fane-isuzu Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 TOVARASI NIVARI Oare astea http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=54042&highlight=samurai merg pe niva mea? multam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Re: sfat jenti Eu zic ca nu iti merg. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: sfat jenti Eu zic ca sunt prea late si ar trebui sa decupezi jumatate de masina! Eu am dat pe jenti cava mai mult de 1000 ron si sunt la limita,fara sa decupez din aripi, dar i-am montat un set de inaltatoare pt ca la gropi imi atingeau cauciucurile de aripile fata iar daca aveam greutate pe spate atingeau pe drumuri de munte! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ninja Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: sfat jenti Nu iti merg. Niva are, daca imi aduc bine aminte, ET-ul +58. Daca vrei sa-i pui cauciucuri pe 15 toli - de exemplu un 195 sau un 205 cu un ET +20 trebuie oricum sa decupezi din aripa, altfel in teren va atinge. La Niva nu merg jante cu ET negativ, cu cat acesta e mai mare (-20..-30) cu atat cauciucul iese in afara masinii mai mult si va fi greu sau imposibil sa virezi pentru ca vei da cu el in aripa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: sfat jenti Nu iti merg. Niva are, daca imi aduc bine aminte, ET-ul +58. Daca vrei sa-i pui cauciucuri pe 15 toli - de exemplu un 195 sau un 205 cu un ET +20 trebuie oricum sa decupezi din aripa, altfel in teren va atinge. La Niva nu merg jante cu ET negativ, cu cat acesta e mai mare (-20..-30) cu atat cauciucul iese in afara masinii mai mult si va fi greu sau imposibil sa virezi pentru ca vei da cu el in aripa. Merg si cele cu ET negativ:h5,dar trebuie sa decupezi putin din aripi,eu am janta si cauciucuri de ARO,JR 78 R 15 si flansa de 3mm:grin: bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: sfat jenti Jentile mele cred ca sunt mai iesite in afara decat cele de aro,dar la mine atingea de aripa doar roata dreapta,nu stiu de ce.... Am rezolvat problema atunci cu cateva ciocane.Acum,dupa ce am pus si inaltatoarele nu mai atinge aproape deloc.Cred si mi se pare logic sa influenteze si dimensiunea anvelopei.In prezent este echipata cu 225/65/16 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: sfat jenti et-ul ca et-ul, ca poate mai bagi flex-ul in aripi si rezolvi, dar sunt mult prea late, trebuie sa pui pe ele anvelope de 12,5. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fane-isuzu Postat August 12, 2010 Autor Partajează Postat August 12, 2010 Re: sfat jenti stati sa ne lamurim ca o iau pe aratura! -doresc sa-mi schimb jentile pentru motivul ca nu gasesc la dimensiunile standard ceva anvelope de doamne ajuta ceea ce doresc eu este ceva de genul celor din poza ,un at cinstit de bfg sau alternativ.nu doresc extrem ci doar ture usoare/mediu.Cu anvelope de astea m-am invatat pe isuzu -intrebare-cu un kit de inaltare de la pieselada pot merge cu jentile standard si anvelope pe 16.Pina la ce latime ar merge?:hlNu doresc sa tai din aripi. Multam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: sfat jenti Poti sa pui jenti clasice de tabla de samurai fara probleme. Dar, si la alea, la gume de 195/80/15 MT-uri va trebuii sa decupezi colturile la aripi. Nu e indicat sa pui pe Niva jenti foarte grele si gume mari. O sa rupi planetare si o sa spargi in draci grupurile. Incerc sa pun niste poze cu a mea incaltata cu MT-urile de 195/15 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 (editat) Re: sfat jenti Cauciucuri mai acatarea gasesti la distribuitorul de piese de la,, gazelle "bucuresti , e pe undeva in bucuresti langa cora in pantelimon , dai de ei pe net , eu am cumparat o camioneta de la ei si am intrebat asa intr o doara de piese pt niva si aveau ceva chiar pe stoc Editat August 12, 2010 de teo pes VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: sfat jenti Pozele sunt facute recent (la speciala de la TAT). Se poate vedea si cat intra sub caroserie in spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: sfat jenti Merg si cele cu ET negativ:h5,dar trebuie sa decupezi putin din aripi,eu am janta si cauciucuri de ARO,JR 78 R 15 si flansa de 3mm:grin: vreau sa stiu ce ai facut cu diferenta de diametru dintre prezoanele de la niva de 12 cu cele de la jante aro cu gaura de 14 :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate