stanley Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Stie cineva unde se pot procura conectori dubli (sau simpli) pentru exterior cu garnitura de protectie la apa? In Timisoara exista un magazin de specialitate pentru electronica in domeniul muzical (!), de unde la comanda dupa catalog comandasem acum vreo 5 ani genul asta de conectori necesari la iesirea celor 2 fire de la proiectoare dar magazinul nu mai exista. Poate undeva prin tara? Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: Conectori dubli pentru exterior Salut! Poti fi mai explicit te rog?? despre ce conectori este vorba mai exact? Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: Conectori dubli pentru exterior Pune o poza cu ce ai comandat acum 5 ani de la Timisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Re: Conectori dubli pentru exterior Nu vreau sa fac reclama, dar astia sunt cei mai tari conectori Stanley: http://www.sierra.ro/Conector-DEANS-%282-Mama-+-2-Tata-+-Tub-Termocontractil%29-p2960p.html Sau http://www.sierra.ro/Conector-CT-4-cu-carcasa-p879p.html Eu ii folosesc in interiorul navomodelelor mele, nu au nici o sansa sa oxideze si crede-ma, am bagat apa in ele de muuulte ori!!!! Numai bine.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat August 10, 2010 Autor Partajează Postat August 10, 2010 Re: Conectori dubli pentru exterior Nu vreau sa fac reclama, dar astia sunt cei mai tari conectori Stanley: http://www.sierra.ro/Conector-DEANS-%282-Mama-+-2-Tata-+-Tub-Termocontractil%29-p2960p.html Sau http://www.sierra.ro/Conector-CT-4-cu-carcasa-p879p.html Eu ii folosesc in interiorul navomodelelor mele, nu au nici o sansa sa oxideze si crede-ma, am bagat apa in ele de muuulte ori!!!! Numai bine.... Conectorii care ii folosisem pe Defender (aveam 4 proiectoare de distanta sus si 2 de ceata jos pe bara, toate originale LR, D=22cm) erau pe fir langa proiector, mama-tata cu 2 fire, garnitura de cauciuc pentru etansare si un clic pentru blocare. Ne mai avand masina, nu mai pot face poze! Acuma vad ca se merge cu tub termocontractil montat peste conectori care daca vrei sa decuplezi proiectorul trebuie sa-l tai si ulterior sa-l montezi din nou. La sierra.ro vad ca au o oferta interesanta, asi opta pentru varianta 2, crezi ca la asta merge si fara tub termocontractil? Alta problema la care poate cineva sugereaza o rezolvare: Pentru cele 4 proiectoare de distanta care le voi monta fixate sus pe marginea portbagajului trebuie sa ies din masina cu un cablu rotund din cauciuc negru cu 3 fire (2 faza, cate una pentru fiecare pereche de proiectoare si o masa). Ar fi 3 variante: 1. pe sub capota motorului, tras pe montant pe langa viitorul snorkel de care sa fie prins cu cleme de plastic, 2.perforat tavanul printr-una din sinele ingropate (asta asi evita-o, cred ca este mare riscul de infiltratie in timp) sau 3. din spate, iesit prin tabla de la montantul de la haion si venit pe sub portbagaj pana in fata . La ultima varianta asi avea nevoie de o garnitura de cauciuc rotunda cu gaura in care sa intre fortat cablul de cauciuc rotund si cu un sant pe contur care sa intre in gaura circulara decupata in tabla iar in santul circular injectat silicon. Nu am mai vazut astfel de garnituri, erau pe la magazinele de piese de Dacia inainte. La Defender aveam varianta 1, iar firele erau trase printr-un tub flexibil negru de 16mm, prins cu cleme de snorkel. Masina actuala va fi un Pajero scurt, parca s-ar pune altfel problema la detalii! Multumesc oricum pentru cei care sar cu pareri! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat August 10, 2010 Autor Partajează Postat August 10, 2010 Re: Conectori dubli pentru exterior In sprijinul celor cu Defender si care vor sa-si monteze proiectoare pe acoperis, pun o poza cu modul in care am scos cablul de alimentare (bagat intr-un tub flexibil de 16mm negru) pe langa capota motorului si fixat de snorkel cu cleme de plastic. Inca unul din avantajele snorkel-uluiv la o masina de teren! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Re: Conectori dubli pentru exterior @stanley crede-ma ca nici la conectorii rosii si nici la cei banana nu folosesc acel tub termocontractil pentru ca nu e nevoie Nu oxideaza de nici un fel!!! Recomand varianta 1 si la conectori si la modul de montaj al proiectoarelor!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat August 10, 2010 Autor Partajează Postat August 10, 2010 Re: Conectori dubli pentru exterior @stanley crede-ma ca nici la conectorii rosii si nici la cei banana nu folosesc acel tub termocontractil pentru ca nu e nevoie Nu oxideaza de nici un fel!!! Recomand varianta 1 si la conectori si la modul de montaj al proiectoarelor!!! Multumesc Flash4x4! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat August 11, 2010 Autor Partajează Postat August 11, 2010 Re: Conectori dubli pentru exterior @stanley crede-ma ca nici la conectorii rosii si nici la cei banana nu folosesc acel tub termocontractil pentru ca nu e nevoie Nu oxideaza de nici un fel!!! Recomand varianta 1 si la conectori si la modul de montaj al proiectoarelor!!! Am comandat un set CT-4 la sierra.ro (varianta I nu le aveau in stoc), am vorbit cu dl. Eduard la telefon, costa 12 lei unul, ma gandesc ca dupa lipirea cablului cu 2 fire pe cele 2 lamele sa aplic si un tub termocontractil PS M-am uitat pe site-ul lor, sunt videoclipuri, la capitolul avioane (asta este slabiciunea mea!), am ramas efectiv impresionat de ce se poate fabrica la modul profesional, nu-mi imaginam ca se fabrica machete la scara asta (pana la 3000mm un avion!) Cred ca astea se fabrica chiar de producatorul avionului de serie (cel mare)? Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 Re: Conectori dubli pentru exterior Nu, sunt firme specializate care fabrica modele de avioane, machete in general Vrei sa vezi ce se poate face cu un asemena model??? Iete ici: caDjisdvMNw Am si eu acasa varianta pe motor termic de 7,5 cc ceva mai mare 50s dar inca nu am mana celui din film Si timpul nici nu ma lasa sa ma perfectionez Scuze de off topic... poate ne mutam la hobbyuri si mai discutam despre asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 Re: Conectori dubli pentru exterior Genul de conectori care iti trebuie tie, sunt ceva de genul din link-ul de mai jos ?? Acestia am vazut ca au si acea garnitura de etansare, si sunt genul de conectori folositi pe la instalatia auto. http://www.conexelectronic.ro/produse.php?pg=2&id=20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 Re: Conectori dubli pentru exterior http://www.weatherpack.com/ Astia mi s-au parut cei mai ok. Sunt pe ebay.com kituri cu pini, garnituri, carcase, tot ce trebuie. Exista variante care pot conduce pana la 46A. Metri-pack se numesc. weatherpack am pe un utilaj de constructie (si am vrut identici la momentul cand a trebuit sa repar instalatia electrica). Utilajul are aproape 20 de ani si 8000 ore de functionare, iar contactele arata inca foarte bine. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat August 16, 2010 Autor Partajează Postat August 16, 2010 Re: Conectori dubli pentru exterior Nu, sunt firme specializate care fabrica modele de avioane, machete in general Vrei sa vezi ce se poate face cu un asemena model??? Iete ici: caDjisdvMNw Am si eu acasa varianta pe motor termic de 7,5 cc ceva mai mare 50s dar inca nu am mana celui din film Si timpul nici nu ma lasa sa ma perfectionez Scuze de off topic... poate ne mutam la hobbyuri si mai discutam despre asta Mi-am adus aminte de clipul (real!) cu pilotul ungur la care i se rupe efectiv o aripa intr-un moment cand se vede ca fortase peste limita avionul, noroc ca avea inaltime si, incredibil, dupa niste manevre care pareau fara nici o sansa, reuseste sa aduca la sol avionul! Cred ca faza a intrat in istoria aviatiei! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat August 16, 2010 Autor Partajează Postat August 16, 2010 Re: Conectori dubli pentru exterior Genul de conectori care iti trebuie tie, sunt ceva de genul din link-ul de mai jos ?? Acestia am vazut ca au si acea garnitura de etansare, si sunt genul de conectori folositi pe la instalatia auto. http://www.conexelectronic.ro/produse.php?pg=2&id=20 EXACT CEL DIN STANGA ESTE CEL DESPRE CARE FACEAM REFERIRE !! Le-am avut montate la cele 4 proiectoare de distanta de la Defender timp de 5 ani si nu a intrat o picatura de apa in interior!(dupa cum spuneam mai sus, firma de la care le cumparasem atunci a disparut) Mai exista firma in Bucuresti? Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 Re: Conectori dubli pentru exterior EXACT CEL DIN STANGA ESTE CEL DESPRE CARE FACEAM REFERIRE !! Le-am avut montate la cele 4 proiectoare de distanta de la Defender timp de 5 ani si nu a intrat o picatura de apa in interior!(dupa cum spuneam mai sus, firma de la care le cumparasem atunci a disparut) Mai exista firma in Bucuresti? sigur ca da, pe maica domnului. pe strada aia e raiul electronistilor. esti sigur ca acesti conectori, care sunt pt. electronica, rezista si in domeniul auto? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 Re: Conectori dubli pentru exterior sigur ca da, pe maica domnului. pe strada aia e raiul electronistilor. esti sigur ca acesti conectori, care sunt pt. electronica, rezista si in domeniul auto? Di cate am observat sunt folositi cu preponderenta in domeniul auto, ca si curent suportat de contact, am gasit pe un site, ceva de genul 16-20A, asa ca pentru un bec de proiector eu zic ca sunt OK, atata timp cat contactul dintre cablu si pin este OK (poate chiar cositorit) si mufa mama si cea tata, complet clipsate (urechea de siguranta sa prinda complet). Oricum nu strica un telefon dat in prealabil la cei de la Conex, pentru ceva intrebari de lamurire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 Re: Conectori dubli pentru exterior Cu foarte mare succes se poate folosi si legarea (cositorirea) directa a firelor si izolarea individuala cu banalul izolirband, mai nou, din pvc si fiind o legatura elastica se poate ascunde mult mai usor. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat August 17, 2010 Autor Partajează Postat August 17, 2010 Re: Conectori dubli pentru exterior Cu foarte mare succes se poate folosi si legarea (cositorirea) directa a firelor si izolarea individuala cu banalul izolirband, mai nou, din pvc si fiind o legatura elastica se poate ascunde mult mai usor. Problema apare datorita faptului ca uneori se impune demontarea proiectoarelor care sunt montate pe portbagaj si atunci se impun niste conectori de acest tip care sa permita decuplarea si recuplarea in conditii bune de izolare la apa Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate