worldscape Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 (editat) Re: A murit Oresti Marmara Socant si mare pacat ca a plecat asa devreme dintre noi, R.I.P. Ori. Ne-am cunoscut in vara lui 2007 cand imi cautam primele accesorii pt. Jeep, un prieten comun de la Vodafone, si el biker, ne-a facut cunostiinta. Am povestit foarte multe, el mi-a insuflat pasiunea pt Off-Road si tot el m-a introdus in "tainele" modificarilor de Jeep-uri. Am lucrat impreuna, am rupt masini impreuna, iar astazi dimineata cand mi-a dat Marius Lupu vestea, am ramas socat si fara cuvinte. Personal ii datorez foarte multe, fara sfaturile lui nu se intamplau atatea lucruri frumoase. Iti multumesc pentru tot Ori. A fost unul dintre membrii de onoare ai Hall of Fame-ul Off-Road-ului Romanesc alaturi de Bogdan4x4 (Bogdan Patru) si de Bogdan Pavlov. Editat Mai 23, 2012 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nautilus Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! ...JIMNY goes anywhere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lepercon Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca Patrol Y60 '97 Mistubishi L200 ' 09 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara RIP http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/05/gen-marius-lupu.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/05/uite-atat.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/03/forum-oresti-uite-ce-am-facut.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/03/web-oresti-saviour.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/03/web-oresti-portrait.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 (editat) Re: A murit Oresti Marmara sper sa nu fie adevarat, e prea banal si prea devreme...infarct acum 2 luni am fost sunat de mai multi prieteni care au auzit SIGUR ca as fi murit de infarct... era o confuzie de nume un aradean cu acelasi nume DAR MAI BATRAN care a facut infarct si a murit sper ca e aceeasi situatie Editat Mai 22, 2012 de Astral forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Viata! am un regret , am vorbit de multe ori cu el si am stabilit ca anul acesta o sa ne cunoastem fata in fata. Un om de la care ai putut invata multe. Dumnezeu sa il odihneasca! Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca ! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca. MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Am avut placerea sa il cunosc personal pe Oresti si am citit multe dintre postarile lui pe diverse forumuri . Un om om cu un temperament vulcanic care a trait viata la maxim . I-mi pare rau ca nu mai este printre noi . Odihnesca-se in pace . http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Nu....nu cred.....un om ca el nu poate muri.....la pariu ca acum doar a plecat ceva mai departe decat in muntii unde-si avea cabana......s-a dus sa caute niste trasee adevarate.....apare el cand ne-o fi lumea mai draga...... Tot el mi-a aratat si mie prima data unde sa pun roata de la Mazda ca "sa fie bine, sa nu fie rau"...... Nu....nu cred...... ....RIP nu ti se potriveste, ci RIDE ON, MAN ! RIDE ON ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l ierte Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex Focsa Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca ! Cum zice si Astral ... RIDE ON ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Nu l-am cunoscut niciodata, dar nu-mi place cand aud astfel de vesti, mai ales ca din postarile voastre am inteles ca a fost un om deosebit. Sa-l odihneasca cel de sus in pace! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AT 5.9 Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 (editat) Re: A murit Oresti Marmara Born to be wild. Dumnezeu sa-l odihneasca. Editat Mai 22, 2012 de AT 5.9 Johnson. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vlady_V Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Nu l-am cunoscut, prima data am auzit de el pe forumul moto si am apreciat felul sau rebel de a fi ........ Dumnezeu sa-L odihneasca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 (editat) Re: A murit Oresti Marmara Sunt socat!In ciuda catorva contre pe forum,tare as fi vrut sa-l si cunosc personal Dumnezu sa-l ierte si condoleante familiei indurerate! Editat Mai 22, 2012 de zolameister NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara stie cineva pe unde va fi ultimul drum al lui Oresti pe aici pe la noi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Noi ne-am cunoscut cu vreo 6 ani in urma am facut offroad si afaceri cu el , era personajul care distrugea culoare gri a vietii . Imi pare rau pentru el. Dumnezeu sa-l ierte 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Nu pot sa cred.Dumnezeu sa-l odihneasca!Mare om l-am cunoscut personal in paradisul lui de la Cheia. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara RIP Oresti! Eu mai sper inca sa fie o gluma a ta...:pr1 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate