frontera_arad Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Sambata m-am intors din Padis si venind spre casa a inceput sa se auda un zgomot ciudat la roata stanga fata,ca si cum din cand in cand ar vrea sa se cupleze ceva pe acolo,am oprit si am cuplat mrl-ul doar pe stanga(mrl-uri manuale Avm cumparate de o luna) dupa vreo 10 km a inceput sa se auda cel de pe dreapta care a si zburat din roata cu totul adica complet tot mrl-ul.Dupa ce l-am cautat pe marginea drumului vreo 30 min,l-am gasit si am plecat. Am crezut ca a facut zgomot din cauza ca cel de pe dreapta sa slabit sau ceva dar tot asa face cel de pe stanga. Va rog ajutoooooooooor:hl :hl :tk Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frontera_arad Postat August 10, 2010 Autor Partajează Postat August 10, 2010 Re: Probleme transmisie fata - Opel frontera sport c20ne 1994 Salutare.Ieri am montat la loc mrl-ul si am observat ca este spart burduful de la planetara dreapta. Acuma caraiala aia (ca si cum ar vrea sa se cupleze ceva) se aude pe partea dreapta. Ce sa fie oare?So fi bulit ceva la planetara sau in cutia de transfer? :hl Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 Re: Probleme transmisie fata - Opel frontera sport c20ne 1994 ridica masina pe elevator, cupleaza fata din mlr, si invarte una din roti manual, vezi daca merge usor, sau daca caraie ceva in grup. Daca nu caraie nimic... cupleaza 4x4 din reductor, si vezi ce se intampla. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate