drxvet Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 (editat) Salutare, am un samurai din 97 model nou pe elicoidale si acum am probleme cu frinele ,trebuie schimbate tuburile flexibile de cauciuc prin care trece lichidul de frina.Stie cineva daca se potrivesc de la samuraiu' normal sau iar trebuie sa colind magazinele cu piesa la mina? Mai trebuie schibate telescoapele fata -sint din acelea cu taler jos MS Editat August 11, 2010 de drxvet ignorance is blessing Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 (editat) Re: Elicoidal cu probleme Banuiesc ca etrierii sint la fel, indiferent de tipul de suspensie.Ce stiu ca difera este faptul daca Samuraiul e facut in Japonia sau in Spania.La cele fcute in Japonia merg furtunele de la Tico.Cele de Spania sint un pic diferite.Daca la cele de Japonia capul metalic al furtunului se insurubeaza direct in etrier, la cele de Spania capul furtunului este ca un fel de gaica si se racordeaza la etrier cu un fel de surub, prin care trece lichidul de frina. Asadar afla intii de care ai,eventual fa o poza la furtun in partea in care intra in etrier. Scuze ca nu am drepturi de autor asupra pozei(am imprumutat-o de la un coleg)dar o postez ca sa vezi cum arata la cele de Spania Editat August 11, 2010 de PYZ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drxvet Postat August 11, 2010 Autor Partajează Postat August 11, 2010 Re: Elicoidal cu probleme Este de japonia -chiar inainte de a intra in etrier are un fel de surub patrat:tk ignorance is blessing Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate