staetu gigi Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: Mi-am luat YJ :uameni ne seduce si ne abandoneaza !!! :ha::ha: sa vedem, sa vedem !!! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 9, 2010 Autor Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: Mi-am luat YJ Imi pare rau dar drumul spre Brazilia e lung, dar am trimis sotia sa-mi face ceva poze azi, pe care le si atasez, sa le vedeti si voi. Mi-au sosit si toate piesele mai putin kit-ul de inaltare asa ca tot raul spre bine. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: Mi-am luat YJ Arata bine surioara dar dupa cum bine stii a mea nu prezenta nici un semn de rugina deci dezmembrarea ei la ultimul surub am considerat-o inutila. A fost curatata, grunduita si antifonata pe dedesupt, o sa fie data cu insonorizant la interior(toata podeaua) urmeaza un strat de pasla si pe urma mocheta care va fi una noua home made. Am instalat si suportul original pentru scaunul din dreapta care si el cat si cel din stanga urmeaza a fi vopsite. Am avut sedinta cu baietii de la service despre suruburi si importanta pastrarii lor. Am scos cateva suruburi de la grupuri si cutia de viteze-reductor pentru a le avea ca model si cum duminica plec la munca am sa revin cu suruburi INOX grade 8. Oricum am de gand sa-mi aduc o gramada de suruburi diferite dimensiuni si lungimi pentru a le inlocui pe cele existente si am sa-mi fabric un fel de suport pentru bara spate si pentru pragurile laterale. E nasol ca duminica plec iar pentru o luna si o sa fie atatea de facut dupa vopsirea masinii si eu nu am sa fiu acasa. Am aranjat sa fie montat kit-ul de inaltare, semeringurile care-mi curg, rulmentul stanga spate(care are un pic de joc), schimbate uleiurile toate(cutie de viteze, grupuri,etc) pana la intoarcerea mea. Mai revin cu foto si noutati maine. Cateva sfaturi, daca imi este permis: - incearca sa nu ii pui pasla in interior; YJ-ul este recunoscut pentru capacitatile sale deosebite de a permite apei sa intre inauntru (cateva puncte cunoscute: priza de aer, garnitura de la parbriz - chiar daca o schimbi, rezultatul va fi aproape acelasi, chederle usilor, chederul de la hardtop etc). Din acelasi motiv nu as recomanda nici antifonarea la interior. Iti recomand o vopsea de bena de camioneta (de tipul Herculiner sau similar - numai ca nu cred ca se gaseste la noi asa ceva - am cautat si eu, fara rezultat), data pe toata podeaua, cu dopurile de scurgere scoase, peste care pui o mocheta (facuta din bucati, in asa fel incat sa o poti da jos cat mai usor, pentru a fi spalata; gandeste-te ca o sa vrei sa mergi cu ea decapotata si poti fi sigur ca te va prinde ploia cu ea asa (conform Legilor lui Murphy - si ele functioneaza, crede-ma!), astfel incat asta este un motiv in plus sa nu pui pasla si sa nu dai cu vopsea peste dopuri. - incearca sa nu vopsesti peste suruburi, mai ales peste Torx-uri. Daca o sa ai nevoie vreodata sa dai jos vreunul dintre ele, o sa cauti o tesla Maaaare. Si-asa Torx-urile se defac greu (multe dintre ele sunt vopsite "peste" din fabrica, si daca ii mai dai si tu cu vopsea peste...); - Vezi ca inoxul nu se pupa cu orice metal (din motiv de electrocoroziune); In rest, iti urez spor la munca in continuare. Sunt convins ca o sa iasa un Jeep superb (chiar daca are motorul de 2.5 - eu si acum regret YJ-ul meu). “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 11, 2010 Autor Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Mi-am luat YJ :tkpentru sfaturi si sa stii ca am sa tin cont de ele. Eu chederele le am pe toate noi (nici nu vrei sa stii cat m-au ajuns :hm) si sper sa mai opreasca invazia de apa. Eu cat am iesit cu ea in afara de zapada care s-a topit de pe bocanci alta apa nu am avut in masina si am mai si spalat-o de cateva ori. :dr1Am mers cu un YJ izolat cu pasla si vreau sa-ti spun ca m-a uns la inima linistea din interior. Daca ploua si se uda se si usuca ca doar e vara. In alta ordine de idei gaurile de scurgere din podea or sa ramana acolo si nu am de gand sa le acopar. Insonorizantul ala cauciucat pe care am sa-l folosesc la interior nu are ce sa strice si sper sa fie destul de bun sa nu mai pun nimic decat mocheta peste. Astazi mi-au desfacut usa de la hardtop si au constatat ca e mancata de rugina, drept pentru care sunt f suparat in primul rand ca cel care mi-a vandut hardtop-ul mi-a luat o gramada de bani pentru el si in al doilea rand ca nu am idee unde as putea gasii o usa din aia. Am mai vazut la CJ usa din sticla toata si sper sa reusesc sa gasesc una sau sa vad unde pot sa fabric una pentru hardtop-ul meu. Despre suruburi nu stiu ce sa-ti spun decat ca sunt la munca si-mi fac o selectie de suruburi de inox pe care sa mi le car acasa si care vor inlocui o parte din suruburile existente cu astea de inox. Asta ca sa nu-ti mai spun ca am gasit kit de suruburi (700 si ceva de bucati) care inlocuiesc toate suruburile dupa YJ cu inox. Eu nu vreau sa le inlocuiesc pe toate dar vreau sa le schimb in mare parte pe toate cele care sunt expuse. Cam atat pentru azi..........sunt trist dar sper cand termin sa arate intr-un fel............:top Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Mi-am luat YJ Eu doar am zis. Tu tii cont sau nu (mai ales in ceea ce priveste antifonul caucicucat si pasla). Pentru haion incearca aici: www.asp-eberle.com sau http://www.ottensmeier-us-cars.de/ sau pe e-bay. Insa nu inteleh ce anume e macat de rugina, ca ala este un geam, cu ceva plastic la partea inferioara (ma rog, fibra de sticla etc), acolo unde vine manerul si niste balamale de antimoniu. Nu tin minte sa aiba prea mult metal in el. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 11, 2010 Autor Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Mi-am luat YJ La al meu haionul are o rama metalica pe care e prins geamul. Rama asta metalica in partea de jos e mancata de rugina, sunt locuri unde poti baga degetul, asa gauri are. Am sa vad ce si unde gasesc. Mersi pentru site-uri Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 (editat) Re: Mi-am luat YJ OK, acum m-am uitat si eu mai atent la poze. Intr-adevar, ala nu este hard-topul original, ci un hardtop aftermarket sau un hardtop de CJ-7 (seamana destul de bine cu cel de CJ). Nu stiu cine il fabrica, insa iti va fi extrem de greu (daca nu imposibil) sa gasesti haionul pentru el. Vezi pe forumurile din State (www.wranglerforum.com si www.jeepforum.com) poate te poate ajuta cineva cu informatii. Editat Martie 12, 2010 de ampopa “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ria auto trans Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: sal de unde as putea sa imi procur si eu anvelope pt pajero meu?da-ti si ie cateva legaturi va rog. Nissan terrano r20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ria auto trans Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: Mi-am luat YJ yj-ul super.am vrut sa imi iau si eu inainte de pajero,dar nu am gasit.am luat pajero,si il iubesc.sa-l porti sanatos si fara evenimente Nissan terrano r20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 12, 2010 Autor Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: Mi-am luat YJ Multumesc pentru urari si sa stii ca si eu am avut Mitsu inainte si am fost multumit. Cel mai mult plange sotia dupa el.......... Cauciucuri am cautat pe net pe tot felul de site-uri de specialitate si am sunat si tot asa..... Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 13, 2010 Autor Partajează Postat Martie 13, 2010 Re: Mi-am luat YJ Am sa incerc sa fac gelosi pe cei carora le place sa surubareasca prin postand cateva foto de la locul meu de munca cu o masina de frezat, un strung, cateva truse de scule in care zac doar scule PROTO si dulapul de interventie. Aici se vor fabrica multe piese pentru Wrangler chiar daca aducerea lor acasa va necesita timp si rabdare. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staetu gigi Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 Re: Mi-am luat YJ :uameni egoistuleee :ha::ha::ha: ps nu ai vrea sa stii in ce conditii am lucrat la al meu si cat m-am chinuit pana sa pun mana pe doua truse de scule americane...:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 15, 2010 Autor Partajează Postat Martie 15, 2010 Re: Mi-am luat YJ Noi fotografii Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 17, 2010 Autor Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Mi-am luat YJ Chiar daca mai urmareste sau nu cineva acest topic :uamenieu am sa continui sa va relatez cele intamplate si pe urma am sa ma uit la el :oldsi am sa-mi aduc aminte cu placere de aceste zile.:h5 Astazi urmeaza sa fie vopsita la interior si in acelasi timp mi-au sosit parte din piesele comandate :bananamai putin kit-ul de inaltare care sper sa ajunga la sfarsitul saptamanii. Am primit chedere pentru usi si parbriz, mi-au venit oglinzile, stergatoarele, rulmentii spate(ca unu e dus), set de cruci HD, service kit( filtru aer-ulei-benzina-distribuitor-capac distribuitor si 4 bujii Champion), semeringurile la grupuri si mici alte maruntisuri. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Mi-am luat YJ frumos...dar sa nu uiti sa ai la tine...in masina o cruce de cardan...si o cruce de planetara....:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staetu gigi Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Mi-am luat YJ urmarim , urmarim ... :h5...esti "sub lupa" sefuuu :uameni:ha:.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Mi-am luat YJ Da,da,daaaaa,,,urmarim! Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 17, 2010 Autor Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Mi-am luat YJ Ieri a fost vopsita si lasata peste noapte in cuptor. Azi au fost vopsite usile, hardtopul si rama de la parbriz. Atasez poze cu ea de azi. Parca incepe sa prinda culoare.........hi hi hi ...........:x Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 18, 2010 Autor Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: Mi-am luat YJ A fost terminat procesul de vopsire........ Atasez fotografii cu hardtopul, capota, rama parbriz, si ce mai e pe-acolo.......Bineinteles ca in fiecare zi mai trebuie cate ceva...........m-au omorat chederele...... Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 19, 2010 Autor Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Mi-am luat YJ Incet, incet incepe sa capete forma....ca de culoare nici nu mai discutam......E un pic prafuita ca de.....asa-i la noi , nu sunt conditii, dar treaba merge inainte. Abia astept sa ajung acasa si sa-i pun toate accesoriile si pe urma sa vedeti fotografii.....si dealuri din moldova...... Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staetu gigi Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: Mi-am luat YJ DAAAAAAAA......:h5 hai ca un pic mai e...:x ps. nu ne-ai spus cine face pozele...:uameni ps ps. si stau si ma intreb ce calvar trebuie sa fie cand tu esti asa departe in timp ce altii iti lucreza la masina...:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 20, 2010 Autor Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: Mi-am luat YJ Mai e un pic si totusi sunt atat de departe:ti Fotografiile le face sotia care merge in fiecare zi pe acolo si-mi aduce noutati. Deja stie si ea ce chedere trebuie unde, etc. Este cu adevarat o placere sa stiu labele alora murdare pe masina dar nu am ce face. Oricum am demontat foarte multe de pe ea pana sa o duc deci mult tare nu ar mai fi. Sper saptamana viitoare sa o iau de-acolo si sa o bag in hala unde ma va astepta. Dupa ce ajung acasa o sa fie balamuc, pentru ca de pe 15-23 sunt plecat in ''luna de miere'' in Tenerife si dupa 23 pana plec iar, imi raman doar 10 zile si in alea 10 zile trebuie sa ajung cateva zile in Egipt, cel putin 3(cu munca). Cu toate astea sper sa reusesc sa pun tot pe ea pana plec in luna de miere iar cat sunt plecat sa vad cine-mi monteaza chitul de inaltare si poate reusesc sa si ies cu ea un pic la teren. E grele.............. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: Mi-am luat YJ E grele dar e frumoase,,,,:wink: Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 20, 2010 Autor Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: Mi-am luat YJ Astazi mi-a ajuns acasa prin bunavointa domnului @HODEA4X4 si kitul de inaltare de 2,5'' Rubicon Express. S-au montat astazi parbrizul si alte cateva maruntisuri dar din pacate ceva sa intamplat cu netul pantru ca sotia nu a reusit sub nici o forma sa incarce vreo fotografie deci revin cu foto maine. Urmeaza un radiator nou, termostat de 180F si sa vedem unde gasesc un Snorkel avantajos. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Onutu Alexandru Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Mi-am luat YJ Ieri a fost vopsita si lasata peste noapte in cuptor. Azi au fost vopsite usile, hardtopul si rama de la parbriz. Atasez poze cu ea de azi. Parca incepe sa prinda culoare.........hi hi hi ...........:x Dap iese frumoasa , cu ce s-a vopsit podeaua in interior , este cumva sii o vopsea insonorizanta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate