dulceanu ionel Postat August 15, 2010 Autor Partajează Postat August 15, 2010 Re: M-am apucat de roof rack Am legat sufele de copac de portbagaj si au fost foarte utile in plimbarea printre copaci mai mult cos si-a intins ciorapii la uscat pe ele. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Re: M-am apucat de roof rack Trec pe la magazin si daca mai au cumpar 2 si ti le trimit prin curierat.Lasa-mi pe pm nr de tel. Ti-am dat un pm Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Y60: M-am apucat de roof rack Foarte frumos lucrat si adaptat; Poate iti vine ideea sa treci la fabricarea pe scara mai larga,daca ai 'doritori':grin: Oricum,felicitari! Ai gandit foarte bine tot,in amanunt! Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Martie 11, 2011 Autor Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: Y60: M-am apucat de roof rack Ms pt aprecieri.Acuma este mai simplu de facut pt ca am facut un sistem de indoit prinderile alea curbate.Acelasi model dar montat pe y61 lung Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: Y60: M-am apucat de roof rack Nimic de comentat;foarte practic si foarte frumos!:br Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csb Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: Y60: M-am apucat de roof rack Salut , imi spui te rog ce dimensiune au proiectoarele fata dreptunghiulare ?:tk Felicitari pentru roof rack ! CSB Mitsubishi Pajero 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: Y60: M-am apucat de roofrack Foarte reusit ,felicitari! acuma am si eu unul in constructie si sper sa iasa bine. Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reyes Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Re: Y60: M-am apucat de roofrack o lucrare de nota 10. se vede pasiunea pt off-road. FELICITARI! si poate pe viitor faci si pt noi, amatorii :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 3, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Re: Y60: M-am apucat de roofrack Ms .pt apreciere.Am facut si montat pt mai multe masini dar de aici din zona noastra.La cat de mult costa motorina in zilele astea ca sa vi pana aici la Galati cred ca nu renteaza mai ales ca cei mai mari meseriasi tot pe acolo la voi se invart.Daca ai drum pe aici cu placere. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reyes Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 (editat) Re: Y60: M-am apucat de roofrack te cred, dar aici adaosul este mai mare cala paris:))) lumea nu mai cunoaste valoarea banului, cred ca daca vrei sa-ti satisfaci un hobby esti plin de cashhhh:grin: Editat Ianuarie 3, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lazar7 Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 (editat) la ce bani ar iesi un portbagaj din acesta? te cred, dar aici adaosul este mai mare cala paris:))) lumea nu mai cunoaste valoarea banului, cred ca daca vrei sa-ti satisfaci un hobby esti plin de cashhhh:grin: se vede ca nu ai mai trecut demult pe la Paris.... acolo nu vezi asa ceva pe strada... Numa Porsche si Jag si Bentley umbla pe acolo. O "pleoapa" de far de Panamera costa cat un bullbar+troliu+ portbagaj. Pe aici , hobby-urile astea sunt inca ieftine, zau ... Editat Ianuarie 3, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
A13xF1v Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Re: Y60: M-am apucat de roofrack Mare om. Felicitari! O lucrare bine iesita, cu bun gust. :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reyes Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Re: Y60: M-am apucat de roofrack se vede ca nu ai mai trecut demult pe la Paris.... acolo nu vezi asa ceva pe strada... Numa Porsche si Jag si Bentley umbla pe acolo. O "pleoapa" de far de Panamera costa cat un bullbar+troliu+ portbagaj. Pe aici , hobby-urile astea sunt inca ieftine, zau ... ce am zis eu era o parabola! ce zici tu nu are nicio legatura cu asta...spor la treaba! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Re: Y60: M-am apucat de roofrack @dulceanu zi si mie daca nu e secret cum ai facut sau din ce ai facut piciorele de la roof rackul din primul post , se vad bine in a doua poza :h5 Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: Y60: M-am apucat de roofrack @dulceanu zi si mie daca nu e secret cum ai facut sau din ce ai facut piciorele de la roof rackul din primul post , se vad bine in a doua poza :h5 Cu mult migala,de fapt acolo este cea mai grea munca.Sunt facute dintrun profil rectangular de 120x40 parca,l-am taiat facand un profil U 120x20,si cu flexul in zona de indoire faci vreo 8-10 taieturi si incepi sa-l curbezi cat vrei tu dupa care sudezi taieturile si le polizezi cu grija.In functie de cata rabdare ai asa iti iese si treaba de zici ca sunt turnate.La un moment dat facusem cu Cos o presa ca sa nu ne mai chinuim dar am stricat-o par ca am vruta sa indoim teava. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Y60: M-am apucat de roofrack Multam mult, la cat de bine arata ma gandeam ca le-ai luat de-a gata. Inca o data :g:h5 Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Iunie 7, 2013 Partajează Postat Iunie 7, 2013 Re: Y60: M-am apucat de roofrack Este super lucrarea . Felicitari ! Cu mult bun gust si atentie la detalii. Poi sa te apuci sa comercializezi la cat de bine arata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Re: Y60: M-am apucat de roofrack Felicitari pentru lucrare, se vede pasiunea si priceperea. Ma intersau si pe mine picioarele cum sunt facute, am vazut comentariul mai sus dar ma interesa si grosimea profilului folosit(2 sau 3mm) TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Martie 28, 2014 Autor Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: Y60: M-am apucat de roofrack Merge si de 2 si de 3. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate