Gabila Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 miine vreau sa facem traseul cu niste prieteni si nu prea mai stiu traseul ,l-am facut acum doi ani dar....cine ma poate aju ta cu niste detalii... sau cine vrea sa vina e binevenit Dacia Duster 1,5 dci 4wd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mami Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 Re: cum se ajunge la tabla butii miine vreau sa facem traseul cu niste prieteni si nu prea mai stiu traseul ,l-am facut acum doi ani dar....cine ma poate aju ta cu niste detalii... sau cine vrea sa vina e binevenit Buna seara! Venind pe ruta Bv-Cheia, iesi din Cheia spre Maneciu si la cca 4km ai o intrare pe un drum forestier - stanga, drum de aprox 7-8km care intalneste raul si acolo ai si un fel de Y..mergi inainte pe el(nu dreapta)...treci de toate casele si dupa ce ai ajuns la un vechi canton pe partea dreapta, la 50-100m dreapta(tot forestier)..am impresia ca este si o tablita pe care scrie Tabla Butii, dar acolo, pe oricine intrebi, nu se poate sa nu stie! Distractie frumoasa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabila Postat August 21, 2010 Autor Partajează Postat August 21, 2010 Re: cum se ajunge la tabla butii da ,multumesc frumos .daca este cineva interesat la ora 10 sa ne gasim la intrarea pe drumul forestier.:tk Dacia Duster 1,5 dci 4wd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 Re: cum se ajunge la tabla butii Buna seara! Venind pe ruta Bv-Cheia, iesi din Cheia spre Maneciu si la cca 4km ai o intrare pe un drum forestier - stanga, drum de aprox 7-8km care intalneste raul si acolo ai si un fel de Y..mergi inainte pe el(nu dreapta)...treci de toate casele si dupa ce ai ajuns la un vechi canton pe partea dreapta, la 50-100m dreapta(tot forestier)..am impresia ca este si o tablita pe care scrie Tabla Butii, dar acolo, pe oricine intrebi, nu se poate sa nu stie! Distractie frumoasa! Buna indicatia cu precizarea ca pe tablita aia nu scrie tabla butii dar exact la ea trebuie facut la dreapta.Este o tablita mica si dupa ce intrii in dreata mergi un pic si o sa faci tot la dreapa la prima rascruce de drumuri si urmeaza celebra panta.Poate ai noroc sa nu ploaie pt ca este dificila tare de urcat panta. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 Re: cum se ajunge la tabla butii cu putina atentie panta aia se poate urca lejer...daca ploua...e mai interesant...cand ajungi la cimitir...deja e drum pasnic...ca si orientare...dupa ce intri pe valea Stanii ...mergi pe ea...pana in intersectia in Yde acolo...in dreapta pe marginea padurii urci spre cimitir...inainte pe drum...ajungi in Vama Buzaului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 Re: cum se ajunge la tabla butii :tk; Multumim dragi colegi am facut rodbucul conform indicatiilor asa ca mine vad unde am gresit in orientare :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jaker75 Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: cum se ajunge la tabla butii Buna indicatia cu precizarea ca pe tablita aia nu scrie tabla butii dar exact la ea trebuie facut la dreapta.Este o tablita mica si dupa ce intrii in dreata mergi un pic si o sa faci tot la dreapa la prima rascruce de drumuri si urmeaza celebra panta.Poate ai noroc sa nu ploaie pt ca este dificila tare de urcat panta. pe tablita scrie PASUL BONCUTA..... :ca----->>>:jp1--->:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: cum se ajunge la tabla butii Exact.Nu imi mai aduceam aminte. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: cum se ajunge la tabla butii Dupa o seara de ieri prelungita in garaj remediind micile probleme dar ne remediind troliu :cr ; dimineata dupa ce am vazut :shock: ca nu a dat picatura de apa din cer :ypuam plecat spre ,,Tabla Buti'' cu inca doi prieteni si familiile noastre :gr1 ; datorita indicatiilor:tk date de dumneavoastra dragi colegi si roadbookului facut ca la carte :grin: si copiloatei care la citit bine am ajuns la ,,panta suspinelor ''.....cea din care uni au iesit chiar sifonati abia cind am am vazut despre ce este vorba am realizat in oarecare masura cam ce se intimpla in cazul in care PLOUA si nu esti echipat :pr1 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: cum se ajunge la tabla butii Poze si in coborire :hlde ploua :grin: Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: cum se ajunge la tabla butii Frumos. Observ ca s-au mai accentuat putin sleaurile. Am avut avantaj cu veverita atunci ca le mai incalecam in mare parte din urcare :D.Ma bucur ca v-a placut urcarea aia.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: cum se ajunge la tabla butii Da ne-a placut :yputot traseul mai ales ca am intrat in taseu pe forestier la ora 10.00 si am iesit la 19.00 in Vama Buzaului la ,,Cascada Urlatoare''am avut o zi plina :h5 Dupa urcare ajunsi in golul alpin am luat o bine meritata pauza care spre satisfactia copiilor care s-au aprovizionat cu afine :xpina sa apara citiva ciini de la stina care pe cit erau de mari pe atit erau de jucausi si cuminti....... Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: cum se ajunge la tabla butii poze cu pisicutele..... Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: cum se ajunge la tabla butii @gabi Imi pare rau ca mai este putin si se implineste un an de cand am intrat la tine in garaj in Poiana Brasov si de atunci n-am reusit sa ne mai vedem dar ma si bucur ca macar ne-am auzit pe statie cand erati la Tabla Butii si noi .......nu stiu unde eram , dar eram prin zona muntilor Ciucas de cateva zile. Am coborat prin Valea Stanii si v-am tot auzit dar voi nu m-ati mai auzit .Am tot sperat ca ne vom intalni . Poate nu trece anul si reusim sa ne vedem la un sprit pe teren neutru adica tot prin zona Siriu / Ciucas. :x :2dr :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: cum se ajunge la tabla butii Sigur ne vom vedea :x; placerea a fost de partea mea sa va auzim dar ar fi fost mai mare daca ne intilneam :h5dar in schimb in timp ce eram la cimitir au mai venit inca trei masini dintre care doi erau @raresgod si @stelea , mia facut placere sa ii cunosc:h5 ; dar sper sa ne vedem la o iesire de sfirsit de sptamina dar daca s-ar putea de doua zile sa putem sta linisiti :2drpentru ca ieri am alergat :ooode la sfirsitul zilei aveam facuti 200km dar si cu o zi plina de relaxare:grin: Cind am ajuns la cimitir dupa am citit toate datele de pe placile de marmura am inceput Ecologizarea zonei ,cei mici au fost foarte incintai de a reda naturi frumusetea ei asa ca am strins trei saci de plasticuri si alte deseuri :uameni Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: cum se ajunge la tabla butii @gabi Ma gandeam sa urcam pana la voi dar nu am vrut sa vin cu mana goala ca doar am ramas dator cu un sprit . Si la fel mi-e rusine sa recunosc ca l-am uitat in parcare cand am plecat spre munte. Cum s-a facut de am uitat tocmai vinul cand am pus bagajele in masina. Nu puteam uita altceva, masa, scaunele, gratarul......uite ca am uitat cateva bidoane de vin tocmai in parcare. Este prima data cand mi se intampla asa ceva. Alte dati, am uitat nevasta, copilul.....da' vinul nu l-am uitat.....:ha: Am avut ceva tuica dar s-a epuizat relativ repede. Asta este. Alta data ...atentie maxima la vin.....:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: cum se ajunge la tabla butii :ha::ha::ha:Asa ceva sa nu se mai intimple ; rid eu rid dar nu este de ris :cn; apropo de vin ,:ha: am plecat si noi o data din parcarea unui magazin si am uitat un ditamai pepenele ; surpriza :grin: era pentru copi bine ca nu stiau cal cumparasem ;dar am avut berea si vinul pentru noi :ha: Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: cum se ajunge la tabla butii :h5 Cateva poze si de la mine, oarecum pe traseul facut invers. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: cum se ajunge la tabla butii Saptamana trecuta am fost si eu acolo dar nu am gasit sleaurile alea atanci. Cred ca mai este un drum fara sleauri si mai scurt pt ca am ajuns relativ repede la Tabla Butii. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: cum se ajunge la tabla butii Cred ca era de la tzuica , Ioane , ca pe acolo fuseram . Sau ti s-a parut usor , si ai trecut ca vintul. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresgood Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: cum se ajunge la tabla butii In primul rand vreau sa va felicit pentru ceea ce ati facut la Cimitirul Eroilor, fara voi nu ne-am fi simtit asa bine in zona, pacat ca nu toata lumea are aceeasi atitudine fata de natura.:bravo In al doilea rand, chiar daca am stat un pic de vorba, ne-a parut bine ca ne-am cunoscut, poate cu alta ocazie o sa ajungem sa ne cunoastem mai bine. Pentru frumusetea zonei pun si eu trei poze: http://i1023.photobucket.com/albums/af357/wender82/distractie/DSC_0009.jpg http://i1023.photobucket.com/albums/af357/wender82/distractie/DSC_0008.jpg http://i1023.photobucket.com/albums/af357/wender82/distractie/DSC_0014.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate