andrei_save Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 salutare. de cand am luat masina nu am verificat niciodata uleiul din grupuri sau de la cutia de viteze .eu i-am facut revizia cand am luato(adica schimbul de ulei la motor, filtre, distributia dar cei de la servis cu sigurantza nu l-au schimbat si pe cel de la grupuri)asa ca as vrea sa o duc la un mecanic, sau sa-mi bag eu urechile pe acolo?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei_save Postat August 20, 2010 Autor Partajează Postat August 20, 2010 Re: caut mecanic y61 in targu jiu poate cineva sa ma indrume, pas cu pas, cum sa fac schimbul de ulei din grupuri, ca vad ca un mecanic se gaseste mai greu in Gorj, asa ca o sa incerc sa-l schimb eu :grin::tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 Re: caut mecanic y61 in targu jiu vorbeste cu Daniel66 de la voi ca omul stie cu ce se mananca PATROLUL:y :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei_save Postat August 21, 2010 Autor Partajează Postat August 21, 2010 Re: caut mecanic y61 in targu jiu vorbeste cu Daniel66 de la voi ca omul stie cu ce se mananca PATROLUL:y multumesc frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate