
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare