Tractozaur Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 IN ATENTIA OFF-ROAD-ERILOR DE PRETUTINDENI (in special pentru cei de pe langa BUCale)! :hi Off-Road Runners Team are placerea de a va invita la intalnire prieteneasca-haiduceasca "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" :banana de un inalt nivel tehnic :h5 organizata de echipa noastra. :h5 Intalnirea este duminica 15 martie la ora 08:00 dimineata in parcarea de la intrarea fostei uzine IMGB (la 200 de metri de la iesirea Metrou IMGB). Antrenamentele :bx vor fi conduse de: Off-Road Runner – “El Presidenteâ€� Off-Road Runners Team si Marele Alb – “Batranulâ€� :old Off-Road Runners Team Tema intalnirii :wink: : se vor studia tehnici de baza dar si superioare de off-road de genu` :ha: : cum sa iesi din noroi pana la glezne, cum sa alergi ca nebunu` in sistem rally-raid, trolierea – un rau necesar?, ravena sau de ce naiba trebuie sa ma cracanez in halu` asta, urcari cu pante demne de faimosul bullbar :ha: , incercarea unui circuit profesionist de motocross cu o masina de off-road si la final tehnici secrete de gratar cu mici, ceafa si voie buna (Doamne ajuta sa fie vreme buna de gratar!) :al :al “Ostilitatileâ€� :F :grin: se vor desfasura dupa un program pe care o sa vi-l prezinte in detaliu Marele Alb in cele ce urmeaza… Va rugam sa aduceti cu voi: - masina de teren (orice fel de tip, model, chiar daca Off-Road Runners Team sunt cunoscuti drept “micii rasisti patrolistiâ€� :ha: :ha: ) echipata obligatoriu cu MT-uri; - sufe sa ne tractam reciproc daca ramanem in kkt; - voie buna, plumb in talpa (prietenii stiu de ce :grin: ) si dispozitie pentru a alerga si mozoli impreuna cu noi o zi intreaga, fara frica ca daca se rupe ceva la masina, daca se zgarie, etc (de fapt si noua ne e frica de aceste lucruri dar incercam sa ne tratam!!!) :gr1 Taxa de participare: - rezervorul cat de cat plin pentru cei aproximativ 130 de kilometric dus-intors; - carne pentru gratar si bautura in functie de cat crede ca poate sa duca fiecare la ghiozdan (Avertisment :grin: :ha: ! Nu veniti cu mana goala ca o sa stati sa va uitati la noi cand infulecam haiduceste :ha: ! Nu aduceti nici peste masura sa aruncam, dar nici cu mana goala din respect pentru ceilalti, fiecare dupa posibilitati…, ah si sa nu uitati, GRATARELE!!! :cort ) Detalii suplimentare la 0722.368.176 (Off-Road Runner) La sfarsitul stagiului de pregatire intens :grin: alaturi de Off-Road Runners Team se acorda diplome de participare. :1 :ypu Prezenta dumneavoastra ne va onora si speram sa participati si la urmatoarele evenimente organizate de Off-Road Runners Team. :Gr Cu stima, Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Mi-a cerut Off-Road Runner sa va comunic in detaliu pe unde o sa ne plimbam rotile duminica si iata programul in continuare dupa cum urmeaza: Traseu de aproximativ 130 km dus-intors cu max 20 km de asfalt (in unele locuri foarte prost :ha: ) Plecare dupa cum s-a precizat la ora 08:00 (asteptam maxim 20 de minute, adica peste sfertu` academic inca 5 minute) din parcarea de la intrarea in IMGB, mergem catre Vidra, la Vidra iesim in camp , trecem Sabaru`, mergem pe liziera padurii “Moartea Micaâ€� , dupa care pe canal pe Arges pana la Gostinari, trecem Argesu` pe un pod de tuburi, inaintam pe partea dreapta si la confluenta Argesului cu Sabaru` , mergem pe campul ala unde am facut sarja aia :grin: de rally-raid asta iarna cand am plecat de la Calugareni, aici o sa intampinam noroi la greu si baltoaie (nu baltoace daaa? :h5 ) , ne dam prin padurile alea in care nu am mai ajuns in ianuarie dupa ce am alergat impreuna cu frumoasele caprioare (bine, uni credeau ca sunt iepuri…, dar mai mari un pic… :ha: :ha: :ha: ) pentru ca se facuse tarziu, de acolo iesim la Prundu, coboram in balta si cerem permisiunea unui prieten vanator :ps al meu, primarul din Prundu, Catalin Corbea si el mare pasionat de off-road :jp1 si motocross, sa ne lase sa ne dam pe circuitul lui de motocross (din pamant, frumos, cu trambuline, galme cum le zice bullbar, urcari curajoase, coborari pe masura, pentru enduro ce mai tura-vura, etc), dupa care mergem catre Greaca, la Zboiu` si intram in padurea de langa satul Ciumati (Teiusi parca ii zice acum, nu sunt sigur…) unde avem un traseu frumos cu o coborare draguta printre copaci, unde cred ca in perioada asta aluneca destul de bine si in mijlocul paduri, la canton, preconizez undeva pe la 14:00 maxim, incingem un gratar dupa atata alergatura si ne semtim bine! :Gr Sa ne vedem cu bine duminica! :h5 Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Poate nu am inteles eu bine, dar plecam la ora 9 dimineata si la ora 14 deja infulecam???? Adica...nu cumva e prea mult offroad? :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare aaay!!! let's get it on!!! :banana :banana :banana :bravo experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Acum ma duc la servis sa grabesc treaba ! Sper sa nu va dezamagesc in situaria in care masina mea nu este gata? Trag cit pot pe ei! Sper sa ma prezint ! :h5 :rsp :rsp :rsp :wr :sht :sht :sht :sht . Super traseu! :bravo cunosc ceva din el . :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Pentru ca stiu o parte din traseu, am sa ofer doritorilor cateva detalii necesare traversarii acestui offroad: 1. Daca nu aveti Simex, veti avea mari probleme cu noroiul 2. Nu aveti Simex, neaparat sa fiti dotati cu sufe 3. Troliul este necesar 4. Va veti zgaria masina in padure, asa ca nu veniti cu Lexux, Porsche, Tuareg etc 5. Daca veniti cu AT-uri, luati lanturi la voi 6. Viteza de croaziera este de 60km/h 7. Cei mai batrani din bransa sa aiba la ei scripeti si sufe de copac (eu am cate unul din fiecare plus o sufa normala) Tractozaure sa aduci "dinamica" 8. Nu veniti cu masini care nu au acele bride de care sa va poata fi trase 9. Cei care nu detin trolii si nici sufe sunt rugati sa-si achizitioneze macar ocheti. Costa doar 15 lei bucata si aveti nevoie de doi: unul fata, unu spate. (Asta ca sa nu facem scuba diving in namol pt a cauta brida de agatare de pe punte) 10. Pentru ca incursiunea are mai mult o latura de viteza, decat una de maiestrie in offroad si incrucisare de punti, asigurati-va ca puteti merge cu viteza pe campuri cu gropi pline de apa. Mersul cu 30-40km/h este complet exclus pt ca sunt peste 100de km de parcurs pana la gratar si o sa murim incet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 10, 2009 Autor Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Bullbare, bine punctat, multumesc de completari si sa-ti raspund la primul post :grin: la 8:30 cel tarziu plecam si ne propunem :ha: la maxim ora 14:00 sa ajungem in poiana, la canton..., acum ca... :grin: :P :ha: Razvane, sa inteleg ca te bagi? Deci pana acum au zis prezent urmatorii: 1. Off-Road Runner 2. Marele Alb 3. GPScu 4. iuliancris 5. GOGANU (sper..., ca vad ca doarme animalu` la ora asta :ha: ) 6. Yonutz 7. bullbar :f2 :ha1 8. drm (asteptam sa confirme oficial si explicit :ha: :h5 ) Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare DA DAA !!! dupa cum ziceam, :banana experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adiv6 Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare :h5 da,da daaa ca am profil simex :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare bravo domnilor !!!...va-ti pus pe lucruri mari acolo ...bafta maxima !!! :h5 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 10, 2009 Autor Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare DA, DA, DAAA! :grin: :h5 Sa fie kato! Asa ca s-a confirmat oficial si participarea drm-ului, deci: 1. Off-Road Runner 2. Marele Alb 3. GPScu 4. iuliancris 5. GOGANU 6. Yonutz 7. bullbar 8. drm 9. adiv6 si...? :dr2 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare :bravo cred ca venim si noi de la Brasov?! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Indraznesc sa va rog, in spiritul postului cu harti deschis de Bullbar, sa inregistreze cineva traseul pe GPS si apoi sa posteze harta in topicul respectiv pentru cei care nu pot veni acum cu voi si poate au chef cu alta ocazie. :) REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Pai...PREZENT!! :dr1 gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare ---------------------Mic off topic De unde ai titlu? Mi a i adus aminte de o lecturä din copilärie, Pionierul aviatiei Mermoz carte numitä "Acei oameni minunati si masinile lor zburätoare!" Ai citit si tu ? :hi Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare @Frate tractozaure...........de unde stiai k dorm?....e asha firesc? :ha: :ha: :ha: Ma bag k am mai usurat masina (am mai dat jos una alta....am schimbat si odorizantu :ha: ) si sper sa pot pluti pe namol... :banana :banana P.S....de ce nu ati anuntat mai devreme ? :P ..k abia am spalata masina dar nu ma mai duc k erau sa ma bata aia.....cica in 2 ca mine si ii paste falimentu....... :ypu Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Deci "dotore" ...chiar daca patruleul nu imi va fi gata pana sambata nici o problema (speranta moare ultima)!!! Vad ca m-ai pus deja pe lista ...ce sa zic ... PREZENT! cu doua bucati sufe, chingi, ocheti, scripete, manusi, statie+antena magnetica, lopatica, galetusa ... si o "surpriza" ...acu vedem pe cine dotez ...inclusiv cu subsemnatul copilot! Catelul nu cred ca-l iau la programul nebun anuntat de tine (I love this game!!!) ...cred ca-i scot inima din piept! :ha: Daca vin fara masina ...voi fi pozar ...agatzar de trolii, bucatar, lautar si mai vedem ...timp sa fie! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare TRACTOZAURE ,vezi m-ai sus un nou frate GABIPAS e foarte curajos omu ni se potriveste ! :h5 :h5 Patrolisr inrait , ai sa vezii ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Bullbare, bine punctat, multumesc de completari si sa-ti raspund la primul post :grin: la 8:30 cel tarziu plecam si ne propunem :ha: la maxim ora 14:00 sa ajungem in poiana, la canton..., acum ca... :grin: :P :ha: Razvane, sa inteleg ca te bagi? Deci pana acum au zis prezent urmatorii: 1. Off-Road Runner 2. Marele Alb 3. GPScu 4. iuliancris 5. GOGANU (sper..., ca vad ca doarme animalu` la ora asta :ha: ) 6. Yonutz 7. bullbar :f2 :ha1 8. drm (asteptam sa confirme oficial si explicit :ha: :h5 ) @Tractozaure, doar vorbisem la telefon, m-ai uitat care va sa zica :( Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare deci , prezent duminica dimineata, mai mult ca sigur o sa plec impreuna cu @bullbar ca stam aproape, apropos, vin fara copilot asa ca daca @clatita nu confirma, e posibil sa mai am un loc..... aviz @Yonutze !!! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 10, 2009 Autor Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Pt. zolameister CRED ca venim…, nu avem! slp Nu avem decat SIGUR venim si noi!!! :ha: :h5 Pt. astral2000 Pai daca bulbar a deschis topical ala, tot el sa se ocupe si de cartografiere slp …,parca-l si vad..., bullbar micul topograf :ha: :ha: :ha: Pt. Silviu4x4 Ai ghicit si s-a facut si un film super tare pe aceasta tema! :grin: :h5 Pt. GOGANU Am banuit eu ceva, din moment ce nu dadeai nici un semn de viata…, cum adica sa te bata aia :bx , pai ce noi suntem de carpa? :F Telefon si…, venim toti cu masinile…, murdare de noroi pana-n maduva cardanului si facem coada sa ne spele masinile ca altfel ii acuzam de discriminare :ha: :ha: :ha: Pt. Yonutz Pai cum sa nu vi? slp Chiar daca nu-ti faci masina, n-ai vorbit tu cu Marele Alb sa fi in fruntea plutonului cu el, tu pe post de copilot :bl si mare crainic cu tot cu statia ta magnifica? Si a mai zis ca iti accepta si patrupedu`, ai uitat? :er Plus ca la gratare am auzit ca esti number one!!! :be :2dr De fapt se si vede un pic la tine… :ha Pt. GPScu Nu il stiu pe gabi pas personal, dar ii stiu masina atat de bine (a fost a unui prieten foarte bun de-al meu, Razvan, care ca fapt divers si acum are tot Patrol, dar de fitze din 2006 :ang2 :grin: ), incat imi imaginez ca nu putea sa-l cumpere decat un alt dilimache :dr2 Pt. worldscape Sorry man :sr , ai dreptate :hi , m-am luat cu una cu alta si am omis (de fapt incercam si eu sa scap de un JEEP, dar vad ca nu a mers :P :ha: ), deci ce sa zic…, bineee, daca vrei sa mergi printre Patroale, treaba ta :grin: , te-am avertizat… :ha: , apropos, adu si tu bullbaru` ala de inox, poate facem si noi un gratar pe el :happy Prin urmare: :grin: :hi :h5 1. Off-Road Runner 2. Marele Alb 3. GPScu 4. iuliancris 5. GOGANU 6. Yonutz 7. bullbar 8. drm 9. adiv6 10. gabi pas 11. worldscape Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Eu nu am GPS. Si nici nu cred in el. Eu imi printez hartile voastre si le pun in masina. Unde aterizez...scot harta si dupa afaceri ma uit pe unde o apuc! :grin: Deci...eu-s ntil la cartografiere...documnetare etc :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Tractozaure esti in ansamblu un mic rasist si nu-mi place! Uiti ca TJ-ul si-a rupt dintii ptr un Patrolache ... Merita tot respectul atat bullbarul de inox zis bumerang cat si pilotu' ptr vointa (a nu se intelege ca a vrut sa scape de bullbaru ala fara munca ...nu,nu nuuuu :ha: )... :ha: Chiar daca e american la port, prin vene ii curge sange made in Japan ...da' dupa mama cred ca e "rusoaica" TJ-ul asta! :P Cu siguranta va fi o aventura de neuitat, ca toate celelalte in compania patrolistilor dezaxati si fara prejudecati :banana :banana :banana ! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Am eu GPS, dar e o porcarie ...GARMIN 860 ATL -"The last shit!" ...mama gipiesilor vb lumea...Ieri in Ruse, in mijlocul orasului s-a gripat si zicea din 2 in 2 minute "recalculez!" Iar saptamana trecuta in Germania dadea traseul prin A-I-SLO-SRB ...chiar daca nu i-a facut nimeni vreo setare prohibitiva (restrictie, ocolire, check-point) ...si s-a prins de combinatie deabia cand eram la intrarea in Ro ...in ambele situatii... In ambele cazuri: i-am dat cea mai buna comanda "closeD" ... si cu intuitia si geografia din cap am iesit la liman! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Corect..............Jeepu desi nu a putut sa ma scoata dim marmelada ( :ha: :ha: ) a depus un efort imens pana a cedat nervos (prima bara bumerang :ypu )......Aici ii dau drepatete lui @Yonutz... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate