maitre Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Vreau sa pun la Mitshu Pajero scurt folie omologata RAR pe geamurile laterale (doar spate) si luneta la un pret decent. Imi poate recomanda cineva un centru serios si cu preturi de bun simt? Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Re: Unde pun folie geamuri, ieftin, in Bucuresti? Folia poate fi omologata de toate RAR-urile din lume , daca nu treci dupa aceea cu masina pe la RAR sa faci omologare individuala pentru folie si sa-ti scrie in talon ca ai geamuri fumurii te poti sterge la fund cu hartia pe care ti-o da fima care iti pune folia "omologata RAR".Succes... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Unde pun folie geamuri, ieftin, in Bucuresti? Nu stiu preturi sau alte detalii, dar in Autovit sint citeva firme care se ocupa de asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b67lck Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Unde pun folie geamuri, ieftin, in Bucuresti? poti sa tio pui si singur e ff ieftin cu 30 lei iti pui pe toata in afara de parbriz si iti mai si ramane se gasesc la magazine auto.. Mitsubishi L200 <>2005 hyundai accent 1.5 crdi 110 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Unde pun folie geamuri, ieftin, in Bucuresti? Problema la folia ieftina este ca in timp se decoloreaza si se si zgarie foarte usor. Mai bine pui ceva mai scump sa si tina. Eu am 3M de vreo 10 ani si nicio problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Unde pun folie geamuri, ieftin, in Bucuresti? @Cyborg Daca faci la un service autorizat,iti da la mana o foaie cu datele masinii,tipul foliei si datele proprietarului care dovedeste omologarea foliei. Iti pune si banut cu RAR pe geamuri la interior. Geamurile fumurii sunt din fabrica si folia e aftermarket. Pe mine m-a oprit cu 2 masini diferite,facute in acelasi loc si doar s-au uitat la banut si foaia aia. N-a fost nici un fel de problema. Singura regula critica este ca nu ai voie sa pui folie pe geamurile din fata (sofer,pasager,parbriz) in caz contrar adio talon. Daca nu ai foaia aia si ai folie pe geamuri,la fel,adio talon. Eu am fost sa puna folie la 3 masini diferite si n-au fost probleme. Folia rezista si acum (de 2 ani),am vazut ca nu e asa usor de zgariat,nu s-a cojit sau facut bule,marca este LLumar,singura buba este ca mi-au cerut atunci 750ron pentru spatele Galloperului,adica 5 geamuri. Asta a fost singurul inconvenient,pretul piperat! Dar,in bani astia,mi-au scos geamurile,le-au spalat chimic,au aplicat folia,le-au bagat la cuptor 2 ore,si pe urma au pus geamurile la loc. Dar tot nu cred ca merita 750ron :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 (editat) Re: Unde pun folie geamuri, ieftin, in Bucuresti? Ti-ai pus folie?Stiu eu niste baietasi care mi-au pus mie.Daca te mai intereseaza iti dau un numar de telefon.Imi paree rau ca nu am vazut mai demult dar nu prea am mai intrat pe forum.Pentru Supernova luneta +geamuri spate cea mai inchisa si geamuri fata cea mai deschisa a costat 400 ron. Editat Septembrie 1, 2010 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Unde pun folie geamuri, ieftin, in Bucuresti? Singura regula critica este ca nu ai voie sa pui folie pe geamurile din fata (sofer,pasager,parbriz) in caz contrar adio talon. Daca nu ai foaia aia si ai folie pe geamuri,la fel,adio talon. ai voie cu folie pe geamurile din fata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Unde pun folie geamuri, ieftin, in Bucuresti? ai voie cu folie pe geamurile din fata! Ai voie cu o opacitate maxima de 10%. Apa de ploaie. Si-a pus un prieten pe Logan (cred ca 80%) si i-a luat talonu in secunda 2. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Unde pun folie geamuri, ieftin, in Bucuresti? Am specificat cea mai deschisa adica cum spunea Sefulik sau cum zic astia ''din aia legala''.Nu se observa vreo diferenta dar este buna in cazul in care doamne fereste se sparge geamul nu iti umpli ochii de cioburi. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYODOC Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Unde pun folie geamuri, ieftin, in Bucuresti? Ieftin si bun nu exista....am verificat eu:grin: TOYOTA LJ70 3.0 td Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Renegate_01 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Unde pun folie geamuri, ieftin, in Bucuresti? Eu am pus la niste baieti foarte dibaci undeva pe langa Parcul Bazilescu. La un Nissan Terrano fata, spate si luneta - 450 lei cu folie 3M. Daca vrei mai multe detalii, da-mi un PM. Daihatsu Feroza F300 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Unde pun folie geamuri, ieftin, in Bucuresti? 400 lei costa doar folia. 3m. o fi 3m din europa sau vitan. llumar costa 300 pt toata masina. 2,5m. cand vad preturile astea ma gandesc la spalatoriile auto care au tarif 5 cu 5 sau 5 cu 7... e posibil daca spala cu sampon de urzica... si nici ala nu e asa ieftin. nu mi-o lua in nume de rau dar cu asta ma ocup, spalatorie auto, folie autorizata, polishuri etc. vad preturile astea si ma minunez. iar oamenii sunt in stare sa se ia de gat cu tine ca folosesc materiale originale. adevarul e undeva acolo... experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Renegate_01 Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Unde pun folie geamuri, ieftin, in Bucuresti? Daca exista folie si pe spate sa scrie 3M si sa fie facatura...atunci da, este posibil sa ma fi pacalit. Pana acum nu s-a intamplat nimic cu folia. Voi vedea. Intreba de ceva ieftin. Este ieftin. Daihatsu Feroza F300 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Unde pun folie geamuri, ieftin, in Bucuresti? Da si tu datele de contact ale baietilor astia ieftini :wink: nu fi egoist! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Unde pun folie geamuri, ieftin, in Bucuresti? Salut. Est un loc si pe Campia Libertatii, in sector 3. DARIUS ALARME. 0722.562.358 0740.313.358 Darius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marinionescu Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Unde pun folie geamuri, ieftin, in Bucuresti? Ieftin si buna , am fost surprins si eu . 200 ron luneta si geamuri laterale la o Vitara . http://www.detailingautoconcept.ro/ Este undeva pe Iuliu Maniu la iesirea spre A 1 Culmea a fost ca s-au miscat foarte repede in 40 de minute a fost gata . Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Unde pun folie geamuri, ieftin, in Bucuresti? Ieftin si buna , am fost surprins si eu . 200 ron luneta si geamuri laterale la o Vitara . http://www.detailingautoconcept.ro/ Este undeva pe Iuliu Maniu la iesirea spre A 1 Culmea a fost ca s-au miscat foarte repede in 40 de minute a fost gata . Intr-adevat ieftin. Unde am pus eu, pe Campia Libertati, e dublu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Unde pun folie geamuri, ieftin, in Bucuresti? Eu am pus la niste baieti foarte dibaci undeva pe langa Parcul Bazilescu. La un Nissan Terrano fata, spate si luneta - 450 lei cu folie 3M. Daca vrei mai multe detalii, da-mi un PM. La baietii aia la curte printre stradute? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Unde pun folie geamuri, ieftin, in Bucuresti? Ai voie cu o opacitate maxima de 10%. Apa de ploaie. Si-a pus un prieten pe Logan (cred ca 80%) si i-a luat talonu in secunda 2. Eu am pe fata 25 sau 30% din fabrica. Deci chestia cu 10% nu cred ca e valabila. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Unde pun folie geamuri, ieftin, in Bucuresti? Eu am pe fata 25 sau 30% din fabrica. Deci chestia cu 10% nu cred ca e valabila. Ce e din fabrica e fabrica. Nu ai voie sa pui folie omologata pe fata decat maxim 10%. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Renegate_01 Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Unde pun folie geamuri, ieftin, in Bucuresti? La baietii aia la curte printre stradute? Vis a vis de parcul Bazilescu, pe stradute. O sa ii caut pe un alt forum si revin cu numarul de tefon. Daihatsu Feroza F300 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Unde pun folie geamuri, ieftin, in Bucuresti? Uitati ce am gasit despre foliile autorizate. Foliile <nume producator> sunt disponibile in 4 variante, cu cu grad de transmitere a luminii intre 5% si 72%. Cele cu transmiterea luminii in procent de 5%, 20% si 35% se pot aplica doar pe laterale spate si luneta. Cele cu transmiterea luminii in procent de 72% se pot aplica si pe geamurile laterale fata. Era oarecum nedrept sa nu ai voie sa pui folie, dar daca masina vine din fabrica cu geamuri colorate sa fie legal. Nu stiu cum e cu parbrizul, dar pe al meu scrie Transparency min. 75%, iar pe laterale min.70%. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Unde pun folie geamuri, ieftin, in Bucuresti? Uitati ce am gasit despre foliile autorizate. Foliile <nume producator> sunt disponibile in 4 variante, cu cu grad de transmitere a luminii intre 5% si 72%. Cele cu transmiterea luminii in procent de 5%, 20% si 35% se pot aplica doar pe laterale spate si luneta. Cele cu transmiterea luminii in procent de 72% se pot aplica si pe geamurile laterale fata. Era oarecum nedrept sa nu ai voie sa pui folie, dar daca masina vine din fabrica cu geamuri colorate sa fie legal. Nu stiu cum e cu parbrizul, dar pe al meu scrie Transparency min. 75%, iar pe laterale min.70%. Asa e jegu asta de lege. Stiu mai multi care au avut probleme mari cu folia pe geamurile fata. Legea ca lege da cu Garcea ce faci? Unde am pus eu folie,profi,nu punea folie pe fata decat pe propria raspundere,fara nici un act la mana. Si la mine pe geamuri la fel scrie,respectiv 70% si 75%. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Unde pun folie geamuri, ieftin, in Bucuresti? Foliile 3M sunt lider pe piata,nu se decoloreaza,exista gama PANTHER,special concepute pentru auto,au carbon in compozitie,deci nu se decoloreaza si nu se fac violet dupa 3-5 ani. Se pot modela ,f usor,de catre un profesionist,pe orice fel de luneta. Preturile sunt urmatoarele : -P 35....24 eur/mp -P 20....26 eur/mp -P 5......28 eur/mp Sunt omologate RAR,durata medie de viata cel putin 7 ani,din experienta garantez pentru mai multi. Pentru cei care sunt dispusi sa-si monteze singuri folia,va pot da o mana de ajutor,pentru achizitionare,la pretul de lista al 3M,detalii pe PM. Desigur exista si alte folii cu preturi f atractive,se gasesc in targ la preturi de hartie de impachetat cadouri,calitatea fiind aceeasi. Llumar este de asemenea o folie de calitate,o recomand pentru bugete mai reduse. Concluzie: asa cum pe piata auto exista si TOYOTA si TATA,asa si pe piata foliilor exista 3M si altii...:wink:. daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate