Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Strategica 6-8 august 2010

iulianul

Postări Recomandate

Vineri ne hotaram sa facem Strategica in weekend si plecam din Bucuresti pe la 18.30. Dupa un accident pe Valea Oltului, care ne-a tinut peste o ora, am ajuns la 24.00 la Voineasa pe o ploaie cum n-am vazut in viata mea, sa ne ia apa de pe sosea.

Ne-am intalnit sambata dimineata cu un prieten cu Wrangler, eram cu copii si dupa ploaia de noapte ne gandeam sa urcam pe Ciunget. Ti-ai gasit! Cand am trecut pe langa intrarea de pe Valea Macesului si am vazut apa siroind de pe versant...n-am putut rezista :twisted: si pe acolo am luat-o. De prisos sa spun ca eram singurul care stia ce insemna urcarea aia dupa ploaie ...

Pai ... urcarea in aceste conditii este ... cel putin interesanta :grin: peisajele sunt senzationale, iar restul il stiti si voi.

Am ajuns la Transalpina, am coborat la Novaci si am campat pe la 20.00 la Baia de Fier.

Duminica ne-am intors in Bucuresti pe acelasi gen de ploaie, pe la 20.00.

Multumesc tuturor pentru descrierile detaliate, sansele sa te ratacesti sunt crescute.

La 1900 m altitudine m-am auzit prin statie cu @Kato aflat la aceeasi altitudine, dar ... la 400 km distanta. Salutare Kato!!!

Mai jos, iesirea in imagini, fara momentele delicate, deoarece stiti mai bine, atunci ai mainile ocupate sa-ti tina bucile incordate :ha:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=0zdVm8bgnL0&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=0zdVm8bgnL0&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Editat de iulianul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Strategica 6-8 august 2010

iuliane, iuliane, l-ai dus in rai pe om, dar intai l-ai speriat prin iad:ha::ha::ha:

frumos, frumos, si montajul foarte placut.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

:br:br Felicitari de isire baieti, de abia astept sa ajung si eu...:h5

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

Multumesc tuturor!

Da, vremea a fost elementul cheie :wink:, orice om normal ar fi ales Ciungetul, dar asa ne mananca pe noi...:banana

@giorgel asa m-ati scos si voi la plimbare pe Leaota... de-atunci s-a strans in mine si s-a varsat pe bietul Florin :ha::ha::ha: cu ocazia asta am reglat socotelile si cu sotia mea ...:dr2 "adora" inclinarile laterale, noroiul in rampa, prapastia la 20 cm de roata:grin:

Ma iubesc tot mai tare cu Jimny, iar MT-urile se descurca excelent!

Editat de iulianul
Link spre comentariu

am remarcat, iuliane, cand ii strigai lui florin: "talpa, talpa!!!!''..

asa strigam si noi la tine pe leaota....

sa nu fii insa convins ca "talpa" e solutia...

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Asa profesori am avut :ha:

Dar asa e, nu intotdeauna. Nu am multa experienta, dar la noroi am observat ca e baza :2dr

E clar un lucru, experienta vine din multe iesiri, abordari echilibrate si desigur, "furt de meserie" :h5

Editat de iulianul
Link spre comentariu

BINEEEEEEEEE !

Fain ,ce sa mai zic !

iesim si noi cei din aro club in zona in perioada 10-12 sept ,dar vrem sa urcam prin valea oltetului ,despre care se aude ca ar fi mometan inchisa pe motiv ca s-ar repara nejte podete p"acolo !

stie cineva ceva

baciudibaciu
Link spre comentariu

Salut Iuliane !!!....faina iesire ati avut ...sa va fie de bine...super montaju-l !!!:br

...eram impreuna cu yo2bt pe varfu Bihoru in Apuseni si aud prin statie ...este cineva de pe Club4x4 prin zona ?...ma pun si raspund ca da...dupa oarece confuzi de localizari..(am crezut ca baieti sunt prin apropiere) aflam ca avem o distanta uriasa intre noi si totusi ne auzea-m bine...foarte tare !!!....scuze de raspunsu-l intarziat ...dar am coborat Duminica din Apuseni si luni am sters-o in munti Poiana Rusca de unde am revenit abia aztazi cu noroi intre dinti...:grin::h5

p.s.era misto sa fim aproape...poate o puneam si de o :2drla un foc de seara in salbaticie :wink:

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare