baciudibaciu Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Abia acum am realizat ca pe aici nu am prezentat pe cel mai nou membru -auto ,din marea gajka de masinari pe care o detin . ARO 10-4 ,motor Dacia 1400cmc 4x4 diferential bolcabil spate culoare gri metalizat,anvelope ,cele din poze. merge bine si trage vartos . Dupa achizitie ,am trecut la verificari si oarece reparatii.Dar asta mai tarziu ! baciudibaciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Re: Don Juan Sa o folosesti sanatos nenea Baciu,vad ca deja i-ai pus cauciucuri de noroi,o pregatesti pentru balaceala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baciudibaciu Posted August 15, 2010 Author Share Posted August 15, 2010 Re: Don Juan Deja am bagat-o in 'distractie '. Am fost cu ea la AED - ARO EXPERIENCE DAY ,unde s-a comportat excelent. baciudibaciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
baciudibaciu Posted June 3, 2012 Author Share Posted June 3, 2012 Re: Don Juan Timpul a trecut repede,pentru unii lent pentru altii. Don Juan a avut parte de multe incercari-asa cum de altfel ii sta bine unui CRAi :wink: peste care a trecut cu mai mult sau mai putin succes ! Acum este in refacere totala ,la FABRIKA de ARO si abia astept sa-l vad din nou pe rotile lui,chiar asa taiate de un NEMERNIC ! baciudibaciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 Re: Don Juan Timpul a trecut repede,pentru unii lent pentru altii. Don Juan a avut parte de multe incercari-asa cum de altfel ii sta bine unui CRAi :wink: peste care a trecut cu mai mult sau mai putin succes ! Acum este in refacere totala ,la FABRIKA de ARO si abia astept sa-l vad din nou pe rotile lui,chiar asa taiate de un NEMERNIC ! II faci si ceva imbunatatiri cu ocazia RK-ului? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baciudibaciu Posted July 13, 2012 Author Share Posted July 13, 2012 Re: Don Juan Doar blocantul pe spate ! In rest ma MULTUMESC cu RK 100% la caroserie si mecanica .Apoi ,voi ataca tapiteria si micile "chitibusuri . baciudibaciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
baciudibaciu Posted September 8, 2012 Author Share Posted September 8, 2012 Re: Don Juan Acum dupa aproape 3 luni Don Juan este GATA si ma asteapta sa-l aduc acasa ! A fost mult de munca si doar tenacitatea lui ADI -amb a putut scoate si duce la capat o astfel de lucrare Am sa incerc sa urc cateva poze din timpul lucrarii.Asa a ajuns la fabrica baciudibaciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
baciudibaciu Posted September 8, 2012 Author Share Posted September 8, 2012 Re: Don Juan Cam asta am gasit baciudibaciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
baciudibaciu Posted September 8, 2012 Author Share Posted September 8, 2012 Re: Don Juan inca baciudibaciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
baciudibaciu Posted September 8, 2012 Author Share Posted September 8, 2012 Re: Don Juan Asa s-a lucrat baciudibaciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
baciudibaciu Posted September 8, 2012 Author Share Posted September 8, 2012 Re: Don Juan Si a inceput sa se contureze baciudibaciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
baciudibaciu Posted September 8, 2012 Author Share Posted September 8, 2012 Re: Don Juan Sa prinda forma si culoare 1 baciudibaciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
baciudibaciu Posted September 8, 2012 Author Share Posted September 8, 2012 Re: Don Juan Pentru a merge la ITP baciudibaciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
baciudibaciu Posted September 8, 2012 Author Share Posted September 8, 2012 Re: Don Juan Aceasta este foarte pe scurt povestea RKului lui Don Juan. La final imi permit sa postez o poza cu cel caruia ii revin meritele ,alaturi de el fiind eu-cel din stanga , pentru cei ce vor sa vada cum -mai arat ! baciudibaciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Re: Don Juan Da,da, un Don-Juan....intinerit ! Buna treaba ai facut, sa te plimbe sanatos ! Mi-a placut poza de la intrarea in statia ITP : a pășit înăuntru mândru si fățos ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
macfero Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Re: Don Juan Felicitari pt ambitie si dedicare. Piesele de la suspensie, arcuri si amortizoare, ce marca sunt ? :br Link to comment Share on other sites More sharing options...
baciudibaciu Posted September 10, 2012 Author Share Posted September 10, 2012 Re: Don Juan Da,da, un Don-Juan....intinerit ! Buna treaba ai facut, sa te plimbe sanatos ! Mi-a placut poza de la intrarea in statia ITP : a pășit înăuntru mândru si fățos ! :h5 Si a iesit la fel de mandru nefiinid absolut nici o obiectie sau repros.A fost o intrebare de inceput : ESTE NOUA MASINA ASTA ,dupa ce au ridicat capota motorului !? Multam fain ! baciudibaciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
baciudibaciu Posted September 10, 2012 Author Share Posted September 10, 2012 Re: Don Juan Felicitari pt ambitie si dedicare. Piesele de la suspensie, arcuri si amortizoare, ce marca sunt ? :br Puteam sa-mi cumpar un samurai sau o vitara la banii investiti ,dar...eu sunt AROist de peste 35 ani. sunt cosecvent si ambitios ! Am folosit Compa-Bilstein ! Multam fain ! 1 baciudibaciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
amb13 Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Re: Don Juan Pentru cei care vor sa vada mai multe din istoria reintineririi lui Don Juan, puteti sa va clatiti ochii aici: http://www.99poze.ro/Sasiu_Aro_Baciu/ http://www.99poze.ro/Aripi_si_semiaripi ... Aro_baciu/ http://www.99poze.ro/dedesupt_caroserie_baciu/ http://www.99poze.ro/table_aro_baciu/ http://www.99poze.ro/baciu_/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
baciudibaciu Posted February 6, 2014 Author Share Posted February 6, 2014 Re: Don Juan A tecut ceva timp de cand nu am mai dat vesti despre Don Juan care a avut parte de multe si faine peripetii,cu namoale.planetare rupte,julituri si alte d''aste dar mereu acasa ! baciudibaciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
baciudibaciu Posted September 8, 2014 Author Share Posted September 8, 2014 Re: Don Juan Dupa frumoasa si -de ce nu palpitanta iesirea anuala de la Baia de Fier a AROMANIAcilor , avand in vedere ca traseul a fost destul de dur ,dar mai ales pentruca ITPul expira in curand am trecut la ample lucrari de intretinere si reparatii,inlocuind placheti frana,saboti frana,cilindrii frana spate ,un etrier si furtunele,pivoti inferiori / superiori uleiuri,filtre si rulmenti roti si cardan. Nu mai zic de cate batai de cap mi-a dat instalatia electrica.Pana la urma am ajuns in fata statiei ITP unde ''nenea'' a avut o singura obiectiune : BARILE FATA/SPATE. A zis : daca la restul este OK trecem cu vederea si.......... AM FOST SUPER OK ! Deci avem iarasi ITP valabil 2 ani . baciudibaciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
baciudibaciu Posted January 17, 2015 Author Share Posted January 17, 2015 Re: Don Juan A trecut ceva vreme de cand nu am mai pus ceva informatii despre Don Juan,care a avut parte de " o tavaleala'' la propriu,adica de o rasturnare ''cu cracii in sus''-vorba unui coleg si prieten ! Incercarile de a indrepta tablaria nu au dat rezultatele dorite,asa ca m-am orientat catre un centru de dezembrari unde un ARO 10-4 a donat acoperisul-verde de felul lui . L-am montat am tras si o vopsea si l-am scos la plimbare. La capitolul mecanica a trebuit sa inlocuiesc :filtrul de aer-plin cu ulei elicia de racire a radiatorului,antigelul,uleiul si inca oarece maruntisuri . Dupa toate astea am dat o fuga la sfarsitul lui 2014 la Magureni impreuna cu doritorii de iesiri in noroi. Anul acesta ,dupa ninsoare am fost la Mihai Bravu in poligon si pe 11 01 alaturi de cei ce au ars paletii la Calugareni ! Concluzia : MERGE BINE ! baciudibaciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
baciudibaciu Posted January 21, 2015 Author Share Posted January 21, 2015 Re: Don Juan Mmmmdaaa ! A mers pana astazi. Astazi am ramas cu caruta in drum-de fapt pe drum ! Dintr-odata a refuzat sa mai inainteze, motorul se tureaza dar ... lipsa tractiune. Am dus pe Don Juan acasa ''la cravata'' Bauniala mea se indreapta catre discul de ambreiaj.Urmeaza sa demontez si sa aflu,ce si cum. ??? baciudibaciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
manu-2lgp Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Re: Don Juan Exact asa am patit eu cand am avut Aro 10. La al meu a fost axul principal al cutiei de viteze. Se invartea in gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baciudibaciu Posted January 22, 2015 Author Share Posted January 22, 2015 Re: Don Juan Orice este posibil ! Deocamdata ma ocup de radiatorul Citroenului care a binevoit sa cedeze la/in zona de sustinere-capacul de plastic din stanga. Au venit acum la inceput de an pe capul meu ielele-relele ! baciudibaciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts