andrei00y Postat Mai 8, 2016 Partajează Postat Mai 8, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Hahahhaha buna asta Cobrra Pentru Bucuresti 7-7 si ceva fix la benzinarie langa mcdonalds Otopeni Poate pune cineva un link cu filmulete...ce s.au facut azi. Oricum dragut, si la mai multe!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Mai 8, 2016 Partajează Postat Mai 8, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Multumim de plimbare,Cobra, a fost super. Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Naca Postat Mai 8, 2016 Partajează Postat Mai 8, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Cobrra asteptam urmatoarea iesire ;) Edu sper tot cu carnati picanti :)))) Poate vine si Costin cu niste bere rece ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor dacă ați ajuns, nu ne împărtășiți și care e procedura de intrare in rezervația natura 2000? http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Wtf chiar au pus bariera si acolo? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 9, 2016 Autor Partajează Postat Mai 9, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor dacă ați ajuns, nu ne împărtășiți și care e procedura de intrare in rezervația natura 2000? autorizatie de la consilul judetean buzau precum si aprobarile necesare de la celelalte autoritati specializate :tk pentru alte curiozitati poti apela in privat . multumesc. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Deci la sigur se va merge doar in cadru organizat si cu autorizatii/aprobari? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 (editat) Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Neata! Cobra multumim pentru organizare, a fost o plimbare foarte misto! Editat Mai 9, 2016 de abunea - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 (editat) Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Salutări tuturor celor ce au participat la ieșirea organizată de Cobrra! Și celorlalți mebri ai forumului, de asemenea! Subsemnatul și a lui cea mai de nădejde și bună prietenă s-au reîntors cu bine la malul mării. Eu super încântat de ieșirea făcută iar ea mândră și mai puțin bățoasă ca la ducere, c-am lăsat-o cu 1.8 în pneuri, așa, ca să nu-mi accentueze durerea de la nivelul L5-S1..... În condițiile în care, pentru mine, a fost prima ieșire în off-road iar pentru ea așișderea, cred că amândoi ne-am descurcat onorabil. Mulțumesc lui Cobbra pentru faptul că a organizat întâlnirea/ieșirea și ne-a dat prilejul să participăm. Îmi pare nespus de rău că nu am putut să rămân și la evenimentul de socializare susținut de grătare. Poate data viitoare. Dar și mai rău îmi pare că n-am avut ocazia să-i măsor rezistența căpățânei la impactul cu trepiedul a dementului cu Can-Am-ul... La fel, poate data viitoare! Revin cu ceva poze făcute în timpul ieșirii, filmările cât de curând. Salutari, din nou! N.B. - în cazul în care cineva are nevoie de filmări pentru un montaj mai serios, le pot pune la dispoziție. Detalii pe privat. Editat Mai 9, 2016 de pmstancu AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 (editat) Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Și încă un set de poze. Editat Mai 9, 2016 de pmstancu AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Multumim Cobra pentru iesire si organizare ! Apropo de aprobari pentru astfel de iesiri, poate deschizi un topic nou in care sa ne dai mai multe detalii cu pasii necesari organizarii unei astfel de „excursii”... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lazarcostin Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 (editat) Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor A fost o iesire frumoasa fara multe peripetii multumim pentru organizare. Gratarul a fost de nota 20. Vremea a tinut cu noi. Trebuia un loc de joaca pentru "copii" si implicit pentru spectatori. Editat Mai 9, 2016 de lazarcostin Vitara din 1997 cu motor 2.0 16v 132 cp LR discovery 2 dec 2004 automata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor waw...inca mai exista batrana Volga acolo?????????:grin: faina treaba Cobrra :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Poze la intoarcere cu roata rupta la Vitara verde nu are nimeni ? Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 10, 2016 Autor Partajează Postat Mai 10, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Poze la intoarcere cu roata rupta la Vitara verde nu are nimeni ? ce repede ajung informatiile :))) nu nu sunt poze din ce am inteles .. ca era distractiv :grin::grin::grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adicalin Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Felicitari; foarte tare iesirea!!! Multumim pentru invitatie si organizare!!! La mai multe................ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor ce repede ajung informatiile :))) nu nu sunt poze din ce am inteles .. ca era distractiv :grin::grin::grin: Eram acolo cand a reparat-o, si cred ca cei cu Jeep ul rosu sau cu Mitsu de Constanta au facut poze cu telefonul. Oricum dupa ruptura patita la tabla amortizorului, a fost un miracol ca a ajuns cu ea acasa pe roti. Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lazarcostin Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Vitara o legi cu sarma si tot te duce acasa nu te lasa in drum. Si daca nu vrea nici cu sarma o iei in carca si nu o lasi in padure. Vitara din 1997 cu motor 2.0 16v 132 cp LR discovery 2 dec 2004 automata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 11, 2016 Autor Partajează Postat Mai 11, 2016 (editat) Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor a fost intradevar o intalnire reusita din toate punctele de vedere . multumesc de asemenea tuturor participantilor care au dat dovada de multa discernamant si bun simt .. in ceea ce priveste protejarea zonei precum si a faptului ca zona a devenit sit natura 2000 cu o arie destul de vasta de protezare a faunei si florei specifice zonei. este de retinut faptul ca este interzis accesul motorizat de orice tip in ariile cu zone de protectie in zona lacul vulturilor ! voi reveni si eu cu ceva poze de la intalnire :h5 Editat Mai 11, 2016 de Astral Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Cateva poze si de la mine - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Gata prima varianta a filmuletului. Desigur va urma alta revizuita si adaugata. Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
219CXR Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Foarte faina iesirea! Ati avut probleme cu Jandarmeria? (se vede un Duster de la Jandarmerie in prima filmare...) 0724066100 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 (editat) Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor In aceasta vara aveam in plan sa ajung si eu pana acolo, cu masina desigur. Inteleg ca nu mai este posibil?:cn Am observat ca nici voi nu ati coborat pe malul lacului. Editat Mai 16, 2016 de Pleampa S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Foarte faina iesirea! Ati avut probleme cu Jandarmeria? (se vede un Duster de la Jandarmerie in prima filmare...) Nu au fost probleme prea mari, doar ca a trebuit sa fim mai atenti cu mediu , sa pastram càrarea si sa nu distrugem zona.Iar ei ne au insotit sa se asigure de chestia asta. Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Vad ca unii nu aveti vorbe, si le cautati... Se pare ca unii nu ati inteles nimic... dar va place sa vorbiti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate