asfalttango Postat August 13, 2010 Partajează Postat August 13, 2010 ATENTIE!!!!! Vineri, 13 August 2010 Camparea pe plajele din Vadu şi Corbu se amendează Alina CRISTEA (alina.cristea@telegrafonline.ro) Comisarii de mediu din cadrul Administraţiei Biosferei Delta Dunării au aplicat, de la începutul lunii, peste trei sute de sancţiuni turiştilor care au ales să îşi petreacă vacanţa pe plajele de la Vadu şi Corbu. Aceştia au fost sancţionaţi pentru campare în perimetrul natural protejat şi pentru acces pe plajă cu maşini. „În urma acţiunilor de control, am aplicat peste trei sute de sancţiuni turiştilor care au campat în zona plajelor de la Vadu şi Corbu, plaje naturale incluse în patrimoniul Rezervaţiei Delta Dunării. Potrivit Legii Rezervaţiei, accesul în zonele strict protejate se sancţionează cu sume cuprinse între 5 şi 30 de milioane de lei vechi. Cu toate că am informat turiştii sau localnicii că nu au voie să intre pe plajă cu maşinile şi nu au voie să campeze în aceste perimetre, fenomenul persistă. Interesant este faptul că localnicii sunt cei care ignoră legea”, a precizat şeful Comisariatului de Mediu din cadrul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, Costel Ifrim. Valorea sancţiunilor aplicate de comisari se apropie de un miliard de lei vechi. Menţionăm că plajele de la Vadu, Corbu, Sulina şi Sfântu Gheorghe fac parte din domeniul public de interes naţional, administrat de Rezervaţia Biosferei Delta Dunării. Cu excepţia plajei de la Sulina, unde s-au realizat investiţii în modernizare, celelalte trei plaje sunt conservate. http://www.telegrafonline.ro/1281646800/articol/132433/camparea_pe_plajele_din_vadu_si_corbu_se_amendeaza.html Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gotca Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 Re: Camparea pe plajele din Vadu şi Corbu se amendează tineti-va bine: camparea in delta este interzisa! http://www.ddbra.ro/trasee-turistice.php#zcamp viermii astia... md Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 Re: Camparea pe plajele din Vadu şi Corbu se amendează astea sunt ca sa nu vedem noi jaful organizat facut de ei prin acele zone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Re: Camparea pe plajele din Vadu şi Corbu se amendează M-da... si eu mi-am luat-o, dar mai subtire, dupa ce si-au dat seama ca eram in campanie de ecologizare.:old Cel mai simplu este asa va duceti pe http://www.ddbra.ro, downloadati formularele, achitati 100ron/masina/an si 30ron/pers/an, in contul lor de trezorerie, va duceti la Tulcea si primiti un permis de acces permanent pe un an in rezervatie. Intrati in rezervatie si la plecare nu uitati ca suntei oameni si luati-va gunoiul cu voi. In cazul in care suntei prinsi fara permis, amenzile sunt inte 3000-6000Ron pentru pers fizice sau 12000ron persoane juridice. Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Re: Camparea pe plajele din Vadu şi Corbu se amendează Am niste prieteni care au fost in zona si i-au pus sa mute masinile departe de plaja,ocolo unde sunt tantari mai altoiti:ha:.In fiecare zi veneau.Cel mai bine este sa da-i numerele jos pt ca oricum nu esti pe drum public.Lui Jorj de la noi de pe forum i-au trimis amenda acasa prin posta noroc ca in procesul-verbal i-au gresit nr de inmatriculare.oameni sunt pusi pe japca mare. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Re: Camparea pe plajele din Vadu şi Corbu se amendează dracul nu e chiar asa de negru ... nici amenzile; din experienta, nu din auzite ps: daca ai autorizatie pt masina e cam de ajuns ... mie nu mi-au mai cerut altceva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gotca Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 Re: Camparea pe plajele din Vadu şi Corbu se amendează M-da... si eu mi-am luat-o, dar mai subtire, dupa ce si-au dat seama ca eram in campanie de ecologizare.:old Cel mai simplu este asa va duceti pe www.ddbra.ro, downloadati formularele, achitati 100ron/masina/an si 30ron/pers/an, in contul lor de trezorerie, va duceti la Tulcea si primiti un permis de acces permanent pe un an in rezervatie. Intrati in rezervatie si la plecare nu uitati ca suntei oameni si luati-va gunoiul cu voi. In cazul in care suntei prinsi fara permis, amenzile sunt inte 3000-6000Ron pentru pers fizice sau 12000ron persoane juridice. ...multumim mult de sfaturi. md Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 Re: Camparea pe plajele din Vadu şi Corbu se amendează Noi, la ultima tura ... am trecut pe langa ei ... si ne-am ignorat reciproc! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 Re: Camparea pe plajele din Vadu şi Corbu se amendează @forte pai tie ce drek sa-ti ia man...nr de Bulgaria sau ala de sus de Anglia?:ha::ha: unu asta si doi....:grin::grin: nu stiu sa citeasca nici in BG nici in GB......:ha::ha: decit sa se faca de ris.......:h5 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: Camparea pe plajele din Vadu şi Corbu se amendează Am trecut si eu prin asta. Oamenii de la control nu sunt chiar nesimtiti, noi am platit o singura amenda pentru 3 masini, asta si pentru ca au vazut ca aveam doi saci cu gunoi pe masina, gunoi pe care il adunasem inainte sa campam. Ce nu inteleg eu e de ce cei 3 insi de la control nu ridica nici macar un pet in masina lor (Navara), ca doar asta e jobul lor, sa protejeze rezervatia. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: Camparea pe plajele din Vadu şi Corbu se amendează Am trecut si eu prin asta. Oamenii de la control nu sunt chiar nesimtiti, noi am platit o singura amenda pentru 3 masini, asta si pentru ca au vazut ca aveam doi saci cu gunoi pe masina, gunoi pe care il adunasem inainte sa campam. Ce nu inteleg eu e de ce cei 3 insi de la control nu ridica nici macar un pet in masina lor (Navara), ca doar asta e jobul lor, sa protejeze rezervatia. Job-ul lor este sa dea amenzi ... ca la toate "organele de control"! Pentru informare si executie nu stim, nu avem ... Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 (editat) Re: Camparea pe plajele din Vadu şi Corbu se amendează weekendul trecut am fost la Corbu... ce-i drept am stat doar vreo 6 ore... nu am vazut NICI ! PLACUTA de informare cu camparea interzisa, nici cu accezul auto pe plaja ( dar am parcat in drum langa "chiosc"... in schimb am fost profund dezamagit de mizeria, peturile, ambalajele si resturile de mancare lasate in urma de "iubitii nostrii turisti" :uameni Editat August 18, 2010 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: Camparea pe plajele din Vadu şi Corbu se amendează Cum nu ai vazut placuta???? E chiar langa intrarea in combinat... una mare de vreo 2-3 m si una mica Scrie: atentie se intra in Rezervatia Delta Dunarii.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: Camparea pe plajele din Vadu şi Corbu se amendează Cum nu ai vazut placuta???? E chiar langa intrarea in combinat... una mare de vreo 2-3 m si una mica Scrie: atentie se intra in Rezervatia Delta Dunarii.... sincer chiar nu am vazut-o... si nici anul trecut... ( se pune ca am luat-o dea-n boulea pe camp prin aratura ca sa nu stau in coada unui matiz care mergea cu 5 la ora ?! :wink: ) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate