raresh3r Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Suzuki Samurai '96 - 1.3i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara R.i.p. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius4motion Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa il odihneasca ! Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l aiba in paza lui,condoleante familiei greu incercate tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca! Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Ce este omul pe pamant...doar ceva trecator(parca prea trecator cateodata), nu l-am cunoscut pe Oresti dar asa cum au mai spus si altii, imi pare rau cand cineva pleaca dintre noi indiferent de vreme imi pare rau fiindca dupa trecerea anilor oricare dintre noi vom fi uitati la un moment dat, nu vom mai insemna nimic, de aceea imi place place sa cred ca Dumnezeu exista si ca atunci cand vom pleca si noi, ne vom regasii si vom forma o noua mare familie cu toti cei care au plecat dintre noi, iar daca nu l-am cunoscut pana acum pe Oresti poate il vom cunoaste ...alta data... Dumnezeu sa-l ierte... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca!!! si sa aiba grija de familia indurerata."fiecare zi din viata trebuie traita ca si cum ar fi ultima",niciodata nu se stie cand firul vietii se sfarseste.Dumnezeu sa-l ierte!!!!......acolo sus este si bogdan 4x4...am ramas fara cuvinte,ma intreb,cu toate ca sunt credincios ,oare exista dumnezeu??? Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 (editat) Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca.. Da, Dumnezeu exista si ii cheama la El pe cei buni... stie El de ce. Noi ramanem aici, jos si ne stresam, mancam E-uri si suntem prea ocupati ca sa ne traim viata. Chiar daca nu l-am cunoscut personal, pot spune ca Oresti a trait 3 vieti.. nu una. Condoleante familiei.. Editat Mai 23, 2012 de doctoru' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara O veste pe cat de neasteptata, pe atat de groaznica pentru toti cei care l-am cunoscut. S-a dus prea brusc si prea devreme pe un traseu atat de lung. Offroadul a fost altfel dupa el, dupa mania si dupa intalnirea de la Cheia si asta nu i-o va putea contesta nimeni vreodata. A promovat libertatea, atitudinea si offroadul cu "cohones", asa cum ii placea sa spuna. Pentru toate astea... Respect! Odihneasca-se in pace.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Condoleante familiei!! Odihneasca-se in pace! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Stupefiant !!!!!!!!!!!!!!! DUMNEZEU sa-l ierte ! zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca ! Condoleante familiei. Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Frank SF Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Mi-aduc aminte de el, mare figura, imi amintesc distinct la LRA cind a aparut cu jeep-ul ala care era doar o coaja si un sasiu de peste munte, plus sfaturile lui si efortul de a pune umarul la fiecare masina impotmolita... ce sa zic, incredibil, Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raimondo Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l ierte. FURIA ROSIE :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara SA-I FIE TARANA USOARA! Dumnezeu sa-l ierte! Condoleante familiei indurerate! iarta-ma pentru cand ne-am contrat acum imi dau seama ca am gresit si tu aveai dreptate,imi pare rau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
keith_rom Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l ierte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mami Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara .........in urma cu 2 luni am primit un tel...."tatal tau a murit"..... .........ieri dimineata....suna tel...."Oresti a murit".... .........azi...suntem....maine....habar n-avem....asta e viata! D-zeu sa-i ierte! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara poate corecteaza careva anul nasterii din bannerul de doliu afisat. S-a nascut in 1968 si nu in 1963 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 23, 2012 Autor Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara poate corecteaza careva anul nasterii din bannerul de doliu afisat. S-a nascut in 1968 si nu in 1963 E corectat demult. Da cateva refresh-uri si iti va apare si tie varianta corecta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Pentru cine se doreste sa vina sa conduca pe Oresti pe ultimul lui drum, mormantarea va avea loc Vineri la ora 12:00 in Cimitir de la Balotesti. O sa revin maine cu mai multe detalii despre locul de intalnire pentru sa il conducem, incercam sa gasim un loc unde nu sa deranjam prea mult traficul banuind ca o sa vina multi dintre oameni din comunitatea a offroadului cu masini. Va tin la curent, maine o sa postez toate detalile Intre timp cine doreste poate sa il vizite la Capela Parohiei Baneasa, Str. Horia Macelariu, la spate Medlife-ului Baneasa, dar va rog sa fie in linistea, familia la momentul actual este foarte afectata. Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yamaha Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Condoleante familiei. Dumnezeu sa-l odihneasca! Jeep Wrangler YJ 1995 2,5 L - 4 " lift Toyota Land Cruiser D4D 2007 0726375667 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l ierte trista veste am primit... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 (editat) Re: A murit Oresti Marmara No, vedeti mai drajilor de ce se spune: Nu merita sa tii o suparare pe cineva mai mult de trei zile...nu se stie daca mai apucati sa va impacati... Aviz unora si altora care nu au mai apucat sa se impace cu Oresti... In alta ordine de idei, daca bine-mi amintesc, era activ inca de pe forumul Autoshow in sectiunea 4x4, dupa care DTRN, Mania si aici. Cred ca putem spune ca a fost un factor declansator al unui mic fenomen social, a constituit si construit o baza de cunostinte de la care s-a plecat in fenomenul numit generic offroad... Daca putem, macar ipotetic considera ca pe langa caracterul social, avem si un "caracter offroad" trebuie sa recunoastem ca multi dintre noi ii datoram lui Oresti o buna parte din convingerile si trasaturile proprii... Masinile lui au fost tot timpul un target la care masinile noastre aspirau, insa rataceau totusi cu anii in surogate mai ieftine sau mai la indemana, ulterior ajungand tot la variantele probate, verificate si recomandate de el. Pentru toate miile de ore consumate din viata lui ca DaddyJeep incercand sa lamureasca pentru noi unele probleme tehnice, pentru sfaturile de motociclist "old school" , pentru primele intruniri 4x4 organizate si pentru ca noi toti suntem doar o suma a interactiunilor noastre, Oresti iti multumim ca ai fost printre noi toti acesti ani... Nu in ultimul rand, vad ca scriu in topicul asta "personalitati offroad" care nu au mai scris de cativa ani p-aici... cred ca, daca are "uairles" Oresti zambeste din coltul gurii, tragand in acelasi timp din "pipa pacii... interioare" ... Odihneste-te in pace Oresti, la un moment dat, un concurs se va numi "Cupa Oresti Marmara" Cu respect, Galea Olimpiu Richard Editat Mai 23, 2012 de Astral 1 "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: Un articol care trebuie citit de toti motociclistii...si nu numai ...dar compromisuri trebuiesc facute pt a inainta in viata.... r.i.p http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate