rechinu Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: Drumul viperei. Pana la urma care a fost traseul exact? Ati ajuns la lacul Vulturilor? LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: Drumul viperei. Da .Traseul exact a fost o ratacire ordonata. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 17, 2010 Autor Partajează Postat August 17, 2010 Re: Drumul viperei. Fasolea a fost intradevar un deliciu mai ales prima in care am avut carnati vanatoresti afumati si vin.A doua fasole a fost facuta ad-hoc la ora 1 cand terminasem tot de baut si fasolea a fost facuta cu caise dinalea eviscerate din trusa de supravietuire a lui cos si cu carne de vita la conserva..Fasolea a fost un deliciu si i-am pastrat si lui rechinul o portie dar dc el a plecat la mare am donat-o.Va pun poze cu donatorul. http://lh4.ggpht.com/_trA1IzR9b6Q/TGriXKoJr7I/AAAAAAAAAIY/is-Tsoriy7M/s720/IMG_1441.JPG http://lh5.ggpht.com/_trA1IzR9b6Q/TGric1Mz3BI/AAAAAAAAAIc/IoddBBA8-yo/s720/IMG_1438.JPG http://lh4.ggpht.com/_trA1IzR9b6Q/TGriqGoRhfI/AAAAAAAAAIg/GgNDUjZngRg/s720/IMG_1456.JPG http://lh5.ggpht.com/_trA1IzR9b6Q/TGri3fBJ5lI/AAAAAAAAAIk/-Ta4eQMQRPM/s720/IMG_1482.JPG http://lh6.ggpht.com/_trA1IzR9b6Q/TGrjG1c4abI/AAAAAAAAAIo/06EMCTYVIoI/s720/IMG_1458.JPG http://lh5.ggpht.com/_trA1IzR9b6Q/TGrkxjCwGGI/AAAAAAAAAIs/UB3wH1Zd-40/s720/IMG_1489.JPG Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: Drumul viperei. Lacul Vulturilor...! Era innourat, undeva in apropiere a plouat zdravan, cu tunete si fulgere, dar ce am observat in varful antenei? Se auzea un sfarait, si nu-mi dadeam seama de unde provine. Cos a venit si el langa masina mea si a ascultat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: Drumul viperei. ...si cind am inteles ca aerul era atit de incarcat incit se produceau mici descarcari continuu la virful antenei , am dat-o jos urgent . Devenise un paratrasnet ce invita o descarcare electrice , si numai de asta nu aveam nevoie la timpul si locul ala . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: Drumul viperei. Ale erau blestemele mele:ha:. Dar bag seama ca nu m-am rugat destul:ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: Drumul viperei. Nu s-au lipit , pen'ca era un permanent descintec cu aghiazma de prune. Si -cel mai probabil - drac la drac nu trazneste , numa' se cauta ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigElf Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: Drumul viperei. Bravo , domnilor; felicitari pentru iesire.:rsp Frumoase peisaje si mai ales capra ce servea fasole...era salbatica,nu?:ha: FORD MAVERICK 2.7 TDI, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 18, 2010 Autor Partajează Postat August 18, 2010 Re: Drumul viperei. Capra nu era salbatica mai degraba noi ne-am salbaticit de atata civilizatie la bloc si cand iesim nu mai stim ce sa mai facem si deabia atunci realizezi ce este mai important in viata. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: Drumul viperei. Felicitari, domnilor! Cam asa ar trebui promovata tarisoara asta a noastra.:y :br pentru iesire. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 (editat) Re: Drumul viperei. Am , ca si ceilalti , j'de mega de giga de poze si filmari . Insa stau cu sabia in teaca si il astept cu mare liniste interioara pe Jorj , vrajitorul luminii . Stiu ca ce am postat noi astia , mici industriasi va fi umbrit de arta lui .Si asta fara sa fiu intimidat de scula lui ( teleobiectivu'..., nu fiti magari...) . Editat August 18, 2010 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: Drumul viperei. Jorj era suparat tare de tot pe viata lu nenea care nu mai termina de turnat berea omului... (comentariu inutil ) Altele , la intimplare .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: Drumul viperei. Altele scoase la intimplare din cutiuta cu lentila . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Drumul viperei. ce invidios sunt ..... super expeditie a-ti facut .... si superbe poze .... :g cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Drumul viperei. Cit se poate de adevarat . Super expeditie , poate un pic prea scurta , insa perfecta pentru o pregatire medie ca a noastra , cu dependente unii de altii . A fost de asemenea , prima mea iesire in grup , pina acum am fost numai ca si masina unica in pustietate - cam riscant , insa ma obisnuisem cu stringerile din buci in oarece momente si locuri . Probabil ca vom creste in dotari di in gindire si incursiunile vor deveni mai lungi si mai aventuroase .Aproape sigur ca doamnele vor ramine prin vreun punct intermediar... Ma simt cu adevarat mai bogat cu ce am in spatele retinei , cuvintele si fotografiile sint umbre palide a unor momente memorabile . ...cind s-a treminat berea la 03 :00 - jale mare , fasolea de la miezul noptii , mincata in genunchi , linga foc , pe malul riului , dormitul pe pat de frunze... ...catararea pe o rampa incredibila , unde ATVistii si moto au renuntat , ravene cu urcari continuu de juma de ora pe low , fagase de forestier care dispareau in zare , paduri inca nestrapunse pina atunci , cu incredibile poteci de animale , cum credeam ca nu voi vedea ...unde noi am rimat un drum prin frunze si clisa ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 19, 2010 Autor Partajează Postat August 19, 2010 Re: Drumul viperei. Pe de parte cea mai hazlie intamplare a fost cand mergeam spre lacul vulturilor cineva ne-a indrumat ca trebuie sa ajungem pe partea cealalta a paraului unde se vedea un drum distrus si ne-am chinuit 2 ore sa cautam o trecere mai lina si cand am ajuns pe cealalta parte un cioban ne spune ca trebuia sa tinem drumul inainte pe cealalta parte .:ha:.La un moment dat am intalnit un indicator pe care scria Tabla Butii-Lacul Vulturilor 10 km si ma intrebam cum drakul 10 km ca noi mergem de 2 zile si tot nu am ajuns. Intr-o poza se vede ca un motociclist a renuntat sa urce panta cea mare. http://lh3.ggpht.com/_trA1IzR9b6Q/TG1ZCK-NdOI/AAAAAAAAAI8/Fge9Hk-ZvfU/s720/IMG_1962.JPG http://lh6.ggpht.com/_trA1IzR9b6Q/TG1Zf6EJrjI/AAAAAAAAAJA/EnJynV1sRyA/s720/IMG_1927.JPG http://lh6.ggpht.com/_trA1IzR9b6Q/TG1ZnHo8vPI/AAAAAAAAAJE/04V3zWYomw8/s720/IMG_1934.JPG http://lh5.ggpht.com/_trA1IzR9b6Q/TG1ZtQqKRMI/AAAAAAAAAJI/-H3Aqi6e0KM/s720/IMG_1918.JPG http://lh4.ggpht.com/_trA1IzR9b6Q/TGglPUiS-aI/AAAAAAAAAHE/46jJehCOqrg/s720/IMG_1856.JPG http://lh3.ggpht.com/_trA1IzR9b6Q/TG1bb2DikhI/AAAAAAAAAJY/DOXDDPhtI-E/s720/IMG_1970.JPG [/img] Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tatarosu Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Drumul viperei. Frumoasa tare iesirea! Sa va fie de bine, si la mai multe:br!! Pajero 3.2 DiD. Lung. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Drumul viperei. 10 km ? Da , cu siguranta , atit erau si atit este in continuare . Numai ca astia 10 km sint pa dumul care duce la lac , nu ala peste patru munti care i-am calarit sub roti ca sa respiram aer de foioase si rasinoase... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 21, 2010 Autor Partajează Postat August 21, 2010 (editat) Re: Drumul viperei. Din mai multe filmari am reusit sa aleg cateva scene legate de off-road.Au fost multe treceri prin paraise spre deliciul nostru.Fiind cu familiile ne-am obtinut cu greu sa nu ne facem de cap prin naroaie si ne-am limitat doar la ce am gasit pe drumul de deplasare. Pun clipul 1 pt ca la al doilea inca mai lucrez si sper sa mearga mai repede pt ca m-am obisnuit cu programul. Editat August 23, 2010 de Astral Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Drumul viperei. Salut! Aparui si io...dupa un pescuit de moace in Delta. Inca nu a pus Jorj poze? Cre`ca alea`s faine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 23, 2010 Autor Partajează Postat August 23, 2010 (editat) Re: Drumul viperei. Am vb cu jorj si urmeaza sa fac un album dar trebuie sa le trieze si sa le prlucreze.Am terminat si clipul 2. Editat August 23, 2010 de Astral Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Drumul viperei. Si ce ziceati , ba mangliilor , ca voi nu mai vreti fasole la miezu' noptii...? Ioane , sa-ti traiasca glasu' lu' doamna , ca nu mai trebe ' claxon ...respectele mele , domna Dulceanu , sarumina , ma scuzati ... Si neaparat sa scoatem din clasificare ansamblul functional Sclipici -Vitara , care nu concureaza fair -play ,( nu mai suport sa nu intreb : Sclipici , ai trecut ? . M-am oarecum saturat sa intreb numai : Sclipici , unde esti ?) si e pacat sa nu experimenteze si el ceva suspendari pe burta . Ofer la procedeul propus mai sus , masina mea , cu tot cu doamna mea , sa mai cistige si saracutul de el niste senzatii de condus off simultan cu o consiliere psihologica...Garantat sau te intareste , sau te inebuneste = ambele la fel de folositoare ... Daca Jorj doreste si el o tura cu Vitara , cred ca va avea o revelatie ...De trei ori mai usoara , de trei ori mai mica , de trei ori mai surprinzatoare ... Cum ziceam , Vitara nu-i masina ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Drumul viperei. @Ion: ... tare de tot filmul, mi-a placut! Abia astept episodul 2. @Costica: cum era cuvantul ala?!? ... iar l-am uitat ... aaa ... mangliu, daaa, mangliu era :uameni Un pic rabdarica... abia am teminat cu pozele din Delta si indata ma apuc si de astea... ca am si aici material grupa mare. 2-3 zile si-s gata, apoi fac si dvd-uri pentru doritori. W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Drumul viperei. Da , mangliu.... Unele cuvinte si expresii capata conotatii speciale in anumite situatii si grupuri de macaci ... Macacul e o maimuta .... Mangliu e o alta maimuta ...la volan , sau nu , intr-o situatie oarecare ... Se va inlocui in curind cu alta vorba de duh , izvorita din adinca intelepciune a unui omnivor - cotetzar.... Sau nu... Noi sa fim sanatosi Lepsa ? In WE ? Gratar ? Soft ? ( intrebare inutila ) My special = vin alb dulce , suc de coacaze , miere , 10% tzuica de pere , piersica on the side ...racit in riu , servit numai dupa apus ...? Ciuperci cu cascaval , presarate cu marar ? Ceapa baloasa ? Piept de pui ( oroarea lu' Ion - o fac special sa-l terorizez si sa-l aduc pe calea cea buna ) buzunar cu brinza si verdeata invelit in sunca de praga , cu busuioc ? La gratar - disperarea co-poienarilor sau pe vatra de piatra - disperarea berilor... ....? Interzis foomeilor sa consume mai mult de 4 beri inainte sa bage ursul in cort? Fiecare cu aerul lui ? ? ? Ma mai rog mult de voi ? ? ? Hai mai , ce , voi chiar nu aveti inima in stomac ? Barbati normali , condusi de fimei sinteti sau ce ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Drumul viperei. Asta asteptam! Nu credeam ca o sa mai intrebati. Chiar bagam o Lepsa in weekend? Eu sunt pregatit, dar de sambata ca ma da seful afara, e cam neam prost, nu intelege el cu off road-ul asta:ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate