Caphonne Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor In aceasta vara aveam in plan sa ajung si eu pana acolo, cu masina desigur. Inteleg ca nu mai este posibil?:cn Se pare ca informatia ori este secreta ori ramane la intelegerea fiecaruia sau fiecare se descurca cum poate. Eu inteleg ca nu mai este voie :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Cred ca trebuie sa te interesezi autoritatilor locale, desi nu vad de ce ar face exceptii. Adica... de ce sa faci cerere, ce vrei sa faci acolo, de ce nu mergi pe jos, vrei sa strici pasuna alpina ? Astea ar fi niste intrebari cu care te vei confrunta. Este panou care interzice accesul cu auto motorizate. Acu se pare ca daca ai ATV te pi** pe jandarmerie, si te poti baga cu ATV ul in lac cand si cum vrei , ca oricum nu are cum sa iti faca nimic jandarmeria. Iar unii dintre noi , care au fost acolo au huiduit cat au putut jandarmeria, care in prealabil a fost " de treaba " si ne-a lasat accesul. Deh.. la aproape 40 de masini cat au fost acolo, mai sunt si unii mai " speciali " care vor striga sa ii apere jandarmeria, huiduita tot de ei, cand vor mai fi, daca vor fi mineriade, refugiati, etc. Incet, incet vorba cuiva ... se cam termina cu plimbatul prin padure. XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 (editat) Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Salutare tuturor. Pentru cei care vor/au chef să vadă/revadă întregul traseu, în vreo 30 de minute de filmare, mai jos. Din păcate, a trebuit să reduc din calitatea filmărilor pentru a putea să le urc pe server. L.E. : Acum am văzut că nu s-a încărcat tot videoclipul. Modific serverul pe Dailymotion: L.L.E. Și link-ul pentru vizionarea pe ecran complet: Editat Mai 20, 2016 de pmstancu AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Off topic, dar sa nu deschid alta discutie: pe Grohotis s-a facut vreo rezervatie? http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 (editat) Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Situ p..... 2000 incepe sa cuprinda toata tara deci posibil sa ne asteptam la orice si sa ne mutam la Bulgari. http://natura2000.mmediu.ro/situri/18/Continentala.html Editat Mai 20, 2016 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
219CXR Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 (editat) Re: 8-mai-2016 plimbare Lacul-Vulturilor Situ p..... 2000 incepe sa cuprinda toata tara deci posibil sa ne asteptam la orice si sa ne mutam la Bulgari. http://natura2000.mmediu.ro/situri/18/Continentala.html Azi maine nu mai iesim din casa ca deranjam natura...Totusi sa nu exageram cu "protejarea'' asta ca ajungem la teoria formelor fara fond. Sper sa nu fiu inteles gresit. Mi se pare de bun simt sa pot ajunge cu masina acolo unde exista un drum si atat timp cat nu ma apuc de "arat" in varf de munte si nu "uit" nimic in urma mea. Mi se pare foarte ok iesirea voastra, fara nimic ce ar putea perturba orice inseamna mediu. Editat Mai 20, 2016 de 219CXR 0724066100 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate