locdeparcare Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club vedem, vedem ... :x Vedem, vedem x 2 dupa cateva :x :x Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 17, 2009 Autor Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @arhitect Cand ma urc sau cand sunt la volan NICIODATA nu pun gura pe alcool! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Tu ai inceput cu vedem, vedem ... :x Eu am completat cu ceea ce imi imaginez ca o se intample seara la gratar. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Seara la gratar e altceva, e vorba aici de condus subinfluenta alcolului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Cel mai tare mi se pare titlul -Safari in izmene-cred ca te-ai inspirat de la-petrecere in pijamale.Acuma sunt in mare dilema,trebuie sa luam si izmenele cu noi?Un batran avea o vorba ca nu da izmenele jos pana nu mananc cirese dinalea de mai.Dar noi ce trebuie sa mancam ca sa purtam izmene in milocul veri,mai ales ca au anunÈ›at aÈ™tia calduri. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Trebuie sa "mancam" ca de obicei, meniul preferat Off-Road Runners Team..., "Off-Road Pe Paine"! :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 18, 2009 Autor Partajează Postat Mai 18, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @Dulceanu Ionel Toate au o logica ... De ce safari in izmene? Pentru simplu fapt ca imi doresc o expeditie dura din toate punctele de vedere ...fara fite, fara hotel, mancare la pirostrii, baut apa din Dunare ...samd Si apoi la greu vezi cum se comporta cei pe care ii considerai prieteni! Fiindca prietenii la nevoie (nu) se cunosc! @Tractozaurul Atentie, mergem intr-o expeditie nu la offroad! Sunt chestii oarecum asemanatoare si in acelasi timp foarte diferite! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @yonutz........ce sa i mai fac la patrol sa ma intorc cu el pe propriile roti si nu pe cele de la platforma?.... :ha: :ha: :ha: P.S.......sufleteste sunt pregatit, mai am financiar..... :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Yonutze, d`abia astept sa-ti vad fatza cand o sa bei apa din Dunare :P :ha: Eu sunt imun la chestiii d`astea ca am baut apa de Olanesti :ha: dar TU oare esti pregatit? :ha: :ha: Si d`abia astept sa vad care este mai "bereta verde" :wink: decat altu` din grupul nostru in aceasta "expeditie off-road" :P :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 19, 2009 Autor Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Tractozaure, eu nu sunt bereta verde, eu sunt izmana verde :ha: (verde tip guster de lunca :ha: )... :ha: Eu inca nu sunt inca pregatit, dar cu cateva retusuri is ready! ... Ce apa de Olanesti bausi? D'aia cu gust de mierla? :ha: Pe de alta parte acum sunt in cautare de tuciuri tiganesti mai extralarge, ca daca il folosesc p'ala din dotare o sa exersam ecologic-style mancatul de troscot! :ha: De asemenea caut si o maceta ...deci vezi ...ma pregatesc :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Un tuci marimea...xl...cu tot cu pirostrii aduce baiatu'... ...si un gratar tot cam acelasi calibru... :bannana gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 19, 2009 Autor Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @gabi ...la tuci esti mare ...la gratar esti mic ...crede-ma! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Eu aduc scobitorile si serveÈ›elele. :bannana Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club aduc si eu ceaunul de 25L......poate facem un bors de peste.....sau o plachie...... :grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club .....io aduc papusha gonflabila sa plantam momeala..... :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club vezi ce-ti doresti prietene...poate ne napadesc lipovencele.... :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Tractozaure, eu nu sunt bereta verde, eu sunt izmana verde :ha: (verde tip guster de lunca :ha: )... :ha: Eu inca nu sunt inca pregatit, dar cu cateva retusuri is ready! ... Ce apa de Olanesti bausi? D'aia cu gust de mierla? :ha: Pe de alta parte acum sunt in cautare de tuciuri tiganesti mai extralarge, ca daca il folosesc p'ala din dotare o sa exersam ecologic-style mancatul de troscot! :ha: De asemenea caut si o maceta ...deci vezi ...ma pregatesc :P Yonutze, e bine ca izmana e verde si nu maro... :ha: :ha: :ha: Uita-te la Tractojacques Cousteau sa vezi ce apa de Olanesti am baut... :ha: :ha: :ha: Cat despre maceta, nu-ti face probleme..., aduc eu o Katana! :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club ....Baieti mergem in Delta nu in Vietnam........ :ha: :ha: :ha: ......aveti grija cu obiectele contondente.......... :F Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club cand incep inscrierile?ma mananca rau de tot! :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 25, 2009 Autor Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @zolameister 01.06.2009 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club de asta mi-a fost frica....pe 01. 06 sunt in drum spre Turcia :T NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gtdflorin Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Salut mai fratilor,de curand sunt prins de microbul asta cu off road si care e treaba cu inscrierile la Safari in izmene pt ca sunt relativ nou pe forum? ca dotari vorba ceea "am cu ce"" multam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viji Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Salut mai fratilor,de curand sunt prins de microbul asta cu off road si care e treaba cu inscrierile la Safari in izmene pt ca sunt relativ nou pe forum? ca dotari vorba ceea "am cu ce"" multam daca ai cu ce treci si tu pe la prezentarea membrilor nu de alta dar sa stim si noi sau nu ai citit pe aici ca asa se obisnueste NISSAN NAVARA D40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Salut mai fratilor,de curand sunt prins de microbul asta cu off road si care e treaba cu inscrierile la Safari in izmene pt ca sunt relativ nou pe forum? ca dotari vorba ceea "am cu ce"" multam Domnule Florin, Nu se accepta decat masini cu dotarile de mai sus si mai ales oameni pe care II CUNOASTEM! Nu vreau sa par fascist dar chiar daca "ai cu ce" trebuie sa te cunoastem inainte! Va fi o expeditie grea si trebuie sa-ti gasesti minim 2 membri ORT care sa garanteze ptr tine ca te vei conforma regulilor expeditiei ... :sr consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club ........peste cateva ore incep inscrierile.........o garanta cineva si pt mine?... :ha: :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate