Yonutz Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 In aceasta perioada (3-5 Iulie 2009) ORT va organiza o expeditie de tip safari in Delta Dunarii! De data asta va fi iesire publica dar limitata ca si locuri! Nr masini - maxim 25 Traseu - nedefinit - cat mai adanc in inima Deltei ; se va face un traseu "surpriza" pe care il vor stii NUMAI 3 insi care se vor ocupa de organizare in teren! Va va fi comunicat numai nr de km pe care il vom parcurge (ptr alimentare) si necesarul minim de bani pe care trebuie sa-l aveti cu voi ptr cheltuieli (traversari cu bacul) Conditii de cazare - NU (se va dormi la cort, in masini sau sub cerul liber ...printre mistreti) :ha: Conditii de hrana - NU (fiecare vine cu ce vrea, hrana se va pregati la pirostrii!) :ha: Alte conditii - trebuie sa fiti pregatit sa va spalati in Dunare, sa beti apa din Dunare, sa mancati ce este fara mofturi samd Criterii si conditii de participare in ordinea importantei lor: 1. Sa fi membru ORT (membrii actuali ORT vor avea prioritate indiferent de data la care se vor inscrie in limita locurilor disponibile) 2. Troliu, cauciucuri MT, statie 3. Sa fiti cunoscut si acceptat de minim 3 membri actuali ORT care vor garanta ptr voi privind conduita in teren (orice abatere de la reguli se va solda cu scoaterea la sosea si trimiterea neconditionata acasa sau luarea expeditiei pe cont propriu) 4. Nu se vor accepta copii sub 10 ani si familii (sotie) decat in cazul in care titularul care se va inscrie isi va asuma toate riscurile la care ii poate expune! Si da, va fi o expeditie grea dar cred ca o experienta unica ptr toti! Pe masura ce voi avea alte informatii voi reveni asupra acestui topic! He,he ...sa dam start la distractie! :ha: ===================================================================== Izmenari anuntati la eveniment: 1.Off road Glumer ...ah nu ...Off-road runner Nissan Patrol Tracotozaur in timpul liber, nr 1 mondial si nr 1 in galaxia off road -ului "Il prezidente!" (esti multumit acum? :ha: ) ...da sa stii ca la aia din fata le intra serpii primii in izmene! :ha: 2.Flow + copilot Mitsubishi Pajero "Sogunu' baltilor" 3.Gabi pas + copilot Nissan Patrol "Kormoranul" 4.Zolameister Nissan Terrano (omul e plecat dar m-a insarcinat cu cu nobila sarcina sa-l pun pe lista) 5.Nyku "Fierbatorul de Negrotaure" Toyota Landcruiser / oare? (nu are cont pe forum, ca e tare in gura! :ha: ) 6.Yonutz normal "Incendiatorul de toyote" + Evgheny "Instigatorul" Nissan Patrol 7.Goganu in cautare de copiloata blonda cu ochii albastri Nissan Patrol ! 8.dulceanu ionel + copilot Nissan Patrol "cu petelegri ORT" :ha: 9.Marele Alb Nissan Patrol "The Treinar" 10.DRM neinsurat dar hotarat Mercedes G :ha: 11. Flash4x4 cu Mitsubishi Pajero 12. GPScu "Terente NEW version" Nissan Patrol :ha: 12b. Gaganu "Speedy curmales" LJ/Suzuki vitara (inscris pe usa din dos!) :ha: ====================================================================== Lista se va actualiza saptamanal in fiecare luni. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Offroad Runners Team Club daca ai posibilitatea fa o intrebare in zona care e treaba cu tantzarii .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Offroad Runners Team Club Membri invitati de la Kamikaze acceptati?? Cu sotie copilot??? Sau vin sa ma lupt cu voi pentru acceptare??? :p :p :p :p cu respectarea conditiilor de mai sus, categoric DA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 7, 2009 Autor Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Offroad Runners Team Club daca ai posibilitatea fa o intrebare in zona care e treaba cu tantzarii .... avem pielea groasa si luam vreo 15 spraiuri de autan! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Offroad Runners Team Club Distractie placuta si asteptam impresii, foto si eventuale trasee pe care le-ati facut. Si ce e mai important, sa nu uitati spiritul off-road-ului! Bafta!! :hi http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Offroad Runners Team Club s-ar putea sa ma insor in perioada aia. :P daca nu, merg si eu. 2 sau 4 oameni. obisnuiti cu periboina, vadu, corbu, etc. :x experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Offroad Runners Team Club pai si ce... te poti casatorii in barca .... nuntasi nu se pune problema .... am vazut pe unii la tv ca s-au casatorit in aer... au sarit cu parasuta cu preot si cu ceva nuntasi .... ... se pare ca si pe forum avem antecedente...cu 2 miri in varf de munte... cu primarul dupa ei ... altfel... sa fie intr-un ceas bun !!! casa de piatra ...!! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Offroad Runners Team Club In privinta tantarilor pot spune ca dupa ce se lasa roua dispar, dar despre mistreti, sa ne fie cu iertare, sunt preferatii mei( sa-i manince tata pe ei).Gasim noi un spray pt godaci. De cand asteapta fratele vostru o expeditie ca asta. Personal consider ca cei care vor sa participe ar fi bine sa se informeze asupra conditilor vitrege pe care le putem intilnii in delta( vreme rea, ploi torentiale cu descarcari electrice frecvente, caldura foarte mare, ceata densa si nu in ultimul rand faptul ca cel mai mult vom merge prin salbaticie departe de lumea reala). Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Offroad Runners Team Club In privinta tantarilor pot spune ca dupa ce se lasa roua dispar, dar despre mistreti, sa ne fie cu iertare, sunt preferatii mei( sa-i manince tata pe ei).Gasim noi un spray pt godaci. De cand asteapta fratele vostru o expeditie ca asta. Personal consider ca cei care vor sa participe ar fi bine sa se informeze asupra conditilor vitrege pe care le putem intilnii in delta( vreme rea, ploi torentiale cu descarcari electrice frecvente, caldura foarte mare, ceata densa si nu in ultimul rand faptul ca cel mai mult vom merge prin salbaticie departe de lumea reala). @Marele Alb,excelent prezentate punctele de vedere... Presupun ca tocmai de aia "Safari in izmene" inseamna fara fuste,fara tocuri,fara copilasi,etc. ...dar asta e farmecul de neinlocuit al Deltei ... :banana P.S. nu ar strica un "spray"pt godaci :ha: gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Offroad Runners Team Club .........fratii mei cred ca tocmai indeplinesc toate conditiile (gume, troliu, membru, nevasta n-am dar poate ma insor pe acolo :ha: :ha: )...........deci m-as baga......(mai ales ca in perioada acea e ziua mea)..........dau de baut......... :banana :banana Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 7, 2009 Autor Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Offroad Runners Team Club Gabi, ai punctat corect ... :h5 Voi face lista incepand cu 15.06! Acum doar dezbatem ce si cum ...oricum va spun ceva in premiera: sa va faceti testamentul inainte de a pleca...cui lasati cazanul si datoriile ca nu se stie cine mai vine inapoi ... :ha: ...Am auzit ca lipovencele sunt mortale! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Offroad Runners Team Club Avem spray-ul de godaci in dotare, la tubulete mici (cal.12).De-o fi unul de-or fi doi pregatiti si pt noi sa ii scapam de noroi. Cat priveste lipovencele, ce mai prindem si noi din alea fragede, ca restul au luat-o in amonte pe Dunare.Oricum ne trebuie in dotare pastilute albastre pt noi si tarie (cat cuprinde) pt ele. Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 7, 2009 Autor Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Offroad Runners Team Club Ah, asta am uitat: domnilor colantati-va bine masinile in cinshpe straturi ca am auzit ca sunt multi ciulini si maracini prin Delta! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Offroad Runners Team Club Suna tentant.Nu stiu daca terrano va face fata,dar ma gandesc deja la un plan sa pot veni si eu daca ma primiti :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 8, 2009 Autor Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Offroad Runners Team Club Orice masina cu dotarile de mai sus o sa faca fata! Nu va ganditi la ceva horror ... dar nici usor! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Offroad Runners Team Club Nu pot sa va urez decat: Drum prost :). Ploi, noroaie, si aderenta pe minim o roata. Pelicanii sa va treaca razant pe deasupra capului, mistretii sa va grohaie pe gratare, lipovencele sa va serveasca la masa, consumul sa fie de minimum 30 l de ... tuica pe ora, ceata sa va insoteasca privirile inainte de culcare. Tzantzariti-va! Razvan Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Offroad Runners Team Club Nu pot sa va urez decat: Drum prost :). Ploi, noroaie, si aderenta pe minim o roata. Pelicanii sa va treaca razant pe deasupra capului, mistretii sa va grohaie pe gratare, lipovencele sa va serveasca la masa, consumul sa fie de minimum 30 l de ... tuica pe ora, ceata sa va insoteasca privirile inainte de culcare. Tzantzariti-va! Razvan :ha: :ha: :ha: mai urma sa le urezi participantilor succes si la inpins masini :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Offroad Runners Team Club Nu pot sa va urez decat: Drum prost :). Ploi, noroaie, si aderenta pe minim o roata. Pelicanii sa va treaca razant pe deasupra capului, mistretii sa va grohaie pe gratare, lipovencele sa va serveasca la masa, consumul sa fie de minimum 30 l de ... tuica pe ora, ceata sa va insoteasca privirile inainte de culcare. Tzantzariti-va! Razvan :ha: :ha: :ha: mai urma sa le urezi participantilor succes si la inpins masini :ha: :ha: Nu vreau sa cobesc. :) Sper sa nu aiba de impins... sper sa aiba numa' de tras (la masea, la rame, lipovence, rusoaice, cu ochiul, invataminte, etc). Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Offroad Runners Team Club asa.... :banana prind si eu curaj,si ma bag!!!!! :banana :banana NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Offroad Runners Team Club asa.... :banana prind si eu curaj,si ma bag!!!!! :banana :banana ...ne gandeam noi ca nu o sa rezisti.... :1 gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Offroad Runners Team Club In Delta am fost o singura data...cand eram mic.Ma atrage mirajul nisipului amestecat cu namol.salciile uriase,ochiurile de apa lina,greierii,tantarii,praful,arsita,seceta,soarele...Aici pe munte am orice altceva numa' ce e acolo nu.De aia as vrea sa particip,daca ma primiti :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 8, 2009 Autor Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Offroad Runners Team Club Cu bratele deschise Zoli ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Offroad Runners Team Club Pana la data de trei Iulie sper sa ma pun pe cat se poate la punct cu masina (troliu ar fi urgenta...) si aduc si un set nou de pirostrii de la bunica de la tara :ha: :h5 ! Sper sa mai fie loc si pentru mine in echipa pana atunci !!! Oricum multa bafta!!! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Offroad Runners Team Club In Delta am fost o singura data...cand eram mic.Ma atrage mirajul nisipului amestecat cu namol.salciile uriase,ochiurile de apa lina,greierii,tantarii,praful,arsita,seceta,soarele...Aici pe munte am orice altceva numa' ce e acolo nu.De aia as vrea sa particip,daca ma primiti :h5 Nici eu nu cunosc Delta,doar am trecut "prin ea"...tot ce stiu despre delta stiu de la sotia mea... slp care a prins in Delta si soare si ploaie,si praf si noroi...(da noroi,frate...)tantari,serpi, de toate...cam ce zicea si Marele Alb dealtfel. gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Offroad Runners Team Club Sper ca sunt si eu pe lista ! Aha Gabi deci sotia ta e Lipoveanca ! :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate