Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

vrancenii pe traseul : varful penteleu - lacul vulturilor

grasuxxl

Postări Recomandate

Săptămâna aceasta unul dintre colegii de offroad participa, ca organizator, la R.E.A. Buzau. drept urmare, noi, ceilalti doi , ne-am hotarat sa-i facem o vizita. Cand am ajuns la Lacul Mocearu, am descoperit ca locul unde se desfasura concursul era asemenea unei unitati militare ( NU dadeai 150 ron, nu putei sa intri, nu se stia pe unde vor fi traseele de a doua zi sa incerci sa ajungi pe traseu pt a vedea ceva ... nimic din ceea ce scriu baietii pe forumul de prezentare al r.e.a....) drept urmare am plecat , pe seara spre varful Penteleu. Drum accesibil, peisaj....

[ATTACH]84861[/ATTACH] [ATTACH]84862[/ATTACH]

[ATTACH]84863[/ATTACH] [ATTACH]84864[/ATTACH]

[ATTACH]84865[/ATTACH]

primul filmulet n- urcarea

http://www.youtube.com/watch?v=NNvP1YS63kA

Editat de grasuxxl
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: vrancenii pe traseul : varful penteleu - lacul vulturilor

Am dormit la nehoiu, iar a doua zi, colegul ce participa la rea a incercat sa dea , telefonic , de noi( gasise un loc in care putem vedea ceva), noi nu am avut semnal => 1 - la r.e.a. si 2 - la lacul vulturilor.

.... am luat-o prin Crasna - crasna urlatoare- lacul vulturilor. urcare frumoasa pana dincolo de crasna urlatoare, unde , pe o panta abrupta, plina de noroi, un aro nu a mai putut urca. ce a facut soferul? a incuiat masina , a pus doua lemne la roti, si a lasat-o in panta, in mijlocul potecii ( pe drumeag era loc doar de o masina). ce a urmat...va prezint mai tarziu. ( detaliu picant in varf ne-a prins furtuna... coborare:grin:... drumuri rupte...)

Link spre comentariu

Foarte frumos traseul, ati ajuns cu masinile pana in varf langa cruce ?

Eu am fost anul trecut cu Fiatu si am ajuns pana pe la 1400 m dupa care am renuntat si am mers pe jos pana in varf.Intadevar superb peisajul de acolo de sus.O sa merg iar prin august numai ca de data asta vreau sa ajung pana sus,sunt pregatit acum nu ca anul trecut.:grin::grin:

Cateva poze de anul trecut.

"Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now."

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

eeee, vad k nu doar cei cu masini 4 x 4 prefera altitudinile mari... atitudinea conteaza!!:br Noi am ajuns pana sus (la 10 m de cruce):banana, insa de la statia meteo pana in varf nu se poate decat cu 4x4... e o panta destul de serioasa, cu bolovani.. Privelistea de sus merita drumul pana acolo...

Link spre comentariu

eeee, vad k nu doar cei cu masini 4 x 4 prefera altitudinile mari... atitudinea conteaza!!

De data asta sunt pregatit!!!:grin:, MITZA e gata de actiune...

"Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now."

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

daca vrei sa ajungi pana aproape de cruce, desi, acum, dupa ce am vazut ce e acolo, nu recomand de la antena in sus (vorbesc de stalpul acela metalic), atentie ca pe sub iarba ce creste uniform se afla niste gauri destul de mari, si ai nevoie de un copilot bun sa te dirijeze cand dai cu spatele

Link spre comentariu

frumoasa iesirea din cate vad prin poze...

daca stiam poate veneam si eu..data viitoare poate se aflu si eu cu ceva timp inainte

Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni
Link spre comentariu

Gata, v-am gasit! m-am uitat pe celalat topic si nimic....V-am batjocorit un pic:ha: si cand sa ies am descoperit ” dovezile” Abia ieri am ajuns acasa, o saptamana de dormit la cort,stat in praf,fara net, dar frumos, foarte frumos. Asa cum a zis Grasul xxl bivuacul era ca o unitate militara, nimeni nu intra si nu iesea fara stirea organizatorilor, dar cred ca asa si trebuie ,altfel nu poti tine in mana un asemenea eveniment, iar taxa era ptr toata saptamana. Odata facute precizarile astea, zona este extraordinara, trasee cu sutele, teren cleios care la prima picatura de ploie devine mocirla, obiective si atractii care merita vazute, oameni extraordinari. Asta e Buzaul! Deja am vorbit cu cativa si planuim o expeditie care sa plece din Prahova sa treaca prin Buzau, Vrancea si sa se opreasca la Onesti, dar mai e de lucrat la ea. Am urcat pe Penteleu,(cu masina) la 10 metri de borna din varf, iar dusmanii profitand de faptul ca nu pot pleca de la REA, au fost la lacul Vulturilor fara mine:grin: Vor platii ei ptr asta :ha: Mai am ceva foto de pe Penteleu, dar abia maine cred ca le voi putea pune Editat de Miron Sorin
LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Iesirea de la Lacul Vulturilor nu a fost planificata... Dupa o noapte dormita pe fuga, la Nehoiu, ziua ce avea sa urmeze trebuia valorificata cumva.... iar cel mai apropiat loc in care se putea face off road era Lacul V. Pun cateva poze, care din pacate nu reusesc sa descrie pe deplin frumusetea locului... trebuie sa mai facem o "expeditie" in zona, cu dormit in cort, etc..:x. Spre surprinderea noastra, in apropierea lacului era ceva "aglomeratie".. vreo cateva masini de teren, doua elicoptere survolau zona, cateva stane... moneda de schimb pt informatii referitoare la trasee erau tigarile:ha:

Link spre comentariu

Foarte frumoase zonele, nu am fost niciodata pe acolo, dar imi doresc sa ajung. Trebuie sa punem la punct un traseu de cateva zile si sa-i dam bataie ca mai sunt 4-5 w.e si gata vara...

Link spre comentariu

Daca va bagati, hai sa vedem cam cand v-ar convenii. Rider de la Buzau a zis ca nu e liber urmatoarele 2 saptamani, dar gasim noi pe unde sa mergem, el oricum e satul de Penteleu si Lacul Vulturilor. In schimb ptr noi care nu am mai fost in zona treaba sta altfel asa ca avem ce vedea. Astept propuneri functie de cum aveti timp

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

... Deja am vorbit cu cativa si planuim o expeditie care sa plece din Prahova sa treaca prin Buzau, Vrancea si sa se opreasca la Onesti, dar mai e de lucrat la ea ...

Suna foarte bine! Sunt interesat si eu!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

cum am promis, ma intorc cu filmuletele facute spre lacul vulturilor.

1. cel de la urcare unde, datorita unui aro lasat in mijlocul drumului de ciobanii de la stana de langa lac ( am aflat cand am ajuns sus ca ei l-au lasat acolo) a trebuit sa ocolim, dupa ce plouase cu o zi inainte, prin padure. pe seara revin cu filmuletul cu furtuna de la lac si coborarea prin ploaie

NNvP1YS63kA

Editat de Miron Sorin
Link spre comentariu

Sa va fie de bine . Aveti noroc ca va jucati in spatele casei .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Am in permanenta ideea pusa la vedere , dupa urechea deapta .

Mai ales ca fasolea a fost putina , iar de la cafea m-am sarit de la drepturi , ca deveneam nervos si va aratam io cum se trage de o masina .

Adica de masina mea trageau toate alelalte...

Trebuie neaparat facuta si asta .

Fasolea o dau eu , numai cizme sa aveti ...O fasole facuta cu palaria data pe spate , fiarta incetisor , cu muschi afumat taiat pe curmezis , cit un coson de mare , cu ardeiul iute infipt in mijolcul ceaunului , intre sferturile de rosii oparite , deasupra unor cepe rosii maruntite cit sa dispara in uleiul de masline pus dintr-o sticla sparta , cu piper alb , pus al treilea dupa un morcov sanatos si zemos , dat prin razatoare , calit cu grija odata cu ciupercile rupte intre degete cu gindul la vinul rosu -ala demidulce - ca sa mearga si mai bine ala alb demisec de dupa ... probabil inca pastrind sub limba amintirea cimbrului verde , pus miseleste si deportat inainte de vreme , ca nu cumva sa para lui Atar amara fasolea ...

O fac singur , pe voi ma bazez sa tineti foomeile ocupate , departe de asa opera culturala .Trebuie neaparat tinute strins , ca io ma deochi iute si ma descint greu...cu trei beri , baute dupa trei tiganci . Riscant - unde gasim trei tiganci ...

Am ceaun de 15 kile....proprietate proprie , si ma inteleg bine cu dinsul .

N-am fost bucatar in armata , am fost centralist si timp de patru luni de zile n-am fost la nici o masa , am mincat numai paine si ceai . Probabil de aici si trauma cu ceaunul - sa-mi fie de bine...

Cum ziceam , eu sint abonat permanent .Mie mi-a placut prea mult data trecuta , iar drumul Lepsa - Ojdula era preferatul meu inainte de asfaltare .

Editat de cos

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Ai promis = ai pus-o ...

Link spre comentariu

Deocamdata ce spuneti voi sunt doar vorbe, frumoase de altfel, dar vorbe! CU "PRAFTICA" SA VA VAD. sunt multe zone frumoase, asa ca va asteptam. sa ne spuneti si noua cand va hotarati sa spalati vorbele cu fapte!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare