04gabriel67 Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 Dupa un an de surubarit la Samurica , iata ca a fost si concediul multasteptat. Impreuna cu un amic , am facut o tura usoara , asa de testare a utilajelor. Bucuresti-Valea Oltului- Voineasa-Obarsia Lotrului- Sureanu. O incercare de trecere spre Orastie, dar fara succes ( trebuie documentare mai serioasa). Intoarcere, coborare de la Canciu catre Cugir, cu popas la Cantonul Grosi. Cugir, Orastie, putin Valea rea. Amenda de la Jandarmerie ca am campat pe marginea drumului spre Sarmizegetusa... Orastie- Porumbacu de Sus, o zi de leneveala acolo , dupa asta spre casa, pe Transfagarasan. Asta pe scurt ... Sunt ultraincantat de utilaj, ma gandesc ca dupa ce o sa reusesc sa ai pun kit de 4.16 in reductor, o sa fie de neoprit !! Ceva poze: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat August 9, 2015 Autor Partajează Postat August 9, 2015 Re: Samurica Fara Frica, prima iesire. Inca ceva poze 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 Re: Samurica Fara Frica, prima iesire. sa-ti fie de bine...masina asta e dracu gol...am avut si eu doua...si parca mi-as mai lua unul :grin: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 (editat) Re: Samurica Fara Frica, prima iesire. Poti sa ne spui cum erai campat mai exact si pe ce motiv ai luat amenda? S-a intamplat acolo unde sunt si pozele si unde campeaza lumea tot timpul? Editat August 9, 2015 de m&m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 (editat) Re: Samurica Fara Frica, prima iesire. Poti sa ne spui cum erai campat mai exact si pe ce motiv ai luat amenda? S-a intamplat acolo unde sunt si pozele si unde campeaza lumea tot timpul? Incepad din Costesti, pe toata raza comunei Gradistea Muncelului (Costesti - Sarmizegetusa), camparea este interzisa cu exceptia campingului amenajat la iesire din Costesti. Acum nu stiu patania colegului, insa cu noi au fost ingaduitori pt. ca nu am facut focul. @04gabriel67 sa va fie de bine. Frumos a iesit! Editat August 10, 2015 de rockshox Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat August 10, 2015 Partajează Postat August 10, 2015 Re: Samurica Fara Frica, prima iesire. Sunt ultraincantat de utilaj, ma gandesc ca dupa ce o sa reusesc sa ai pun kit de 4.16 in reductor, o sa fie de neoprit ! Nu ai vazut nici 10% din ce poate sa faca masina asta. Te asteptam la o sedinta de club in fiecare sambata la 8:30. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat August 10, 2015 Autor Partajează Postat August 10, 2015 Re: Samurica Fara Frica, prima iesire. Maestrul Minitehnicus, cat de repede o sa ma aveti pe cap. Atunci sa va vad ! Iar cu amenda: Fusesem pe Sureanu , incercand sa trecem spre Orastie, lucru la care am renuntat la un moment dat, din cauza unor pasaje ( 2 ) cu pietre naspa. Sunt aproape sigur ca ala era traseul , treaba naspa era pe o distanta cam de 30 m , dupa care incepea drum forestier bun. Probabil treceam dar am zis sa nu fortez prea mult bafta de prim drum. Ne intoarcem, si incepem sa coboram spre Cugir pe la Canciu, dar pe drum ne intalnim cu un baiat cu un Jimny rosu, super de treaba , care ne explica ce si cum pe acolo . Ajungem pina la urma la Cantonul Grosi , unde am campat in seara respectiva. A doua zi, coboram mai departe, ajungem in Cugir (de senzatie drumul) si pentru ca nu aveam habar de alt traseu , am luat-o pe autostrada pina la Orastie , unde am mers pina la Sarmi. Pentru ca plecasem la drum de la Grosi destul de tarziu , cu cat am cascat gura pe acolo , se facuse cam 18:30 daca nu ma insel, cand am luat-o inapoi sa campam. Gasim o super poienita , ca la carte , langa rau , fara buruieni, umbra de la niste copaci, 3 vetre de foc, ceva lemne de foc ramase, semn ca vine lumea acolo... Zis si facut , incepem sa scoatem troacele ( cam multe dar data viitoare se va restrange ) si nici nu incepem sa ridicam bine corturile ca apare dinspre Sarmi o masina de Jandarmerie , opreste linga noi , si se dau jos 2 baieti. Unul dintre ei cu mana pe pistol , ma jur ! :ha: Vine unul la noi , se prezinta regulamentar, ca e interzis sa campam acolo conform legii .. din ... si ca e amenda ... bla bla bla ( ma jur ca eram prea uimit sa retin ce zice respectivul) . Eram obositi, il intreb - pai unde sa campam - si respectivul foarte senin zice " mai sus la prisaca este un loc, sau mai jos unde e ingradit " Mai sus , trecusem de "prisaca" , un nor de albine de la stupii respectivi , si o ciurda de vaci ce pastea acolo . Acum , nu stiu daca fac soc anafilactic de la intepatura de albine da' chiar nu aveam chef sa aflu ... Locul de mai jos da , trecusem de el la venire , mic , ingradit si deja pe jumatate plin , cu corturi unul linga altul, gratare si ceva muzica. Am incercat sa discut cu reprezentantii legii , in sensul ca sa ne lase ca plecam dimineata , ca avem saci de gunoi si nu lasam nimic in urma ( si asa facem de fiecare data ) si ca nici nu facem focul . Timp in care celalalt reprezentant facea poze la numerele de masini , ne-a cerut buletine , luat date etc . I-am invitat sa faca control seara , a doua zi, sa vada ca suntem ok dar fara succes. Pina la urma am ramas acolo, daca tot ne-au luat datele si ne-au imortalizat numerele pentru posteritate .Si ca vom primi acasa avertisment sau amenda daca gasesc dezastru dupa noi . Am uitat sa fac poza la loc cum l-am lasat la plecare , era mai curat decat am venitpentru ca am strans si ce am mai gasit pe acolo , dar vetrele de foc ( 3 ) ramasesera, la fel si lemnele de acolo . A doua zi am plecat tarziu , mergeam spre Porumbacu de Sus, nu au venit pina in jur de ora 13 . Nu sunt convins ca fac traseu in fiecare zi , si ma gandesc ca daca dupa noi au aparut unii care au facut ceva pe acolo si pleaca pina sa treaca Jandarmeria pe acolo , o luam sigur . Acum , asta este , din greseli invata omul , nu aveam habar de treaba pomenita de un coleg cum ca in zona e interzisa camparea , daca stiam absolut nu o faceam . Am zis ca e amenda pentru ca sunt convins ca asa va fi . Nu m-am luat in gura cu ei , am fost cat se poate de civilizat, dar in raport cu persoanele respective de-a lungul vietii am ajuns la concluzia ca de cele mai multe ori , daca esti bun esti prost. Si nu e prima data cand pentru numar de Bucuresti , esti bagat pe lista de smeker... Nu sariti la mine , e parerea mea si chiar daca e asa nu o sa schimb felul de a fi , este doar o concluzie bazata pe mai multe patanii. Nu am nimic cu ei , si-au facut datoria. Daca facea poze si lua date de buletin DUPA ce eventual as fi facut gura si as fi spus clar ca nu ma mut de acolo, si eu as fi considerat ca meritam sa o incasez. Treaba a decurs ca si cum indiferent ce si cum urma sa o luam . Daca erau panouri cu campatul interzis nu faceam asa ceva. Eu unu nu am vazut atentionarea respectiva, poate mi-a scapat . Ar fi foarte interesant un topic sticky cu probleme de acest gen de care sa afle lumea si sa le evite , gen interzis campare in ... acces interzis pe ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat August 10, 2015 Partajează Postat August 10, 2015 (editat) Re: Samurica Fara Frica, prima iesire. Si ca vom primi acasa avertisment sau amenda daca gasesc dezastru dupa noi . Nu-ti face griji, cel mai probabil n-o sa-ti vina amenda. Mai fac si ei pe durii (din pacate cu cine nu trebuie)... dar mai vad si ei omu' dupa fata :wink:. Daca nu v-au dat-o pe loc si v-au si lasat sa campati in continuare.. stai linistit, probabil au vazut ca nu sunteti "tarani". Daca erau panouri cu campatul interzis nu faceam asa ceva. Eu unu nu am vazut atentionarea respectiva, poate mi-a scapat . Sunt.. adica "este"... ca e doar unul mi se pare, jos, la iesire din Costesti langa punctul de informare turistica (etern inchis :ha:). E un panou maricel exact langa carciuma cu terasa. Da' nu-i bai, nu oamenii ca voi distrug pe acolo... dovada vetrele de foc facute de LOCALNICI! Ar fi foarte interesant un topic sticky cu probleme de acest gen de care sa afle lumea si sa le evite , gen interzis campare in ... acces interzis pe ...Nu cred ca ti-ai dori sa aflii zonele astea... sunt atat de multe incat am sta pe-a casa mai mult decat in padure. Da' asta-i o alta discutie. Mergi si da-te pe unde vrei, respecta natura si lasa loc de buna ziua si totul este ok. :h5 Bafta cu urmatoarele iesiri... o sa ai nevoie dupa cum vad... esti luat in colimator deja!:grin: ... altfel, daca continui doar cu genul asta de iesiri n-o sa ai nevoie de 4.16... doar de benzina si voie buna. Masina face infinit mai mult, mai ales ca a ta e "gantz"! :wink: PS: dar mai bine du-te la "sedinta"... Editat August 10, 2015 de rockshox Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat August 10, 2015 Autor Partajează Postat August 10, 2015 (editat) Re: Samurica Fara Frica, prima iesire. Acum ce o fi o fi . Si daca primesc ceva acasa, asta este . Daca nu , imi mai iau niste cruci cardanice ! :banana Merg musai la sedinta, ce ma mananca pielea dupa iesirea asta , numa -numa ! Cu iesirea propriuzisa cat mai repede o sa fie mai naspa ca am papat si overdraft-ul pe luna trecuta , ca sa fie utilajul cat de cat gata de iesire! O sa fie mai problematic, sunt cateva chestii ce musai vor trebui indreptate pina la urmatoarea iesire. Inca nu am apucat sa detaliez pe topicu' Samurica Fara Frica" problemele, la dus si la intors am avut roata spate stanga cu fite- infranata, trebuie depsitat ce muschii ei vrea. Cred ca va trebui sa bag cercei mai inalti, bara de directie imi atinge pe sasiu, dreapta. MRL dreapta am ramas cu "dial"-ul in mana cand am dat pe cuplat ... Im mod sigur trebuie arcuri mai tari pe spate, chiar goala masina e lasata de fund din cauza fiarelor ... Dar nu-i bai , toate se fac numai malai sa fie ! Neam de neamul meu nu am crezut ca o sa merg cu o masina pe unde am mers acum . Si am vazut ca poate mai mult. 4.16-le e musai , pe linga bomba pe low, o sa pot sa merg si eu mai ok. pe sosea. La intoarcere , s-a jucat un TIR cu mine cand vroiam sa il depasesc, magarul , a trebuit sa pun avaria ca sa nu ma mai preseze zmeul aparut din neant in spatele meu cu flash-uri , sa franeze si sa pot sa ies de linga infectul ala ... Dar si asta e alta poveste , o sa o trec eu mai incolo , daca mai stau azi scriind intra la idei fata ! :grin: Editat August 11, 2015 de 04gabriel67 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat August 11, 2015 Autor Partajează Postat August 11, 2015 Re: Samurica Fara Frica, prima iesire. Vine Apocalipsa, pregatiti-va ! Mi-a venit ieri recomandata la posta si ce sa vezi ... era de la baietii cu camparea interzisa. Nici nu am venit bine acasa si m-am trezit cu ea! Si ce credeti ? Era chiar avertisment, asa cum au zis ... Ma jur ca nu e in regula, sa se miste treaba asa rapid... Deci se va intampla ceva sigur !:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Re: Samurica Fara Frica, prima iesire. In mod normal,unde este interzisa camparea,trebuie sa existe si semne care sa indice acest lucru,altfel poti contesta amenda in instanta Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat August 18, 2015 Autor Partajează Postat August 18, 2015 Re: Samurica Fara Frica, prima iesire. In mod normal,unde este interzisa camparea,trebuie sa existe si semne care sa indice acest lucru,altfel poti contesta amenda in instanta Daca imi aduc aminte bine era numai un indicator turistic , se si vede in poza. Oricum pe viitor o sa am reflex sa ma uit bine pe drum si in jurul unui loc unde as vrea sa ma opresc . asta daca m-oi mai baga asa la marginea drumului ! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Re: Samurica Fara Frica, prima iesire. Frumusica foc masina, iar poza aceea cu apusul de soare, bestiala! cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat August 18, 2015 Autor Partajează Postat August 18, 2015 Re: Samurica Fara Frica, prima iesire. Frumusica foc masina, iar poza aceea cu apusul de soare, bestiala! Multumesc !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate