nessum Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Muntii Iezer 21 - 22 August Dragi colegi @Eko&@georgei 23:cl , Eu cred ca este suficient! Ajunge!:dr3 Peste o saptamana cand va o sa cititi aceste posturi va o sa va cocosati de ras! :ha: :ha: :ha: Hai sa ne vedem in traseu la o bere/tuica si sa uitam .... toate cele de mai sus! Va rog mult sa incercam in a lasa la o parte orgolile in acest sport minunat!:br Multumesc pt. intelegere!:tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vreasc Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Muntii Iezer 21 - 22 August Eu vreau sa multumesc masinii care mi-a umplut inima de bucurie si care m-a adus intreg acasa, privelistei care mi-a incantat ochiul, familiei mele care m-a inteles in nebunia mea de off(...cred ca incepe sa le placa si fetelor mele), prietenilor din acest club care m-a primit cu bratele deschise in randul lor....:cl. Sper sa mai iesim impreuna si pe viitor sa ne simtim macar la fel ca acum. Nu trebuie sa ne ciondanim....suntem diferiti dar avem un tel comun.:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: Muntii Iezer 21 - 22 August Planuri de viitor? Pentru 28-29 august sau 4-5 septembrie? Veniti la SuzukiFest? Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat August 24, 2010 Autor Partajează Postat August 24, 2010 (editat) Re: Muntii Iezer 21 - 22 August Planuri de viitor? Pentru 28-29 august sau 4-5 septembrie? Veniti la SuzukiFest? eu voi calatori pe meleaguri mai indepartate in urmatoarea perioada; back in offroad business dupa 15 septembrie! Editat August 24, 2010 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ladybird Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: Muntii Iezer 21 - 22 August asta cu "Frigiderul" saracilor grataragii si patania lui georgei a fost cea mai tare:op:op Si daca ne gandim ca a tacut malc,n-a suflat o vorba pana acum ca sa ne amuzam si noi !!!!!! parca si vad imaginea cu fetele celor disperati si cu georgei alergand in sat sa repare paguba!!!:ha Oricum felicitari ca a rezolvat-o pozitiv pana la urma!!!! si nu i-a lasat pe grataragii pe uscat!!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat August 24, 2010 Autor Partajează Postat August 24, 2010 Re: Muntii Iezer 21 - 22 August dar dupa ce ma intoc mai am pe 'lista': 1. varful papusa 2. ceva frumos in dobrogea (astept o sugestie de la @forte); 3. sudul fagarasului, cu intrare dinspre vidraru (1 zi poate 2 cu urcare pe picioare pe moldoveanu); asta trebuie facuta musai in septembrie sa mai prindem vreme buna 4. ceva spre retezat (poiana pelegii parca?) + sarmisegeduza (iesire de 2 zile) http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: Muntii Iezer 21 - 22 August Acum inteleg de ce era Laur un pic confuz si dezorientat! :ha: Ii era treama sa nu vina grataragii dupa noi cu furcile si manelele! :dr3 :ooo O vorba nu a suflat!:uameni Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: Muntii Iezer 21 - 22 August dar dupa ce ma intoc mai am pe 'lista': 1. varful papusa 2. ceva frumos in dobrogea (astept o sugestie de la @forte); 3. sudul fagarasului, cu intrare dinspre vidraru (1 zi poate 2 cu urcare pe picioare pe moldoveanu); asta trebuie facuta musai in septembrie sa mai prindem vreme buna 4. ceva spre retezat (poiana pelegii parca?) + sarmisegeduza (iesire de 2 zile) Punctul 2 este ca si rezolvat, dar sa vad cum fac sa particip si eu la punctele 1, 3 si 4! Salutari de la capatul lumii! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat August 24, 2010 Autor Partajează Postat August 24, 2010 Re: Muntii Iezer 21 - 22 August asta cu "Frigiderul" saracilor grataragii si patania lui georgei a fost cea mai tare:op:op Si daca ne gandim ca a tacut malc,n-a suflat o vorba pana acum ca sa ne amuzam si noi !!!!!! parca si vad imaginea cu fetele celor disperati si cu georgei alergand in sat sa repare paguba!!!:ha Oricum felicitari ca a rezolvat-o pozitiv pana la urma!!!! si nu i-a lasat pe grataragii pe uscat!!!:ypu trebuie sa adaugi la asta si momentul cind s-a intimplat, destul de 'tensionat', nu ne gaseam cu omoroka, eu parasisem grupul sa il astept pe valea aia, drumul spre culme nu era prea evident in clipa aia;... cind i-am vazut ca vin spre mine cu chef de scandal ma cam 'dezumflasem' bine de tot; ma luasera cu 'ma duc la politie ca intri cu masina prin riau,...iti luam numarul...etc! http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: Muntii Iezer 21 - 22 August Planuri de viitor? Pentru 28-29 august sau 4-5 septembrie? Veniti la SuzukiFest? sper sa-mi rezolv masina ca merg cu ea in pioneze de la inceputul anului si am de gand sa vin si eu intr-un we in dobrogea. poate facem o gasca acolo :h5 ma mai intereseaza un we in Fagaras si inca unu pe Balta Ialomitei si... mi-or mai veni si alte idei, vedem noi :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: Muntii Iezer 21 - 22 August sper sa-mi rezolv masina ca merg cu ea in pioneze de la inceputul anului si am de gand sa vin si eu intr-un we in dobrogea. poate facem o gasca acolo :h5 ma mai intereseaza un we in Fagaras si inca unu pe Balta Ialomitei si... mi-or mai veni si alte idei, vedem noi :h5 O sa ma gandesc la un traseu pentru un weekend in Dobrogea si o sa-l propun! Sa ma tii si pe mine la curent cu we din Fagaras! As merge si in balta, dar sa scada apele si mai mult! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate