baciudibaciu Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Odihneasca-se in pace ! baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Trista zi. Un nonconformist, poate un neinteles, temperament vulcanic, lupta pentru ideile lui, incerca sa traiasca liber. Pacat ca l-am pierdeut pe Oresti, aveam nevoie de el, aveam nevoie de un om ca el care sa ne mai trezeasca, un om care sa aiba curajul sa spuna lucrurilor pe nume. Dumnezeu sa te aiba in grija prieten drag. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristy bucataru Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Colegii din CLUBRV.RO sunt alaturi de familia indurerata ,condoleante Dumnezeu sa-l ierte http://www.clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=118&t=3267&sid=8a0094b2406bd6d91d7942c20876f37b NICI O MASA FARA PESTE :shrk Mercedes 190D Dacia Logan 1,4 Rulota ERIBA si ADRIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l aiba in grija! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yamabushi Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 (editat) Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa il ierte si sa se odihneasca in pace!!! Editat Mai 25, 2012 de Astral Go hard, or go home!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: A murit Oresti Marmara L-as fi condus pe drumul ce duce spre niste zari doar de el stiute, dar am fost plecat din Buc fara putinta de a contramanda.... ....Si cu melodia de mai sus, m-a rascolit ca dracu ca n-am fost cu el sa-l conduc.......:sr REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Robert Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: A murit Oresti Marmara TRAGIC TRAGIC TRAGIC!!!! :sr FARA CUVINTE!!!!! DUMNEZEU SA TE AIBA IN PACE FRATE!!!! IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa il ierte:sr Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Si eu l-am cunoscut tot la o iesire,tot la Cheia si bineinteles ca mi-a ramas aceeasi impresie ca voi toti care l-ati cunoscut-super.Respect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu s-al odihneasca in pace. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: A murit Oresti Marmara L-am vazut prima data pe Oresti intr-un articol din primele numere din revista 4WDrive..., isi prezenta Dodge-ul lui galben... Asta se intampla demult... Dupa...,tot mai demult..., ne-am luat la cearta pe forumul lui si ne-am "trantit" unul pe celalalt de toate colturile ecranului LCD... Mi-am dat seama ca ne asemanam foarte mult, si in teren si la caracter (lucru confirmat de alti colegi de forum sau prieteni bikeri comuni, care chiar au incercat sa ne impace) si cum doi incapatanati nu se pot intelege..., am incercat si reusit, sa ne evitam unul pe celalalt... Acum, dupa acest tragic eveniment, sunt practic aproape lasat fara cuvinte si tot ce pot sa mai spun este... Imi pare rau ca nu am intrat pe forum pana acum, sa vad in timp util cand va avea loc inmormantarea, ca as fi venit si eu cu Tractozauru`, cu toate ca stiu ca nu-i placeau Patroalele :wink:, le considera lente si ca nu au "putirinta" la descarcare, in special in panta, dar sunt convins ca ar fi fost incantat sa vada de acolo de sus ca a venit si Tractozauru` in ciuda tensiunilor din trecut... Inca odata, imi pare rau de faptul ca nu am venit si realizez pentru a nu stiu cata oara ca certurile sunt pur si simplu prostesti, ca totul este trecator si ca nu are rost sa ne incarcam inima cu micile mizerii ale vietii si doresc sa transmit familiei pe aceasta cale, sincere condoleante si lui Oresti sa-si gaseasca linistea! Sa auzim numai de bine, ca de rau auzim zilnic! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Respect Oresti..., de la Tractozaur si toata lumea off-road-ului romanesc! 1 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alinf Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
djburb Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: A murit Oresti Marmara R.I.P Oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toeds Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Condoleante familiei. odihneasca-se in pace! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo samurai Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: A murit Oresti Marmara CONDOLEANTE FAMILIEI! odihneasca-se in pace! DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE EL ACOLO SUS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Îmi aduce aminte încă o data că trebuie să trăim frumos şi să ne bucuram de fiecare secunda a vieţii. E frumos să laşi în urma ta gânduri bune din partea atâtor oameni! Dumnezeu să-l odihnească! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca. My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Re: A murit Oresti Marmara R.I.P. bikere . P.S. Aveai dreptate ! Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Socant... Dumnezeu sa-l odihneasca !!!....condoleante familiei !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ifconfig Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeusa il odihneasca in pace pe cel ce a fost "unul dintre cei mai rebeli si temerari off road-eri din Romania"; Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Acum am aflat de moartea lui,imi pare nespus de rau,nu mi a venit sa cred! Liniste si sanatate familiei! Sa se odihneasca in pace ! ...personal ii voi simti lipsa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kky Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Re: A murit Oresti Marmara cand te gandesti ce scurta e viata.... lui oreste chiar i-a placut sa traiasca din plin si sa isi depaseasca extremele un OM care m-a inspirat a plecat devreme, prea devreme dintre noi dumnezeu sa il odihneasca in pace! condoleante apropiatiilor! ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george isuzu Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Re: A murit Oresti Marmara sa-ti fie tarana usoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 Re: A murit Oresti Marmara MERITA CITIT!!! http://calatoriifestinalente.wordpress.com/2012/05/23/am-devenit-motociclist-oare-cat-mai-am-de-trait/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate