dumos Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Nu vreau sa par offtopic dar am tot auzit prin anunturi faptul ca "am schimbat motorul". Pe de alta parte sunt unii care zic ca un motor din acesta de nissan sau toyota lc merge 1 milion de km lejer 500 000km pana sa fie segmentat etc Din ce cauze se schimba un motor? E mai ieftin sa schimbi motorul decat sa il repari? Cat de mult ar trebui sa fie avariat ca sa il schimbi inainte sa il repari? Ms pt ulterioarele lamuriri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Schimbare motor - cauze, explicatii, discutii De obicei motorul se schimba din urmatoarele motive: -ai gasit unul cu km mai putini si crezi ca e mai bun daca nu a fost folosit atat de mult( wrong , depinde cum a fost folosit km aia) -ai fiert apa in el si piesele si manopera costa mult mai mult decat daca l-ai schimba cu totul -pui unul mai puternic , cu cilindreea mai mare. -nu ai fiert apa in el dar au fost alte cauze care au f.... matele pe dinauntru si atunci iar manopera si piese mai mari la costuri decat daca ai cumpara altul. -si mai poate fi o defectiune de fabricatie , cred ca te referi la motorul de 3 litri diesel de la nissan care dupa cum am auzit si eu fierbe destul de repede. Aici e cu cantec , sunt multi care au astfel de motor pe masini dar nu au avut probleme , cred ca depinde si de noroc. sper a te-am lamurit cat de cat daca nu las colegi sa mai vina cu idei :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Schimbare motor - cauze, explicatii, discutii Pe foame asta,daca ai niste banuti,eu zic ca e mai bine sa-l refaci/repari decat sa cumperi altu cu aceeasi bani si sa mearga inca un an,nu 10! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Schimbare motor - cauze, explicatii, discutii Pe foame asta,daca ai niste banuti,eu zic ca e mai bine sa-l refaci/repari decat sa cumperi altu cu aceeasi bani si sa mearga inca un an,nu 10! nu e chiar asa. La mine la maverick reparatia motorului costa 4000 de lei si am cumparat un motor si o cutie in stare perfecta de functionare cu 900 de euro. Deci din punctul meu de vedere cred ca eu cel putin am iesit in castig cumparand un motor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Schimbare motor - cauze, explicatii, discutii nu e chiar asa. La mine la maverick reparatia motorului costa 4000 de lei si am cumparat un motor si o cutie in stare perfecta de functionare cu 900 de euro. Deci din punctul meu de vedere cred ca eu cel putin am iesit in castig cumparand un motor Pai....unde-i smecheria ? 900 euro = 4,2 x 900 = 3780 lei !!!! L-ai montat tu motorul si nu te-a costat manopera, ca mie imi da cu virgula nitel, in afara ca te-ai ales cu o cutie de viteze in plus...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Schimbare motor - cauze, explicatii, discutii Astral smecheria era ca nu a fost prima reparatie si de fiecare data pretul a fost in jur de 4000 de lei;. Motorul pe care l-am cumparat a fost luat de pe o masina avariata si avea putini km, spre deosebire de al meu, si asa cum ai zis tu am ramas cu o cutie buna. Pe langa asta am ramas cu o gramada de piese gen injectoare, pompa de injectie, electromotor,turbo etc, toate bune, pe care am reusit sa le vand si am recuperat o parte din bani. In plus de asta am si cunoscut persoana de la care am cumparat motorul si nu mi-am asumat nici un risc. Oricum asta e parerea mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Schimbare motor - cauze, explicatii, discutii Astral smecheria era ca nu a fost prima reparatie si de fiecare data pretul a fost in jur de 4000 de lei;. Motorul pe care l-am cumparat a fost luat de pe o masina avariata si avea putini km, spre deosebire de al meu, si asa cum ai zis tu am ramas cu o cutie buna. Pe langa asta am ramas cu o gramada de piese gen injectoare, pompa de injectie, electromotor,turbo etc, toate bune, pe care am reusit sa le vand si am recuperat o parte din bani. In plus de asta am si cunoscut persoana de la care am cumparat motorul si nu mi-am asumat nici un risc. Oricum asta e parerea mea. Da, asta e altceva ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Schimbare motor - cauze, explicatii, discutii Parerile sunt impartite. Atunci cand il segmenteaza/alezeaza/bucseaza/freaca acolo,ai compresie de motor nou,e altceva. Un motor cu km putini (asta poate inseamna orice,de la 20k la 80-100k) are uzura si nu are aceeasi compresie ca la unul proaspat facut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: Schimbare motor - cauze, explicatii, discutii in general refacutul presupune bani mai multi si apare si problema reusitei , sunt mecanici cu gramada dar e destul de greu sa gasesti unu care sa iti poata garanta (real nu povesti) ca o sa si merite sa bagi o gramada de bani in motor pana la urma problema devine pur economica, cand diferenta de bani e mult mai mare, evident ca fiecare va alege varianta mai ieftina care de obicei inseamna schimbatul de motor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: Schimbare motor - cauze, explicatii, discutii chestia asta are exact atatea raspunsuri ca si un topic de genul: Divort- cauze, explicatii, discutii. Adica never end. Fiecaruia cum i se pare mai bine.........raspunsurile nu tin neaparat de logica ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dumos Postat August 21, 2010 Autor Partajează Postat August 21, 2010 Re: Schimbare motor - cauze, explicatii, discutii Multam de lamuriri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate