Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Drumul viperei.

dulceanu ionel

Postări Recomandate

Re: Drumul viperei.

Probabil ai dreptate , ma-s bucura pina peste urechi daca singura mea vina ar fi semantica . Nu excelez la scrisul si vorbitul limbii materne , pentru asta sint nascuti alti experti . Eu am ramas la nivel de gradinita , grupa mica .... Daca se va da curs propunerii de a mentine un nivel minim obligatoriu privitor la puritatea exprimarii in limba materna voi suferi enorm si probabil ca voi continua sa comunic prin semne si semnale cu lanterna ...

Si chiar ma bucur ca intelegi ca sint un 'recipient foarte limitat'.Pentru ca eu , in trogloditismul meu nu inteleg ...nimic .

Respectele mele , stimabile .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 103
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

bre,

dati-o dreaq' de semantica, gramatica, ortografie, ortoepica si cum le-o mai zice.....

cum ar fi oare sa ne vedem noi asa frumos la o iesire la iarba verde, cu patura cu carouri?

si sa bem oarece licori, fiind ele chiar si din recipiente limitate...semantic vorbind....

hmmm....

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Tot ca e posibil , viata e plina de surprize ( pe linga altele ).

Sint aproape sigur ca vara asta va trebui sa refac traseul , in postura de ghid si profesor de limbi straine ( romano-greaca mea e limba straina pentru americani ....)

O sa-mi pun in bagaje si o patura cu carouri .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Scriu preventiv: terminati cu cioanda. Stiu ca genul acesta de discutii face deliciul unei anumite categorii de utilizatori, dar daca doriti sa continuati, va rog sa o faceti in privat.

Multumesc!

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare