zolameister Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare "Poate venim si noi" tine de organizare ptr ca as vrea sa transport samuraiul cu platforma (am Simex-uri de 32 ).Sambata de fel ies in natura intr-un loc superb-un fel de rai off-road unde,cam din vara o sa va pot invita si pe voi-deci-trebuie sa ma gandesc cum o sa pot pleca de acolo direct la Bucuresti NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare @zolameister ...si noi avem simexuri ...si noi mergem pe asfalt ... lasa-l asa cum e si vin-o linistit dar bazeaza-te pe bass si pe toba mare ...adica da muzica mai tare!!! :ha: Altfel, dupa vreo 20 de km o sa te obisnuiesti cu senzatia! E chiar misto! Eu zic ca o veverita e buna s-o folosim drept "epurash de turnanta" in goana copoilor cu patrocli! O sa fie mai mult rallyraid in forta decat extrem (dupa cum suna traseul) deci pregatiti-va creierii ptr "pane" asa ca luati-va pastile de cap, pastile de cacare si pastila de putut cu voi! :ha: 10X :smb ... Sa cante grasana! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Fratilor ma bucur ca sti inteles despre ce fel de traseu e vorba. Va unul mediu spre extrem in functie de cum o sa ploua saptamana asta. Va fi si mult rally, dar pe teren noroios, prin urmare si derapaje (si asa sunteti derapati cu totii :ha: ), etc, etc. Cat despre gratar, sa dea Domnu sa nu ploua, eu zic sa avem la traista si niste conserve :ha: :ha: ca o butelie si o tigaie gasim, sa facem un ciolan cu fasole, ca si-asa va placea voua sa mergeti la ciolan la Casa Iacob. :ha: :happy Cat despre vin, il fierbem pe galeria de evacuare daca tot o sa le forjam prin campuri..., "si paduri cutreieram..." :ha: Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Da, da, daaa... depravati suntem! :ha: si pe alocuri putin deraiati! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Ai dreptate Ionut,dar nu e vorba de cei 20 km de pe traseul stabilit ci de unde vin eu,si anume230km(de langa tg secuiesc) :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 11, 2009 Autor Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Am si eu GPS…, si ce daca :grin: ! Patesc aceleasi lucru ca Yonutz :ha: Mai de baza este sa aveti in masina intotdeauna un..., GPScu!!! :ha: :h5 Pentru cei care nu au mai iesit cu vreun membru Off-Road Runners Team pana acum, va rugam sa verificati daca masina voastra corespunde cerintelor anuntate de mine si bullbar, eventual post-ati si o fotografie ca sa vedem si noi acaretu`, sa nu ne trezim Doamne fereste cu SUV-uri incaltate cu Simex-uri pe cap :ha: :ha: :ha: Va rog respectuos nu veniti neanuntati slp ! Chiar am insistat ca prezenta sa fie exprimata clar si explicit pe topic sau se poate si pe PM-ul meu (asa cum a facut-o Don Semaca care va veni si el cu noi :h5 ). Motivul major :grin: ? Doresc sa fac diplome de participare la aceasta actiune si trebuie sa stiu exact nr. de masini participante. :1 Pt. zolameister Normal, noi chiar va invidiam ca voi acolo la Brasov traiti in raiul off-road-ului :grin: . Venim cu mare placere daca organizezi ceva in zona. Si pana la urma vi sau nu? Mai ai timp sa te inscri pana sambata seara oricum cu veverita ta cu Simex-uri cu tot :grin: ! Oricum ne-am bucura sa fie cineva si de pe meleaguri indepartate cu noi :h5 Si la finalul acestui post: Worldscape si JEEP-anu` lui a rupt gura targului :grin: ! Adica is the best in Bucharest :h5 ! OK? E bine acum? Sa nu inceapa lumea sa spuna de noi ca suntem “mici rasisti patrolistiâ€�! :happy Lista participanti (pana in prezent): 1. Off-Road Runner 2. Marele Alb 3. GPScu 4. iuliancris 5. GOGANU 6. Yonutz 7. bullbar 8. drm 9. adiv6 10. gabi pas 11. worldscape 12. semaca Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Va rog respectuos nu veniti neanuntati slp ! Chiar am insistat ca prezenta sa fie exprimata clar si explicit pe topic sau se poate si pe PM-ul meu (asa cum a facut-o Don Semaca care va veni si el cu noi :h5 ). Motivul major :grin: ? Doresc sa fac diplome de participare la aceasta actiune si trebuie sa stiu exact nr. de masini participante. :1 Incorect!!!! Veniti pe nepusa masa cu blonde planturoase, carti de credit in dar, piese de Patrol gratis si afaceri a la Bill Gates :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: @ Tractozaure....mie sa-mi faci o diploma d'aia cu snur auriu ca imi doresc asa ceva de cand eram pioner si o mangaiam pe sub sarafan pe comandanda de scoala! :ha: :ha: :ha: :ha: Si sa scrii lizibil sa citeasca si nepotii tai cum eu, alias Bullbar, te scot din noroaie si te invat sa ataci ravene cu marsalierul! :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare pfff...ce pierd. ma gandeam sa va caut dupa ora 12, daca da al de sus sa fie gata "pisica", ca sa va arat cum merge un samurai pana se rupe :grin: diplome ca ce? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 11, 2009 Autor Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Pt. bullbar Se face batrane, si poate o sa iei si una ca ma recuperezi de prin vreun sant..., sau invers si reciproca e valabila :ha: :h5 Pt. niku iorga Diplome de participare care or sa ateste peste ani si ani, cand noi o sa fim batrani :old si ramoliti :ha: si cand off-road o sa se faca pe Marte, ca am participat la prima intalnire haiduceasca intitulata "Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare!" organizata de Off-Road Runners Team! :tk :tk Si bineinteles ca or sa fie si cateva diplome haioase, nu dam mai multe detalii..., surpriza! :wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Mr. president TRACTOZAUR.......diplome ? :h5.....cred k o sa fie o caterinka..... :ha: :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 11, 2009 Autor Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare GOGANE, se spune senor "El Presidente" :ha: si DA, DA, DAAA, o sa vezi ce caterinca o sa iasa la gratar :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Hai ca ziceai ca vrei sa fi membru in Off-Road Runners Team, acum e ocazia sa mergi cu toti laolalta... Te asteptam cu drag (in special pentru pozele alea frumoase pe care le faci de fiecare data!). Care va sa zica daca nu faceam poze nu mai ma asteptati cu la fel de mult drag :uameni :P Legat de wwekend asta, nu stiu cum se aranjeaza lucrurile, sanse mari sunt sa fiu la munte sambata pe zi si la o aniversare sambata noaptea. Asa ca duminica nu o sa mai fiu apt de nimic. Daca lucrurile se aseaza altfel, sigur ca ma tenteaza o iesire ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Eu vineri pregatesc "surpriza" si o pun la frigider! Nici n-o sa va prindeti ca initial a avut coada! :ha: :ha: :ha: @watcher Pozele tale sunt superbe, prezenta ta ne incanta ori de cate ori reusesti sa ni te alaturi ... consuma mai putin alcool sambata noapte (vezi cum tinem noi la ficatul tau!!! :ha: ) si vino sa-l zgudui bine duminca alaturi de noi! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare wather ! Eu te inteleg , bautura asta! saptamana trecuta eu , saptamana asta tu ,, distractie placuta,, :h5 :rsp tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare GPScule de cate ori ma uit la avatarul tau ma gandesc asa: ce ai fi facut daca nene pe care l-ai pus sa te fotografieze cand decolezi de pe dambul ala de pamant...NU AR FI FACUT POZA! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Te si vad coborand cu salele rupte, cu gura sparta si cu coastele indoita si uitandu-te cu speranta spre fotograf, el sa spuna: boierule, mai tragi o dubla, ca nu mi-a iesit? :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 11, 2009 Autor Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Bullbareeee, eu am facut fotografiile alea cu saritura cu "continous shoot" :ha: , d-aia eu nu am nici una asa :ang2 :fr2 :ang ca nu s-a gasit nici unul sa ma imortalizeze digital... :ha: Plus ca eu am sarit primul si nimeni nu se astepta, noroc ca am macar filmuletzu` ca pe urma "oameni rai" :ha: nici macar nu credeau ca am sarit peste dambuletu` ala!!! :P :ha: :h5 Watchere, am inteles :grin: , intr-o propozitie totul se rezuma la: Ne lasi la greu si in anonimat! :P :hw :bb :ang1 :ha1 :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare @bullbar..........am fost de fatza la saritura....incredibil (m-am murdarit de ulei si mam ferit de o bucse si un pivot) :banana :ha: :ypu .....dar daca nu iesea poza cred ca GPScu era calare pe POZAR cu un picior in gura lui si cu altul pe blitz.... :ha: :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 11, 2009 Autor Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Adica ce vrei sa spui GOGANE, ca s-ar fi dat la kapitanu`? :ha: :ha: :ha: Apropo, suntem putin... :off :off :off :uameni :hw :hm Prin urmare, repetir lista participanti pana in prezent: 1. Off-Road Runner 2. Marele Alb 3. GPScu 4. iuliancris 5. GOGANU 6. Yonutz 7. bullbar 8. drm 9. adiv6 10. gabi pas 11. worldscape 12. semaca Inscrierea pana sambata seara... :care :av Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Pai normal ca suntem putini la conditiile draconice puse la iesire. Deci le modificam dupa cum urmeaza; 1. primi blonde-brune sau roscate fara masini preparate (pot veni si cu bmw-uri seria 7 aca vor :grin: sau mercedes S klasse :grin: ) 2. primim orice om care vine cu carne proaspata de porc sau vanat 3. primim orice om care doreste s-i dea Tractozaurului lectii de karate si sabie (asta ca sa ma tavalesc pe jos de ras cu goganu) 4.primim functionari de banci cu tot cu neveste grase si irascibile si copii galagiosi (Tractozaure...p'astia ii las la urma pe mana ta) 5. primim procurori, judecatori si oameni de la companiile de asigurare! 6. primi orice in natura, cash, in viu si chiar in mort! CONCLUZIA: veniti bai nene toti asa sa fim 234567 de masini, sa ne calcam pe roti unul pe altul :P si sa nu ne ajunga mancarea. Iar daca nu veniti, trimite-ti-ne CEC-urile voastre in alb! Numai....NU NE LASATI SINGUREIII.......ca ne e frica pe dealuri! :bean Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Gogane fara violenta! Bulbare ,recunosc dupa saritura nici bine nu m-am simtit , pentru ca m-am grabit si nici macar centura de siguranta nu am puso . GHINIOM ! :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare @GPScu Trebuie sa ne dam cu prudenta si sa ne luam conditiile minime de siguranta! Gandeste-te ce s-ar fi intamplat daca ai fi dat in cadere cu bazinul de volan si cu capul in parbriz, sau daca ochet ti s-ar fi infipt in cap! Oare merita riscurile ptr 10 secunde de adrenalina maxima? Trebuie sa ne asiguram ca toate corpurile contondente din masina sunt imobilizate si ca sistemul de siguranta al pilotului si copilotului este activat (centura de siguranta) inainte de a face asemenea nebunii! Febra si dorinta de aventura te poate duce uneori din teren direct la spital, lucru pe care cred ca nu il doreste nimeni! De aici putem deduce un lucru: centura de siguranta in 4 puncte si cutia de scule fixata in podea reprezinta un tunning mult prea necesar la masinile cu care ne dam! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bombardieru Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Pai sunteti culmea. Pe mine nu ma luati? Ma ofer voluntar sa car bunatatile in bena. Inclusiv BEREA, TRASCAUL, SI GRATARELE. Cauciucuri a zis iuliancris ca imi da un set. daca nu am cauciucuri vin cu ATV-ul si tot vin. Deci Vreau si eu pe lista aia. Carpe Diem Baby!!! TOYOTA HILUX MITSUBISHI PAJERO SPORT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 12, 2009 Autor Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Adica ce vrei sa spui GOGANE, ca s-ar fi dat la kapitanu`? :ha: :ha: :ha: Apropo, suntem putin... :off :off :off :uameni :hw :hm Prin urmare, repetir lista participanti pana in prezent: 1. Off-Road Runner 2. Marele Alb 3. GPScu 4. iuliancris 5. GOGANU 6. Yonutz 7. bullbar 8. drm 9. adiv6 10. gabi pas 11. worldscape 12. semaca Inscrierea pana sambata seara... :care :av Bulbareee, nu esti atent ca de obicei, cum faci si in teren, d-aia trebuie sa ma chinui pe urma sa te scot din nus`ce balta nenorocita :P :ha: :ha: Am zis ca suntem PUTIN... :off :off :ha: nu ca suntem PUTINI!!! :ha: :ha: Suntem mai mult decat suficient la ce cazne o sa avem de indurat :grin: si daca te uiti numa` unu s`unu :banana :h5 Prin urmare sa-l punem si pe Bombardieru (ca e frate Nissan de-al nostru, daca vad eu bine poza din avatar :grin: :h5 ) pe lista cu nr. 13 (sper sa nu fie cu ghinion sa tragem de el, da` bine ca-l avem pe bullbar cu noi ca parca-l si vad frecandu-si mainile a satisfactie cand trebuie sa scoata pe cineva din kkt, pardon noroi :ha: :ha: ), deeeeci: 1. Off-Road Runner 2. Marele Alb 3. GPScu 4. iuliancris 5. GOGANU 6. Yonutz 7. bullbar 8. drm 9. adiv6 10. gabi pas 11. worldscape 12. semaca 13. Bombardieru Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Referitor la logistica operatiunii (baietii cu burtile mari stiu de ce!) Gratar: Am eu unul de cca 50cm/1m - adica 90/60/90 ...trebuie insa sa vina cineva sa-l ia ca nu pot veni cu masina (nu e gata)! Lemne+carbuni: am eu cativa paleti prin curte - ideali ptr gratar ...trebuie sa vina cineva cu bena sa-i ridice! Carbuni aduc eu 2 saci! Potol: "supriza" o pregatesc personal dupa reteta secreta maine, mai aduc niste carnaciori vita-porc-oaie (specialitate turceasca) vreo 2 kile, niste castraveti murati, si sa vedem daca mai iese ceva la zar ... aduc si vreo 10 paini cu mine ... Bautura: nu am avut niciodata gusturi la "flori"! Mic fiind invat si eu de la cine pot: niste berule sunt potrivite sa usuce sudoarea combatantilor ...aduc si d'astea cate or intra in portbagaj :ha: :h5 Nu vreau ca data trecuta sa urlu pe coclauri ca mi-e foame de as manca si stuf la gratar cu tot cu brotacii de la baza ...asa ca ma asigur din timp ca burta din dotare nu va avea de suferit! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare ce va invidiez ca aveti cu ce se va dati dupa ce am "reparat " pompa (imprumutata de la un renger) :P acum a pus nevastamea masina pe butucii (cutia de viteze ) daca este gata pana sambata vin si eu ,daca nu astept poze poze cu nerabdare de la noroiala si chef schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate