Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mi-am luat YJ

Piratu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 161
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Mi-am luat YJ

:uameni:ha: :h5

astazi am cedat bara pt lampa de plafon si difuzoare..."surioarei"...din cauza entuziasmului proprietarului:h5....si cand spuneam ca e "pierdut irecuperabil"...:ha::ha::ha:

:uameni :ha:

astazi am achizitionat si vor fi montati suportii original de crom ..pt viitoarele proiectoare... care vin pe balamalele de la parbriz :wink:

aaa..plus bara originala pt lampa de plafon si difuzoare...:banana

prietenii stiu...

poze..in curand...

manusa a fost aruncata...:h5 :ha:

:uameni

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru ca am reusit sa ajung acasa dupa multi km strabatuti pe drumurile tarii astazi incepe pregatirea pentru vopsire. Vor fi demontate accesoriile si tot ce nu necesita vopsire. Am sa revin si cu fotografii din timpul procesului de dezasamblare.

Piratu' pentru ca lucrez pe mare

Prietenii imi spun Liviu

Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008

Link spre comentariu

Si pentru ca a fost duminica si nu puteam sa mai muncesc la masina ieri mi-am sunat doi prieteni si am iesit in teren cu doua Suzi Samurai. Am incercat o trecere de la coada lacului Darmanesti peste Oituz pana la Bretcu dar am gresit drumul si am sfarsit in a deschide drumuri prin jumatate de metru de zapada. Am tras si am impins la Samurai iar Wrangler-ul a mers de capul lui fara nici un fel de ajutor. Am mai dat inainte inapoi dar nu am folosit decat motorul lui fara troliu(pe care nu l-am montat oricum), fara alt ajutor si sunt foarte mandru de masina :banana

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

:uameni vreauuuuuu si euuuuuuuuu........

vrei YJ sau sa te dai ? :ha: mai ai putina rabdare....

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Doctore......eu te-am sunat dar nu mi-a raspuns nimeni........L-am sunat si pe prietenul Ovidiu cu YJ-ul lui cel galben dar el are probleme la cutie, dar si asa ne-am vazut si ne-a explicat traseul. A fost super si putem organiza ceva pentru saptamana asta spre sfarsit.

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

Mi-am cumparat dupa cum urmeaza:

0910.12 Service packages 2.5-L., Content 1: Spark plugs,Cap and rotor,distributor,air+fuel+oilfilter, YJ, 94-95 69.00 €

0805.10 Wiper Blade, front, YJ, 87 - 95-8.00 €

0863.10 Weatherstrip, left, YJ, 87 - 95-95.00 €

0863.11 Weatherstrip, right, YJ, 87 - 95-95.00 €

0864.10 Weatherstrip, left outer, YJ, 87 - 95-21... €

0864.11 Weatherstrip, right outer, YJ, 87 - 95-21.00 €

0865.11 Weatherstrip, right inner, YJ, 87 - 95-18.00 €

0865.10 Weatherstrip, left inner, YJ, 87 - 95-18.00 €

1510.01 Mirror Set, Stainless, CJ/YJ, 55 - 95-87.00 €

0116.10 Seal Pinion, Dana 35, YJ, 87 - 95-11.00 €

0166.10 Seal Pinion 30, YJ, 87 - 95 8.00 €

0703.05 U-Joint Kit (Driveshaft), Ø 82mm HD, alle, 76-06-35.00 € La care se mai adauga :

-kit inaltare YJ 2.5" Rubicon Expres pret 1018.64 euro

-rulment stg.spate Dana35 Outer pret 34.00 euro

-rulment dr. spate Dana35 Outer pret 34.00 euro

Pentru comanda dumneavoastra se face o reducere de 3% , pret total 1777.36 (TVA + transport inclus pana la adresa dumneavoastra).

Toate din Romania

*editat de Yonutz

Editat de Yonutz

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

Mda, am vazut ca m-a sunat cineva dar am uitat sa revin cu tel.. Era pe la 10 dimin. si nr tau se termina cu 347?? Da-mi un PM sau un SMS cu nr tau.

Se pare ca facem o iesire :banana De abia astept. Iau eu discul pt gratare...

Link spre comentariu

Buna ziua,

Maine intra la vopsit si am inceput astazi pe o vreme superba demontarea masinii. Atasez cateva fotografii cu inceputurile. Am sa mai revin cu foto de pe parcursul operatiunii.

Editat de Piratu'
Am uitat unele si altele.......

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

Am scos tot ce s-a putut astazi, grila de adimisie aer, clamele de la capota, grila de radiator, opritoarele de parbriz, parasolarele, proiectoarele si alte maruntisuri pe langa, mocheta interior, scaunul dreapta si bancheta spate. Toate suruburile desfacute au fost instalate inapoi sa nu ramana gaurile goale, sa nu le pierd si sa nu le infunde cu vopsea:uameni. Maine la fata locului urmeaza sa scot parbrizul, balamalele parbriz, balamale usi, triple si orice alt accesoriu de inox. De altfel vreau sa dau jos si hardtop-ul sa fie pregatit si vopsit corespunzator inclusiv la interior. Am pregatit bara pe spate din teava de inox si praguri laterale carora nu le-am descoperit inca o modalitate de prindere dar lucrez la asta inca. Mi-am cumparat carlig de tractare si maine astept priza pentru el ca au uitat sa mi-o trimita. Mi-am mai luat o statie CB Midland Alan 42 Multi portabila cu o antena scurta si dragutza si care dupa calibrare bate aproximativ 5-6 km. Investitiile sunt in continua ascendenta si sper sa ma pot opri dupa ce dublez valoarea de cumparare a masinii :ha:. Oricum ne vedem la vara pe plaja sa vedem care si cum :2dr

*editat de Yonutz

Editat de Yonutz

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

nu cred ca e bine sa lasi suruburile in gauri

cand le vei scoate va crapa vopseaua pe langa gauri (nu neaparat crapatura mare) si in timp se va umfla..... mai bine le lasi goale si le pui vaselina in ele sau ceva hartie ori mastic...nu uita sa le faci poze inainte ca sa sti pe unde sunt

jaguar X-Type 2.5

Mitsu L200

Jeep XJ 4.0

BMW R1200GS

HONDA CBR600RR

HUSABERG 450e

Link spre comentariu

si pararea mea e sa nu lasi suruburile in gauri , ci sa astupi cu hartie..asa am facut si eu , iar rezultatul a fost f bun ! hmm..nici nu stii cat astept eu vara:h5... app..weekendul asta vreau si eu sa mai fac cate ceva la a mea... si nu ar fi rau sa imi trimiti si mie carligul zilele astea:hl...ti-as ramane dator:tk...

Link spre comentariu

Il am in garaj si in functie de cat timp am maine il duc la fan curier si ti-l trimit. Nu mi-ai mai zis de stickerele cu RENEGADE. Da-mi maine un telefon sa-mi aduci aminte si le rezolvam pe toate.

Suruburile le-am lasat in gauri mai mult sa nu uit care de unde vin mai ales ca eu saptamana viitoare plec pentru o luna si cu siguranta nu e gata pana atunci iar pana ma intorc uit de ce si cum. Chestia cu fotografiile e buna si asa am sa fac.

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

Uitandu-ma prin fotografiile mele am gasit acest camion de care-mi aduc aminte ca si de-un monstru de neoprit dar si de Toyota Land Cruiser si alte modele de Toyota construite special pentru desert si cu care nu am avut probleme niciodata pe parcursul exploatarii in desertul Sahara la +60 de grade la umbra. Atasez cateva foto cu aceste minunate masinarii. Ar fi fost cu siguranta Jeep-uri dar tara in care am lucrat nu agreeaza nimic de la americani.

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

Fotografii de astazi cu masina si mai dezmembrata decat ieri in pregatirea pentru vopsire.

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

am primit astazi carligul...multumesc mult...acum o sa il duc la masina mea si iau si cotele la renegade:wink:

ps.sper ca dai jos si balamalele de la parbriz si usa spate...si centurile !!!:h5

:uameni numai ...pe "stricat"...:ha:

Link spre comentariu

...hai ca iti fac topicul "praf"...sper sa nu te superi prea tare(tot zic ca o sa deschid un topic cu derularea evenimentelor) ...dar iti pun niste poze din timpul "stricaciunilor" surioarei :uameni ...cam cum arata la vopsit :ha:

si la antifonat..cu rotile in sus..:ha:

rezultatul....il stii :banana

Link spre comentariu

Arata bine surioara dar dupa cum bine stii a mea nu prezenta nici un semn de rugina deci dezmembrarea ei la ultimul surub am considerat-o inutila. A fost curatata, grunduita si antifonata pe dedesupt, o sa fie data cu insonorizant la interior(toata podeaua) urmeaza un strat de pasla si pe urma mocheta care va fi una noua home made. Am instalat si suportul original pentru scaunul din dreapta care si el cat si cel din stanga urmeaza a fi vopsite. Am avut sedinta cu baietii de la service despre suruburi si importanta pastrarii lor. Am scos cateva suruburi de la grupuri si cutia de viteze-reductor pentru a le avea ca model si cum duminica plec la munca am sa revin cu suruburi INOX grade 8. Oricum am de gand sa-mi aduc o gramada de suruburi diferite dimensiuni si lungimi pentru a le inlocui pe cele existente si am sa-mi fabric un fel de suport pentru bara spate si pentru pragurile laterale. E nasol ca duminica plec iar pentru o luna si o sa fie atatea de facut dupa vopsirea masinii si eu nu am sa fiu acasa. Am aranjat sa fie montat kit-ul de inaltare, semeringurile care-mi curg, rulmentul stanga spate(care are un pic de joc), schimbate uleiurile toate(cutie de viteze, grupuri,etc) pana la intoarcerea mea. Mai revin cu foto si noutati maine.

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare