drujba Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 Cine se combina la o iesire maine in zona Campulung Arges? Mai exact M-tii. Iezer Scopul ar fi sa gasim drumul de culme care traverseaza muntii dinspre SV catre NE. Adica un fel de expeditie de o zi. Daca e careva interesat, bagati un tel., ca nu prea mai e timp de scris pe forum 0731 491 725 / Andrei alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 Re: Maine pe Iezer in zona Campulung, Arges Eu sunt foarte interesat de zona dar din pacate miine nu poat; fie mergem we viitor fie daca descoperiti drumul cu pricina imi spuneti si mie si am sa continui explorarea poate we viitor, daca mai gasesc si alti doritori http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 Re: Maine pe Iezer in zona Campulung, Arges pai bine bre asa pe nepusa masa !? baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vreasc Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 Re: Maine pe Iezer in zona Campulung, Arges Sal. Te insoteam si eu daca te gandeai mai devreme cu vreo 2 zile. Poate data viitoare.:y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 Re: Maine pe Iezer in zona Campulung, Arges Cine se combina la o iesire maine in zona Campulung Arges? Mai exact M-tii. Iezer Scopul ar fi sa gasim drumul de culme care traverseaza muntii dinspre SV catre NE. Adica un fel de expeditie de o zi. Daca e careva interesat, bagati un tel., ca nu prea mai e timp de scris pe forum 0731 491 725 / Andrei Mi-ai tras vreau sa fac acest traseu, adevarat in sens invers cu urcare dinspre Plaiu Foii de vreo 1 an si acum eram si liber off off off cunosc destul de bine zona am batut pe jos in studentie 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate