Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Unde pun folie geamuri, ieftin, in Bucuresti?

maitre

Postări Recomandate

Re: Unde pun folie geamuri, ieftin, in Bucuresti?

Vis a vis de parcul Bazilescu, pe stradute. O sa ii caut pe un alt forum si revin cu numarul de tefon.

Am eu numarul unuia dintre ei.Il pun aici se considera reclama sau il dau pe privat celor interesati?

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 6 luni mai târziu...

salut,

aici am gasit lista pe judete a atelierelor autorizate de montaj folie:

http://www.rarom.ro/RO/article--Atelierele%20care%20efectueaza%20modificari%20constructive%20si%20aplicare%20folie--298.html

O zi buna.

Chiar daca raspunsul tau a venit cu intirziere(ultimul post pe tema era din 2010) vreau sa iti spun ca linkul indicat nu reflecta nici pe departe realitatea din teren.De exemplu in Iasi sunt mult mai mult de 4 locatii autorizate de RAR pt montajul foliei.Ca de obicei vina pt asta le revine celor de la RAR care sunt prea putori sa isi reactualizeze informatiile de pe site !Poate nu au saracii bani sa plateasca modificarile..........:ha::ha:.

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Am pus folie pe Toyota mea lj70, laterale spate si cele 2 lunete spate la pret de 300 ron. Atelierul monteaza folie americana autorizata rar si elibereaza factura precum si autorizatia. M-au oprit de nenumarate ori dar cu folia nu am avut probleme. Atelierul se afla pe strada Vatra Luminoasa in ultima curte pe dreapata inainte de scoala de orbi. Intrati in curte si intrebati la poarta de firma care monteaza parbrize auto si veti fi indrumat de la poarta. Am lasat masina la ora 10.00 si la ora 17.00 m-au sunat ca e gata. Din pacate nu mai am nr de telefon. Nu va sfatuiesc sa montati folii neautorizate. Am facut-o eu in urma cu 4 ani pe o Kia Carnival si la Predeal a trebuit sa o dezlipesc pe toata ca sa nu raman fara talon. Prea mare riscul.

TOYOTA LJ 70

BMW 528I

Pieptul sus, privirea in fata (in4) si mergem tot inainte! :jp1

Link spre comentariu

Folia poate fi omologata de toate RAR-urile din lume , daca nu treci dupa aceea cu masina pe la RAR sa faci omologare individuala pentru folie si sa-ti scrie in talon ca ai geamuri fumurii te poti sterge la fund cu hartia pe care ti-o da fima care iti pune folia "omologata RAR".Succes...

Ba da... patalamaua pe care ti-o da firma este perfect valida pentru rar si politie.. dar pe geamurile fatza nu trebuie sa existe folie precum si pe luneta nu trebuie sa depasesti 70%.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare