cos Postat Iulie 31, 2010 Partajează Postat Iulie 31, 2010 Re: vrancenii pe traseul : varful penteleu - lacul vulturilor Nu-i niciunul care sa poata sa plece si sa mai stea pe ginduri . Praftica ...o facem praf , ca de ceva vreme ne-am clarificat cu spiritul de competitie , trecind binisor la amicale , fara nici o urma de junghiuri . Nu cistigam nimic , nici nu urmarim vreun record personal . Numai sa dam putintel dumu' la abur si sa ne vedem cu tovarasii si pretinii la un paharel de noroi . Cit de curind , facem o aerisire scurta in zona . Nu stiu pe nimeni sa refuze . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 31, 2010 Partajează Postat Iulie 31, 2010 Re: vrancenii pe traseul : varful penteleu - lacul vulturilor Adevar graiesti:2dr zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: vrancenii pe traseul : varful penteleu - lacul vulturilor Draga Cos, bucatar in armata n-ai fost, dar bucatar off road ,cu specializarea fasole la ceaun deocheata si descantata, sunt convins ca esti :ha: Propun ca deja sa vorbesti cu cei din conducerea forumului sa faca o exceptie ptr tine si sa aprobe schimbarea nikname-ului din COs, care oricum nu te definea, in Bucatar off road, ca in sfarsit sa i-ti gasesti linistea si implinirea sufleteasca. Vreau sa stii ca te bucuri de aprecierea mea. Sunt primul sustinator si fan infocat al retetei de fasole la ceaun iar ca sa intaresc ceea ce spun iti fac propunerea de a scoate pe piata si a publica o Carte de bucate cu o singura reteta, fireste cea de fasole la ceaun:ha::ha::ha: Sunt convins ca succesul v-a fi garantat si e o chestiune de timp pana vei deveni bogat si celebru:ha: Lasand gluma la o parte a fost cea mai buna fasole pe care am mancat-o vreo data, iar daca va pune dracu sa faceti alta fara mine s-a dus prietenia dintre judete:grin: Apropos, daca plecati in concediu dati de stire pe unde as putea da de voi LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: vrancenii pe traseul : varful penteleu - lacul vulturilor La dus , mi-e timpul si destinatia necunoscuta pentru prima parte , si nici nu stiu macar daca voi merge impreuna cu coloana prezidentiala .La intors , chiar ar fi bine sa mai rupem amarul vinului cel mai amar (vin...acasa din vacanta ...)Propun maine in consiliu , chiar daca sint si eu ( ca si ceilalti sfetnici si paharnici - sau cum se mai numesc stiintific looserii aia care pun delicat scaunul sub funduletzul -sa am pardon , ma scuzati - sefului suprem .Adica muierea .)Interesant tipul asta de vot in democratie... Sa lasam.... Deci am ceaun nou-nout , n-am mutat fasolea din masina , abia ma vinturat-o bine de tot pe malul Siretului , asa , de omogenizare ... Cind se hotareste vreun traseu , te tinem la curent . Probabil ca ironia sortii ma va duce prima data la Iasi , apoi in linie directa fara oprire la Cluj sau Tg Mures . Apoi , daca lucrurile se linistesc cumva , ies in intimpinarea sau voi incerca sa ajung din urma grupul de habauci cu roate multe ... PS ...cand am ales 'cos' , m-am gindit ca e suficient . PPs ...multumesc de aprecieri - imi place sa cred ca fasolea a fost un efort comun . Reluam oricind ploua procedeul , cred ca iese ceva comestibil , am experienta ( cu ceva timp in urma eram expert in prajituri festiva si alte torturi mai speciale - acu' m-am ruginit si am trecut la fasole si mobilier, astea doua nu ingrasa pe stapina inimii mele , iar fata mea e la dieta pentru sportivi , ca-i dansatoare ) . Cum spuneam abia astept sa reluam discutia cu talpile fumegind la ora 3 in miez de noapte . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: vrancenii pe traseul : varful penteleu - lacul vulturilor Oricum te-oi numii, a fost o placere sa-ti mananc fasolea:ha: si astept ca data viitoare sa ma infrupt gospodareste din ceaunul tau, ca io mi-s rusinos si n-am apucat decat sa gust:ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: vrancenii pe traseul : varful penteleu - lacul vulturilor bai nene, asta-i forum culinar, sau ce? :ha: daca vreodata ajung prin zona voastra, eu aduc clatitele :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Re: vrancenii pe traseul : varful penteleu - lacul vulturilor Hai te asteptam cu tot cu clatite! Saptamanile astea suntem in pauza de odihna si fumat dar te anuntam cand incepe treaba:banana:banana LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate