Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesiri cu Vitara

David Robert

Postări Recomandate

Salutare tuturor,cateva poze cu iesirile din ultimul timp,mai ales dupa ce am up-gradat utilajul(vb lui soso :grin: , sers sorine,cred ca ne vedem la suzuki fest)salutari si baietilor mei din cj:2dr adam,jancsi,flaviu si tuturor off road-istilor :tkLOR] Editat de David Robert

Suzuki Vitara 1.6 '94

Audi 80 1.9 tdi '93

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesiri cu Vitara

:)) )) nu stiu daca am facut atunci poze,aia da treaba,cum trageam de saraca masina,nu stiam de ce nu merge oare :))) de ce puteti voi urca si eu nu,:)) vai.... nu stiu unde imi era capul :uameni:h5 ,am mai pus o poza de la groapa ruginoasa,sa vezi adi ce adanca era,de fapt cred ca stii...vai...cum mie nu-mi prea plac inaltimile,gata am fost :))) :grin:

Suzuki Vitara 1.6 '94

Audi 80 1.9 tdi '93

Link spre comentariu

Re: Iesiri cu Vitara

am fost la groapa ruginoasa de 10-15 ori cred;)) imi petreceam vacantele in arieseni, mai demult, de fapt chiar vis-a-vis de partia de ski:grin:. uita-te la iesiri la sf de saptamana, am pus un link acolo "iesire in apuseni' (am fost acum vreo 3 sapt cred:ypu:ypu:ypu), sunt multe poze, amestecate, unele din traseu, altele cu natura, poate iti plac:) sunt multe trasee frumoase in apuseni, interesant si unic acolo fiind faptul ca la capatul fiecarui traseu poti vedea ceva, nu doar padure si drum (o pestera, o cascada etc.) va salut!:h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare