nivaforever Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Am gasit un 244 cu motorul turbo de Cimpulung. Masina este inmatriculata prin 2002 daca am retinut bine, aspectul general este foarte bun, nu prezinta urme de rugina sau lovituri, transmisia functioneaza, motorul are "vina", demareaza destul de bine, nu trepideaza, din cite mi-a spus proprietarul este si destul de economic insa am constatat ca se incalzeste relativ repede. In traficul infernal din weekend pe traseul Mangalia - Constanta am fost nevoit sa opresc de doua ori pentru ca se incalzise excesiv. Proprietarul spune ca este ceva normal, ca a schimbat termostatul dar nu s-a schimbat nimic. Personal nu mi se pare in regula deloc. Este aceasta o defectiune a motorului masinii sau o probleme a acestor tipuri de motoare? Cum se comporta in timp aceste motoare, cit de fiabile sunt? Care ar fi punctele slabe ale motorului si cum s-ar putea remedia acestea? cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Re: Sfaturi TDX asta este bola lor la tdx ca se incalzesc,asa zic multi. si eu am un tdx luat de anu trecut din decembrie si cel putin eu nu am avut probleme cu el sa imi incalzeasca,si in ultima perioada umblu zi de zi cu maisna pe canicula si nu mi sa incalzit mai mult de 80,mi se pare ca nu am termostat,si nici nu am desfacut sa vad ce si cum.eu is forte multumit de el si si lucrez cu el,carat platforma de tote. apooi acuma nustiu ce sa zic ca de a trebuit sa opresti motoru de doua ori e problema ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Re: Sfaturi TDX Nu ar trebui sa ai mari probleme cu racirea motorului ,asta bineinteles daca tot ce tine de instalatia de racire este cat de cat OK Pentru inceput si cel mai simplu si usor :da radiatorul jos si spala-l pe exterior cu aparatul cu jet -dar cu grija sa nu il distrugi si cu un furtun cu apa cu presiune mai mare la interior . Va iesii multa CACAO din interior si cam ce ai avea nevoie sa incepi un insectar :wink: Pompele de apa sunt foarte solide si fiabile . Poti sa dai si termostatul jos dar, asta in faza a doua . baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate